ama ne yapayım bakire olmayan kızı nasıl seveyim aşık olayım oalamam ya
Cevabın nedir?
+1 yılAllah Allah erkek seks yapmadan yaşayamazmış. Hayır yaşayabilir. Şöyle ki; şişme karıya koy be yahut takma vajina yap, ben ve bir sürü muhafazakar ve milliyetçi erkekler bir türlü idare ediyoruz. Çünkü Zinayı ancak din değil, Türk örfüde yasaklar. Hal böyle olunca, hem Türk örflerine hem de dinimize göre bakire kız isteyemezsin! Bakire olmayan patlak kızla evlenmelisin. Ayrıca kızlar erkeklerden erken azar 13 yaşta başlar bunların azması yani kızların da ihtiyacıdır seks. Ama yapıyorlar mi? Evet yapanı çok sen de bunlardan birisiyle evlenmen doğru olur ama yinede karar sana kalmış tabiki. Ama her kes hak ettiğini yaşar bunu da unutma!
21 Yorumla- +1 yıl
bir de hukuk bitirmişsin ama önemli bilgileri kabullenememişsin. Şöyle ki; įslam ceza hukukun da bile kadının da, erkeğin de zina etmesi yasaklanmış iken, Ayrıca zina eden erkeğin, bakire bir kızla evlenmesini de yasaklamasına raģmen senin bakire kız istemen kabul edilemez Türk toplumunda. Ayrıca şu anda aile hakimleri, bakire olmayan kızları, oldukça zor koşullarsa boşamaktadır. Hakimlerinin genelinin sağ görüşlü olduğunu da düşünürsek, demezler mi; " iyi de kardeşim burada bir yanılma var ancak sen bakir değilsen, nasıl olur da bakire istersin? Kadın ve erkek kanun önün de eşit olması kaide olmaması ise istisnadır. Bu sebeple boşanmayı isteme hakkına sahip değilsin." Hal böyle olunca acayip bir fırçayı yemiş olursun zor boşanırsın belki de boşanamassın Hakime kalmış. Bakir olmadığını ise, hakimler kızdan öğrenirler muhakkak kıza belli edersin durumunu.
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınların anlıyamadğı erkeklerde 9 istek kadınlarda 1 istek vardır seks konusunda.. O yüzden Kadının namusunu kormusı daha değerledir.. Ama bu demek değildirki Her önüne gelen kızı becerip sonra ben namuslu kız istiyrum demek doğru değildir.. Okadar yoğun bir istekle oldu ya bir iki hata yaptn bu affedileblr birşey olmalı erkekte Sonuçta erkek ile kadını sekste bir kıyaslamak çok saçma
134 Yorumla
Soranaynen kardeş kadınlar daha az istekli
- +1 yıl
Yaratılış farkı işte kardeşm sen bunu kabul etmeyen kızlara boşver... Düşünce yapısı olarak okadar çok farklıyızki kızlara göre örneğin bakire kızların çoğu bile tecrübeli ister ama erkekler bunu kabul edemez
Soran+1 yılaynen erkeğin seks de tecrübelisi derler kadınlar gerçekten aynı zmanda akıl noktasınd ada geri
- +1 yıl
Aynen o yüzden sekste erkek ile kız bir olmalı Ayağına yatan kızlara aldırış etme onların çoğunun ne olduğu belli kılıf uydurmaya çalışıyorlar.. Allah gnlüne göre versn kardeş
- +1 yıl
@turunç8 Bakire olupta tecrübeli isteyen hatta yine bakire olmayıpta tecrübeli isteyen bir sürü kız var.. Ama gelde erkek olupta bakir ya da bakir olmasın ben tecrübeli kız istiyoum diyen kaç erkek çıkar? Kadın erkek eşit değildir benim görüşm budur
- +1 yıl
@turunç8 Aynen bende o tecrübeli istiyorum diyen kızlara anlam vvremiyorum zaten.. Benim demek istediğim kızlar ile erkeklerin düşünce yapısı çok farklıdır ben buna vurrgu yapmak istedim.. yoksa iki tarafında temiz kalması en güzeli
- +1 yıl
Yav arkadasim senin dinden haberin var mi? Allah ZINA diyo... erkekler icinde kadinlar icinde EN buyuk gunahlardan biri... Hala erkekler söyle boyle diyosunuz.. iki taraf icinde kabul edilemez bir sey bu. Adam gibini tovbeni et, sonra helalinle yaparsin
- +1 yıl
@mordagdakiguvercin Yahu ben yapmıyorumki zaten evleneceğim kadına saygımdan dolayı.. Ama kadınlar ile erkeklerde eşit değildir bu bir gerçek bunu inkar etmek saçma.. Günah belki aynı olablir ama düşünce yapısı çok farklı birkere Erkeklerdeki erkeklik gururu sahiplenme arzsu biz erkeklerdeki kadar kadınlarda yok
- +1 yıl
Sizin gibi erkeklerin nesli tukensin istiyorum. Allah kurani sadece kadinlara indirmedi.
Zina yapan zina yapanla evlenir kisa ve net ! - +1 yıl
@mminikhatun dediğin laflara dikkat et lütfen benim birşey yaptığım yok arkadaşada yazdım yapacak olsam şimdiye kadar birsürü kız bozmuştum hemde bu kızlar kendi isteğiyle verirken.. Benim dikkati çektiğim nokta kadınlar ile erkeğin dşünce yapısının farklı oluşu bu yüzden kadınlar ile erkekler sekste eşit değildir.. Belki günah aynı günah ama eşit değiliz düşüncülerimiz beklentilerimiz eşit değil
- +1 yıl
Ben size yaptini demedim zaten. Dusunceleriniz yais yok esit degilmisiz falan fistan. Palavra bunlaaar. Erkeklerin yaptigi yanlislara kilif uydurmayin
- +1 yıl
@mminikhatun Eşitsek madem şunu açıklarmısınız.. Niye kızların çoğunlığu tecrübeli istiyor erkeklerin çoğu ise tecübesiz? hani düşüncelerimiz beklentilerimiz eşitti?
- +1 yıl
Ben oyle degilim. Onu isteyen kiz da kafayi yemistir garanti. Kendimi bosuna temiz saklamadim. Her cicekten bal almis erkegi istemem ben. Evlenince de boynuzlar zaten.
- +1 yıl
Arkadas o onlarin secimi o da onlarin yanlisi... hem de buyuk yanlis o isteyen kizlar o kadar az ki... zaten isteyen de ne din vardir ne de mide
- +1 yıl
@mminikhatun Seni tebrik ederim düşüncelerinden dolayı umarım seni hakeden birisi çıkar bende seninle aynı şeyi düşünüyoum zaten.. Hatta arkadaşada yazdım o tecrübeli isteyen kızları bende anlamıyorum nasıl isteyebiyorlar nasıl bir mide vardır bende hep düşünüyorum ama gel görki sen ve senin gibi düşünen kız azınlıkta bunu bizzat yaşadım öğrendim gördüm duydum
- +1 yıl
@mordagdakiguvercin arkadaşım istiyorsan burada bir soru sor kızlar tecrübeli mi tecüebesizmi diye emin ol azımsanmıyacak kadar tecrübeli isteyen kız çıkacak..
- +1 yıl
Herneyse artik.
- +1 yıl
Arkadas buraya gore mi kizlari yargiliyosun? Burxa kiz profili acmis bir suru erkek var... cik disadi sor bakalim... buraya inan aptaldir!
- +1 yıl
@Desmera öyle biri olsam becermediğim kız kalmazdı şimdiiye.. Ama bn kendimden çok evleneceğim eşimi düşünüyorm
- +1 yıl
@mordagdakiguvercin yooo senden birönceki arkadaşada yazdım.. duyduklarım görmüş olduklarm öğrendiklerim hepsi mevcut içinde
- +1 yıl
Ben sizlere dogruyu aciklamaya calistim alt tarafta goz gezdirirswn sevinirim. Yok bu yol iyi Allah'i umursamam kizlarin dusunceleri onemli dersen... Allah islah etsin derim ben de
- +1 yıl
@Desmera yemin ederim böyle bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya hiç acımadan her önüme geleni bozasım geliyor ama insanlık hep bende kalıyor işte.. Neyse senin seviyendeki kıza açıklamada bulunmuyacağm benim ne düşündğümü bu konu hakkında öğrenmek istiyorsan diğer arkadaşlara bu bağlatı altında yazdıklarımı okursun
- +1 yıl
@mordagdakiguvercin bu konuda uzatmaya gerek yok çünkü bende senin gibi düşünen kızları çok çok fazla olmasını isterim.. Hatta erkeğinde kadınında aynı derecede temiz olmasını isterim.. Benim senin düşünce tarzınla bir problemim yok yani hatta destekliyorm
- +1 yıl
@Desmera sana tüm samimiyetimle söylüyorum o şekilde düşünmüyorum hatta iki tarafında yapmaması temiz kalması en güzeli.. Ama diyorumki erkeğin içinde bu kadar istek varken belki bir hata yapmışsa affedlebir dyorm ama kesinlikle affedilsin erkektir demiyorum.. Birde işin içinde erkeklik gururu denen birşey varki Hata yapmış bir kız olunca onu kabul etmek neredeyse imkansız oluyor
- +1 yıl
@Desmera Anlıyabliyorum Sonuçta hata yapmış pişman olmş birdaha hiç yapmamış diyip onu bile kaldırayamayacaksan istememen hakkındır.. Sonuçta her insanın midesi bir değil her insanın düşüncesi bir değil. Her insan bunun acısıyla bir ömür yaşıyamaz.. Ne diyeblirimki Allah gönlüne göre versin
kadının erkekten daha fazla cinsel dürtüsü var bu bir ikincisi sen istediğin kızlar s*kiş sonra bakire kız iste kızlık zarı boz ilerde başka birinin eşi olacak kişiyle yat sonra karım bakire olsun l*n de adammısın l*n sen birde erkeğim diye dolaşıyor kızlık zarını diktiren bir hatun alırsın inş. sana bu yakışır biz kadınlar seksten erkeklerden çok zevk alırız ve cinsel dürtümüz kat ve kat daha fazladır beyin olmayınca algılıyamıyorsun sanırım neyse sen koynuna kız al arkadaş sonra çocuklarımın anası bakire olacak de yazık acıyorum sana
21 Yorumla- +1 yıl
aynı zamanda islam dinine göre bir kadına bakire olup olmadığını sorman günah zina yapan erkekte kadında allah katında eşit fındık beyin ha ben erkeğim kendimi tutamadım deme biz sizden daha çok seks istiyoruz ama kendimizi tutuyoruz evlenene kadar bakir olanlarda var unutma fındık beyin
+1 yılKızlık zarı dikimi bu yüzden var bence. İki taraf da kendi çapında ikiyüzlülüklerini yaşıyor.
Bakir ve bakire birlikte
Bakir olan ve bakire olmayan birlikte olmalıdır.
Taraflardan yalnızca biri bakire de olabilir elbette. Ancak bu ikisinin de iradesi ile olmalı. Yani ilişkiye girmiş taraf ama ben ilişkiye girmemiş istiyorum deyince ikiyüzlülük çıkıyor.17 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum evet bakire olmayan kadındır ben kız isterim tabi eşim olcak çocuğumun anası olacak
- +1 yıl
Bu düşünceye sahipseniz tutarlı olmalısınız. Neden öyleyse büyük bir rahatlıkla ilişkiye giriyorsunuz? ha ben sevgililerimle değil, bu işi meslek edinmişlerle birlikte oluyorum diyorsanız bir şey diyemeyeceğim.
Ancak sevgili ile birlikte olmuş ve ayrılmış birinin bunu demeye hakkı yoktur, soğuma sebebi bence.
Soran+1 yılbizim ihtiyacımız var seks olmadan yaşayamayız da erkek olsan anlardın beni
- +1 yıl
Anlıyorum, bu konuda bir yorum da yapmıştım zaten, ancak ikiyüzlülüğü anlamıyorum.
Sevgilinizle birlikte oldunuz ve ayrıldınız o evlenmesin mi? He ama sevgilimle birlikte olmadım hiç diyorsanız bir şey diyemem.
Soran+1 yılsevgilimle oldum ama evlensin ben demiyorum evlenmesin ama ben bakire istiyorum
- +1 yıl
Tutarsızlık var işte, ama her ne ise. Belki bulur belki bulamazsınız, kısmet.
