Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ama daha hiç yanıma gelmedi ben onun yanına gidemem ailem müsade etmez ama o gelebilecekken gelmiyor önce pandemi var diyordu şimdi de hiçbir şey demiyor aradan 8 ay geçti erkekler niye böyle yapıyor olabilir yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanalcıdır muhtemelen. Atıp tutar öyle evlilik bile der ama adım atmaz. aylar yıllar geçer. Muhtemelen tek değilsiniz listesinde. Bazıları reelde bazı şeyleri yaşyamayacaklarını bilir ve internet üzeri böyle oyun oynayıp keyif alır karşındakinin duygularıyla oynar. Tabi evli olanı da çok bu durumda neden aramaya bile değmez. Bekarsa da başka derdi vardır ama söylmez ve oyununu devam der oyalamakla. Bütün söyldiklerimde psikolojik rahatsızlık arayın.
110 Yorumla
Soran+1 yılAcaba kafasında bir problem mi var bunu da düşündüm hatta durum degerlendirmesi yaptık arkadaslarla niye gelmiyor olabilir diye ben kendimi övmek istemiyorum ama güzel biriyim yani normal konuştuğum arkadaşlar bile görmek için yanıma gelmek istiyorlar genelde bu çocuğun nesi var çözemedim
- +1 yıl
aynen öyl. Biliyor musunuz bu soruyu ben 3 yıl önce burda sormuştum. Ve hala cevap bulamadım. Bazı şeyleri araştırınca bazı gerçeklere ulaştım ama yine 100% emin olmadığım çok şey kaldı ve soru işaretleri beni rahat bırakmadı. Ben bu sitede bu yüzden takılıp kaldım. Rahatsız olduğu kesin. Kişilik bozukluğu yaşıyordur, cinsel sorunlu da olabilir. Yani şu 2 şey görüşmekten kaçmasına neden ola bilir.
Soran+1 yılHaklısın bu erkekleri anlamak imkansız sadece oyalamak için bile hoslaniyormus gibi davranabilir
Soran+1 yılYaşı 26 arada bir alkol kullanır madde kullanmıyor evli değil
Soran+1 yılAnnemde aynı böyle dedi birden fazla hattı vardır herkese aynı konuşuyordur diye hayal kırıklığı oluyorlar sadece kocaman bir hayal kırıklığı
- +1 yıl
aynen kocaman hayal kırıklığı benimkinin fazla hattı değil hesabı var yani her tür uygulamada hesap açan biri. Ama ben çok uğraştım nedenlrini ilk başta kabullenemedim yani şaşırdım çok şeye. Ama sizin gibi soru soranlar olunca kıyaslıyorum. Sanki aynı kişilerden bahsediliyor gibi oluyor. Bütün sorunumuz karşıdakini ciddiye almak.
Soran+1 yılAynen öyle biz ciddiyiz karşımızda duranlar değil aynı şeyleri duyuyor gibi olmanın nedeni insan haraketleri benzerdir yani aynı kendin gibi düşünen haraket eden insanlarla da karsilasabilirsin ama bize hep böyle kötüleri denk geliyor sanırım
- +1 yıl
bilmiyorum ben bunun gibi kötüsünü görmedim yani ancak araştırdıktan sonra bazı şeyleri anlamaya çalıştım mesela kişilik bozukluğu bilmiyordum. yani bir insan nasıl bu kadar iki yüzlü olur ki ağlamasını bile gördüm. kendi ailesini de mi oyuna çekti bu nasıl olur diyorum... inanın üzülmekten ağlamaktan yıprandım. o magduru oynuyor hala sayfasında falan şerfsizliklerden bahsediyor kendi yaptıkalrını bana yüklüyor. zaten böyle kandırıyorlarmış sizin düşüncelerinizi çalıp size satıyor siz de ah ne adammış aynı ben gibi düşünüyorsunuz sonra yavaş yavaş maskeler düşünce hayal kırıklı kabullenmezlik oluyor bunun travmasını kolay atlatamıyoruz. Sizin adnıza üzüldüm bu yaşta böyle birine rastladınız. uzak dur derler uzmanlar da arkadaşlar da bakın burdaki üyeler de. ama kolay mı? bi sürü soru işaretiyle kalıyor insan.
