Demin bir soru gördüm kadının biri gizli soru sormuş rimmingde makat kokusu nasıl geçer diye sormuş. Ben de bilmiyorum riming ne demek diye google yazdım baktım. Meğer makat yalamakmış ABD ve Avrupa'da hepatit A hastalığının yoğun olarak görülme sebebi olduğunu yazmışlar. Ne derece doğru bilmiyorum. Ama muhtemeldir. Çünkü makat/anüs dışkının atıldığı yerdir. Ve taharet olayı da bildiğim kadarıyla onlarda bizdeki gibi değil. Bu çok sık yapılan bir şeyse makat bölgesindeki bakteri ve hücrelerle ağız, yutak içerisindeki bakteri ve hücreler aynı değildir. Rimming yaparak makattaki bakterileri, hücreleri ağıza yutağa taşıyarak hele bir de ağızda bir yara, aft gibi bir şey varsa oradan enfeksiyon kapma gibi bir durum gerçekleşebilir. Okuduklarım içinde her heteroseksüel erkeğin hayali yazmışlar. Ekşi sözlük ve uludağ sözlükte öyle demişler. Gerçekten de heteroseksüel erkeklerin makat yalatma fantezisi var mıdır? Yine cinselliği, sevişmeyi hiç deneyimlememiş biri olarak oral sekse bile yarı yarıya bakan biriyim. Cinsellikte bu kadar uç şeyler olması beni hem endişelendiriyor hem de düşündürüyor. Günün birinde benim de evlendiğim adam benden böyle şeyler isterse diye. Çünkü yapmam. Ben de istemem makatımı yalatmak ya da ne bileyim daha başka şeyler. Bu sefer de bazı kişilerle bunları konuşunca ne olacak yani sırt üstü yatıp misyoner yapıp öpüşüp gir çık yapıp bırakıp uyuyacak mısın diyenler de oluyor. İyi de cinsellikten daha ne bekliyorsunuz a-m-k? Öpüş seviş penis başı ya da klitorisi meme uçlarını uyar bir iki güzel söz söyle. Yine öpüş koklaş gir çık boşal bitti gitti. Belki evin büyük olur evinde koskoca bir banyon, küvetin olur banyoya güzel bir ambians yaparsın güzelce tütsüler yakarsın, köpüklü, küvet ışıkları olan bir banyo hazırlarsın güzel şarkılardan koyarsın seks çağrışımı yapan mesela Enigma'nın Mea Culpa'sını falan koyarsın uçarsın, karına ya da kocana masaj falan yaparsın daha ne yani değil mi? Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.
Zevk uğruna her türlü aykırılığı yapmam. Bazen yatakta olan yatakta kalmaz. Bu uzun vadede benim sağlığıma ya da ruh sağlığıma zarar verebilir. Kendime olan saygımı yitirmek istemem. Cinsellikte bir sınır olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Hayır asla zevk için yapamayacağım şey yoktur. Zevk almak için her türlü uç şeyi yaparım. Kendim istediğim şeyi de yaparım partnerimin isteyeceği uç şeyleri de yaparım. Zaten zevk eşiğim çok yüksek. Basit şeylerden zevk almıyorum artık.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar