Eniştemin bana yaptıklarından sonra, ne yapmalıyım?

Merhaba herkese ben artık bu konudan dolayı çok darlandım kime ne diyeceğimi de bilemiyorum aklıma burası geldi anlatıp yazacağınız şeyler hayatıma ufak ta olsa yön verecek çünkü kime ne anlatsam bilemez haldeyim Benim uykum fazlası ile ağır ablamda kaldığım bir zaman da uyurken eniştemin bana geldiğini ve bana dokunduğunu fark ettim o an kalktığım anda üstün açılmıştı onu örttüm dedi uyku sersemi ben öyle algıladım sandım çünkü eniştem dediğim şerefsiz ile aram çok çok iyiydi herkes imrenirdi, bu arada kuzeni ile de ben nişanlıyım şu an ve aramızda 15 yaş var nişanlım ile onlar da çocukluktan beraber büyüyen insanlar, neyse ben aradan uzun süre geçti tekrardan kaldım ablamlar da yine aynısını yaptı popomu elledi oradan da utanarak söylüyorum ki vajinama parmak atmaya başladı o an birşey yapamadım lütfen tepki vermen lazımdı demeyin ben o an tepki versem ablamlar uyanacak çocuklar uyanacak bir aileyi bitireceğim sonra benim ailem öğrenecek ve annem abim falan eniştemi komalık eder babam yok vefat etti benim, daha sonra ben bu olayı böyle içimde yaşadım ve eniştem ile görüşmüyorum bu olayı gittim nişanlım ile konuştum kıyamet koptu bana demediğini bırakmadı cesaretin yok muydu sen ne yapıyorsun demeye dedi haklı fakat başa gelmeyen anlamıyor o an ablamın hayatı ailemin hayatı herşeyi düşündüm ve eniştem kalp hastası kalbinde pil var en ufak hareket te ölür, şimdi de nişanlım o olaydan sonra engelledi onu heryer den konuşup görüşmüyor ablam da bana tavır yapıyor nişanlın konuşmuyor onların sorunu var sen niye enişteni arayıp sormuyorsun aranız çok iyiydi o onların problemi sen konuş diyor, ben ne yapacağımı bilemez bir haldeyim ne yapacağım lütfen fikir verin bana bu arada 25 yaşındayım belki merak eden ve ona göre konuşmak isteyen olur
Eniştemin bana yaptıklarından sonra, ne yapmalıyım?