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 526 cevap paylaştı. Onun yerinde olsam kaç kere gelmiştim. Senin sevgilinde sorun var. Hatta ev tutalım evde buluşalım rahat olalım gibi sohbetler geçerdi. Her erkeğin yaptığı sohbet bu. Senin sevgilinde sorun var
12 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birşey istemiyorum adam akıllı konuşup oturcaz bi cafede görmek istiyorum ama gelmedi ve gelmeye de niyeti pek yok gibi
+1 yılSizi sadece duygusal olarak kazanmak istemiş ve başarmış. Siz ona bitti ve buraya kadar derseniz size yeniden gelmeye çalışıyorum diyerek yeni yalanlar üretecek.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma ama olabilir de
- +1 yıl
Yaşayınca, inanmak istediğiniz ile asıl yaşanan arasındaki fark size daha saçma şeyler yaptırabilir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılO kadar mesafeyi aşıp sana gelecek kadar kıymet vermiyor da olabilir.
18 Yorumla
Soran+1 yıl5 6 saatlik yol dibime kadar tatile geldi yanıma gelmedi
- +1 yıl
@cicimod verdiği vaatleri yerine getirmek dürüstlük gerektirir. Belki yerine getirecektir bilemeyiz.
Eğer yerine getiremeyeceği vaatlerde bulunmuşsa bu da onun kişilik ve karakter sorunu olduğunu gösterir.
Biz "peki o zaman 8 aydır neden konuşuyor" sorusuna cewap bulamayız.
Neden buluşmaya gelmediğini tahmin edebiliriz sadece.
Bütün bunların cevabı ikisinin arasında bulunabilir. - +1 yıl
5-6 saat gelip de dibinde tatil yapıp sana uğramadan gidiyorsa bu ilişki de sevgi yok gibi geliyor bana.
Soran+1 yılAilesinin yanında oluşunu bahane ediyor onlarin haberi yok söylemek istemiyorum erken diye ondan gelemedim diyor
- +1 yıl
Bir erkeğin küçük bi kaçamak yapıp sevdiğini söylediği kadının yanına gidip gelmek için böyle bahanelere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Sebeb yok gönder gitsin
234 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım da böyle dedi seni sevmiyor olabilir bir dene istersen aradiginda mesaj attığında cevap verme napacak demişti
Soran+1 yılSevse gelirdi değil mi ilk sevgilim bir hafta geçmeden beni görmeye gelmişti 12 saatlik yoldan bu aylar geçti tık yok
Soran+1 yılBenimle konuştuğu herşeyi normal bir arkadaşıyla da konuşur hiç karşılıklı oturmadığı biriyle aylarca hergun arayip mesaj atıp konuşuyor
Soran+1 yılVakit geçirmek için evlendigimizde şöyle böyle olur cocugumiz olsa adı ne olsun gibisine konuşuyor cidden kafası problemli sanırım
Soran+1 yılÖyle bir şey hiç yapmadı bence konuşmak istese konuyu oraya taşırdı nitekim taşıyanları da gördüm ama galiba kafasında bir problem oluşu yanıma gelmesine engel
- +1 yıl
