Regl min 2. Günü beraber olduk iki kere içime yaptı. Ama 10 gün önce ayrıldık şimdi reglim gecikti. Söylemeli miyim?
Hamilelik düşük bi ihtimal ve midem falan da bulanmıyor ama annem hasta kanser stresli ve üzüntülüyüm ayrıldığı için ondan gecikmiştir demi?
Hamilelik düşük bi ihtimal ve midem falan da bulanmıyor ama annem hasta kanser stresli ve üzüntülüyüm ayrıldığı için ondan gecikmiştir demi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnşallah bütün akrabaların öğrenir
Ben söyliyim mi onu soruyorum
Sıken düşünsün bize ne kardeşim
Eski sevgilime mesaj atsam garipser mi ya zaten canım burnumda herkes hata yapabilir bi yardım istedim ettiğinize bakın
O değil de gel bu çocuğu ben sahipleneyim ev açayım sana
Ya benim annem son evre kanser psikolojim zaten bozuk şurda yardım istedim benim eski sevgilim de sahiplenir mesele o değil sorduğum şu ona mesaj atıp gecikti diyim mi bekliyim mi
Bence mesaj falan atma neyin ne olduğu bile belli değil ortalığı ayağa kaldırma yok yere bekle önce netleşsin
Ne zaman kadar beklicem :(
Hamile olduğuna emin olana kadar
Bu stresi tek başıma çekmek haksızlık hangi cephede savaşıyım inanın çok yoruldum annem mi eski sevgilim mi gücüm kalmadı her şey üst üste geliyor 23 yaşımda hayattan soğudum
Valla kanki onu vurdururken düşünecektin annenin durumunu bildiğin halde içine atmasına izin vermişsin hata sende
Beni bırakmayacağına söz vermişti
Ah ah vagina sevdası
Regl belirtin var mı canım
test 15 lira falan
Söyleme test yap mı diyosun? Ama ben tek basıma test yapamam tedirgin olurum napıyım
9 ay sonra doğur o zaman
Ona mesaj atıyım mı desteğine ihtiyacım var onun
ondna olablir
iğrençsiniz i*neler