ha cinsellik konuşması için diyorsunuz yani. Bütün sebep bu mu yani? benimkinde vardı öyle hamilelik falan da konuşurdu ama fazla detaylı değil. of ya yani benim yaşım ileri onunki de öyleydi ilk konuşmalardan aile çocuk istiyorum deyip durdu ben de artık aile istiyor sandım diye ayırt edemedim sebebini konuşmaların. Sonuç olarak ben suçlu duruma düştüm çünkü fazla iletişim bilgileri istedi güvenemedim. tel no adres yani. Oyalama sebebi de bana kaldı sen no vermedin adres vermedin oldu. Başkalarıyla sürekli tanışmaya can atan biri. yanıt veren olsa hemen evlilik diyor. Ama mesela bazı kadınların iletişim bilgilerini bildiği halde gitmedi. Yani sadece telefon sapığı gibi bişeymi bunlar? niye evlilik çocuk diyorlar ya
Soran+1 yıl@cicimod benim daha yaşım genç 20 yim okulum bile bitmedi ki böyle konuşuyor ilerde olur olursa bile dedim o zamana fikrin değişirse bile dedi
- +1 yıl
bakın ama soru görüşmekten kaçan biri hakında onunki aylar olmuş benimki yıllar. Ayrıca benimki kimseyle buluşmaya gitmiyor. nude istmedi ama başa kadınlarla sanal yaptıgı oldu bir iki salak da soyundu aylar sonra (bak burda haklısınız onlara da evlilik demişti koca kadınlardı ama bazılaryla o tur yazıştıgı da oldu onlar evliydi kafam almıyor işte onlara ne vaat etmiş o zaman). Bunun hep ısrar ettiği şey kamera açmamdı. Zaten kavgalarımızın çoğu bunun üzerine oldu. Hiç bi zaan açık saçık olmadım kamerada da insan gibi konuştuk yani. Ama ben o gelmiyor diye artık açmadım aylarca tartıştı. Hani mantıgken gormek isteyen gelir beni görür düşündüm orda rahat kamera açtır otur konuş git aynı günlerin birbirine benzesin diye hoşuma gitmdi belli adım atsın istedim. Bazı şeyler kafamı karıştırdı ama. Bazı evraklarını falan gördüm nufus falan gibi yani. annesiyle bile konusturdu. Hala evlilik dediği kadınlar çıkıyor da dediğiniz sebepleyse neden aile kızı ya kadınları seçiyor hedef olarak? daha kolay olan internette sapıktan çok sapık var yani istediği gibi konuşacağı. Kaç kes talip diye aracı buldu reelden ama telefona ekleyip konuştu sonra hepsi yarıda kaldı yalandan kovdum diyor aralarından sn varsın diye hani ben de yokum ya. sadece konuşma derdi olan niye milleti meşkul ediyor böyle bazı kadınlar çok dindardı hatta yani onlardan sanal mı bekler? bide kimsyle görüşmemesi de kafamı karıştırıyor. bazen onun olmayacak kadınlara yavşadı sevgilisi olan kadın için kadının sevdiğiyle gittiği şehire gitmeye hazırlandı iş aradı orda kiralık daireler baktı yani onla aile kurmak istedi bence. kadın buna kanka gibi konuşmuştu annesiyle de bu 1 ay yazıştı ama nasıl bilmiyorum içeriğii yani. tuhaf gelen çok şey var. basit sapık kolay yol bulur yani. sürekli sayfamı stalklıyor ama önüne gelene yazıyor. madem birine taktı niye sona kadar gitmiyor o zaman? ben sorunlu olduğunu düşünüyorum bu genç kızın olayında da bence oğlanın sorunları var.
- +1 yıl
@cicimod evet sanalda bir çok var istediğini yapacak ama bu işn heyecanı sanırım hiç yapmamış bu işleri bilmeyen kadınlar ya da kızlar... Bir erkek sanaldan diretiyorsa böyle şeylere ya da buna meğilli ise o erkekten hiç bir hayır gelmez sorunlu bir tiptir ruh hastasıdır... Hele ki böyle biriyle evlendiniz diyelim inanın sapıkça hareketler tavırlar sergiler sadece cinsel bşr obje köle gözüyle bakarlar
- +1 yıl
çok doğru :( ve bence böylesi evlenmez aten. benimki de bekar. yaşıtız guya ama yaşlı gözüküyor. Ben de ciddi düşünüyorum evlenirse böylesinin elinden o telefonunu alamazsın oysa akıllı telefon kulanmam diyordu bana evlenirsek. Bu ne serefsizzlik ya hiç yaşamamış kadnları bu eşekilde sohbete çekmek nedir heyecanmış yıllarca aynı şeyler hyecan verir mi bu kadar ya gidip reelde bulsaymış onca sızlandı evlilik istiyorum yalnızım diye :(
- +1 yıl
@cicimod bakın şimdi darılmayın ama dediklerime ben sadece görüşlerimi diyorum... Yaşınız doğru ise erkeklerin geneli tabi istisnalar hariç ama oda çok az çıkar... Bu yaşa gelmiş bir kadınla çoğu kişi aşk fantazi yapmak ister çünkü o yaştan sonra başına bir bela gelmiyeceğini ve daha az riskli yaş grubunda gördükleri için elde etme uğruna afedersin ama her boku da yerler her yeminide ederler
- +1 yıl
yani aslında yanıt verseler ergenler de yazar biliyorum ya da çok yaşlılara da yavşıyor ama orta yaşlı görünce evlilik diyor işte yani sebebi nedir beni bırakmamasının ben bunu anlamıyorum. yani yaşla da değil gibi derdi ve ben bunu anlamıyorum neden az riskli niye başına bişey gelmiyormuş yani ne gecekti ki: ''Bu yaşa gelmiş bir kadınla çoğu kişi aşk fantazi yapmak ister çünkü o yaştan sonra başına bir bela gelmiyeceğini ve daha az riskli yaş grubunda gördükleri için''
- +1 yıl
@cicimod ben bunları sana bir turizm ci balon plotu olarak gördüklerimi söylüyorum yani o yaşta birinin risksiz başa bela olmama ön yargısı surdan gelir o yasa gelmiş birinin artık evlilik düşünmediğini heyecan aradığını ilk etapta klasik evlilik vaadi ile yaklaşmak gerektiğini ikna edince sevgili hayatı yaşıyacaklarını düşünürler birde o yaşta birinin artık ailesinin falan böyle evlilik kavramını yok saydıgını afedersin ama onla bunla gezmesinse Bi sakınca görmediklerini düşündükleri için Risksiz görülür
- +1 yıl
evet ama bu dediğiniz reel günü birlik ilişkiler yaşayanlar için geçerli benim sorum ve soru sahibinin dediği yani sanaldan niye vaatler sözler gönül bir olursa mesafe önemli olmazlar falan gündeme geliyor hani dediğimiz gibi sanal yapmak falan olayı varsa hedef bu diyelim ama yapmayanları niy bulup konuşturuyor yani gitsin partnerini bulsun o kadar nikah istemeyen kadın da var günümüzde üstelik evlilik konusunu bu ısrarla açıyordu sonuçta evlilik sitesinde tanışmadık orda olsa benim de bu düşüncyle yalaştığımı anlaması gerkirdi bu havadan sudan konuyu hemen evliliğe getirdi sonrasını çocuğa bağladı seviyorumlar falanlar ve sonra tsbit ettiğim bi sürü kadınlar ve o konuştukları umursamaz kadınlardı yani kalp atsa kalp atan öpücü atsa öpücük atan yani koskoca kadınlar ama bunun gibi çocukça şeylerle uğraşan işte. bunların yanı sıra niye ben dedim ve de bazı belgelerini göstrdi şifreler keza. Bunca iyi zaten elde edemeyeceği dedğiniz gibi gezip tozamayacağı biri için niye yapsınki
- +1 yıl
peki hayatlarını değiştiremezler mi? ama bu sace telefon ekranı reellle nasıl bir tutulur nasıl daha fazla haz alınır ya? o hep çile çekiyorum yalnızım bilmem ne derdi açıkcası ben onun gerçekte sokak kadınlarına gidip gitmediğini bilmiyorum bazen nolarını ekler çünkü ama ozaman niye sanala dalmış dedğiniz şey için bunlar garip geliyor işte. üstik interntte oldukça çok seçnek var cinsel açıdan aylarca kadınları ikna etmye çalışmak ne zevk verir ki yaf edevlet gibi yerin şifrsine kadar vermsi neydi yaşlı annesini niye bu işe çekti anlam veremiyorum ya bi tatmin içinmi
- +1 yıl
@cicimod bazı insanlar realde içine kapanıltıe karşı cinse kolay kolay açılmazlar hatta hiç açılamayanlar böyle sanalda açılmaya başlarlar ve sanalda ıyi bir ilişkisi oldugunu düşündüğü için gerçekte buluşmaya cesaretleri olmaz hayatları hep mást yapmakla geçtiği için bunu artık benimsemişlerdir sanal realle tercih ederler çünkü bu artık bir saplantılık ve ruh dengesinin bozukluğundandır
- +1 yıl
merak ediyorum internet olmasaydı ne yapacaklardı acaba... ve yukarıda anlattığım gibi bu baya açılan biri yani talip bakar hatta aracı bulur tanışır der ki yalnızım bekarım evlenmelik arıyorum onlar da bulup tanıştırıyorlar nosunu veriyorlar uygun buldukları kızların kadınların ve sohbet nerdyse aynı şekilde gider bu kendini pazarlar karşı taraf da aynen sonra iş plana glince işte görüşme yeri gelmek falan bu uzatır ya kıvırır bi saçma neden bulur ya da karşıdaki bulur sohbet kopar. ama o sırada aşık bile olur yani hoşlantı hayranlık hepsi olur o anda bence. ama 1 gün gecse sogur sanki ve başkalarını arar üstelik sokak kadını da arar ama buluşur mu bilmiyorum hatta zahmet etmez yani iki tür kadını da çevrsindekilr tanıştırır arkadaşları arabası komşusu yani al bu numarası konuş tanış ederler yani hem evlenmelik hm ilişkilik olanları. ustune bide sosyal medyadan tanışıp durur. ama sanaldan ilişkisi ayları da bulabilir mesela ben gibi bir aptal çıkarsa.
- +1 yıl
@cicimod estağfurullah ben sizi aptal yerine konmanız için demedim sadece toplumsal olan bir sorun bu... Bizim toplumda böyle şeyler hoş karşılanmadığı için bireyler duygularını isteklerini belirtemiyor bunun sonu böyle abuk subuk seylere yöneliyor bunun sonucu olarakta böyle saplantılı ruh hastası bireyler oluyor
- +1 yıl
aynı düşüncedeyim ama kaç kes ben bunları demiştim ona inkar tmişti kalbimi bilmiyorsunlarla falanla ağladı bile... demseniz bile kendimi aptal hissettim hep. sorularıma cevap arayıp durdum. Soru sahibinden özür dilerim nerdyse işgal ettim soru sorduğu sayfayı ama en azından yaşadığımı kimse yaşamasın istiyorum. en azından onar genç daha şansları var hayatlarına dönmek için. Size de çok teşekkür ederim bunca sorumu yorumumu geri çevirmediniz geniş cevaplar verdiniz. Kusura bakmayın fazla yazdım diye.
+1 yılTekme gerek at gitsin
14 Yorumla
Soran+1 yılEğer zaten böyle giderse bı sure daha sonuç öyle olacak
- +1 yıl
Ben kız bulamıyom onlar gitmiyo nasıl insanlar buluyor sunuz ya
Soran+1 yılNereden bulduysam işte tüm sorunlular bana denk geliyor
- +1 yıl
Senin gibi kız ben bulsam uçarım yanına gitcem diye
+1 yılTakmıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTakmıyorsa neden sürekli yazıp arıyor normal arkadaşta kalabilirdik neden sevdiğini söyledi cidden problemli sanırım
Yakın ilişkiye geçme zamanın gelmiş ozaman
11 Yorumla
Soran+1 yılReelde görmediğin biriyle her gün konuşuyorsun düşün ki arkadaslarini görmeye gidiyo tatile gidiyo ama ne hikmetse yanima hiç gelmedi
+1 yılbitmiş bile
10 Yorumla
+1 yılŞutla.
10 Yorumlaseviştnzmi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen görmedim daha diyorum sen ne diyorsun görmedim görmedim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!