Soran+1 yılinşallah bulurum ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
7Cevap
İhtiyacı varmış seks olmadan yaşayamazmış. Senin ihtiyacın varsa bu kadınlar da dünyaya elden geçirmedik bir anası kalmış erkeklerle evlenip onun çocuğunu doğurmaya gelmiyor. Siz yaparken sorun değil kadın yapınca o* oh ne ala. Aletinle değil kafanın içindekiyle düşünmeyi dene. Zina yapmak zorunda değildin elin vardır herhalde çok ihtiyaç duydun mast. yap. Tabi bunları düşünmek için beyin gerekli.
48 Yorumla
Soran+1 yılbynimi sen yargılama ya Ankara hukuk öğrencisiyim be üçüncü fakültem senin cinsel dürtün yok mu
- +1 yıl
Hukuk okuyacak düzeyde bir insan olmadığını olaylara nasıl bir gözle baktığını göstermiş oldun. Benim de cinsel dürtülerim var ama ben bişey yaparsam patlak balon oluyorum sen yapınca adam oluyosun dimi erkek sonuçta seks olmadan yapamaz. Binlerce insan var evlenene kadar kimseyle bişey yaşamayan onların dürtüleri yok mu? Azıcık mantıklı düşün
Soran+1 yıltamamda sizde nalayışlı olun ya sizin de i, ht, iyacınız var atbi allah sizede dürtüler vermiş ama erkkeler ile aynı mı ki adil olun ya
Soran+1 yılkadının erkekden fazlamı cinsel isteği
+1 yılSenin gibi erkek bozuntularina acimiyorum. Diktiren kizlar size layik! Aslında onlarda iyi yapiyolar sizin gibilere boylesi yakisir... bakire olsun diyecegine kalbi temiz olsun gecmiste bunu yaptiysa pismanligini yasayip tovbe ettiyse iyi sadik guvenilir insansa en guzeli budur.
413 Yorumla
Soran+1 yıliyi vallaha erkeğin altına yat seviş sonra oh benim koynuma gel kusura bakmada oatlak balonla olmazişim
- +1 yıl
Sen nesin peki daha once sen de yapmissin... sana da daha kotu seyler soylenir ama terbiyem musaadee etmez! Allahin adaletine inanirim.. senin gibilere oyle layigini verir ki aklin sasar...
Soran+1 yılasla asla kızın patlağını istemem benim ihtiyacım var erkeğim
- +1 yıl
Herkes hak ettigini yasar pislik herif. Sen de erkegim diye ortada dolaniyosun dimi? Allahin yok mu musluman degil misin zina herkese gunah. Erkekligin batsin tek erkekligin onundekiyse ben senden daha erkegim!!!
Soran+1 yılyavaş boş konuştun müslümanım allahına kadar dini ne karıştırıyon senin cinsel dürtün yok mu kıza bak ya
- +1 yıl
Herkesin cinsel durtusu var erkeksin diye bu konuda onceliginde yok git bir hocaya sor bakalim ne diyo? Boyle musluman dusman basina erkek musvettesi...
Soran+1 yılbak sende cinsellik istiyon işte ama biz erkekler daha istekliyiz siz yoldan çıkarıyonuz bakir değilim bakire kız isterim diye katlettin beni
- +1 yıl
Sen eskiden zina yapanlara ne yapiliyodu biliyo musun? Muslumanim diyosun ama muslumanlik hakkinda hic bir bilgin yok! Zina erkege ve kadina haram kilinmistir. Git bir hocayla konus Allah askina bak sana ne diyo. En kisa zamanda hatanin farkina var ve tovbe et. bu buyuk gunahlardan biridir... sadece erkeklere demiyorum kadinlar icinde gunah..
erkegin arzulari fazla olabilir Allah yapmayin diyosa demek ki o dayanma iradesini de vermis bize... o seyler aklina geldiginde dusun benim nefsim uckurum mu daha onemli yoksa Allah mi?
Soran+1 yılben üçüncü üniveristeme başladım Ankara hukuk dayım sen rahat ol okumksa en kralını dahi okuyorum ama benim demek istediğim siz açık giyinerek bizi azdırıyonuz sizin azmanız erkeğe bakıp mı oluyor söylesene mesela san abirşey sıoracam
- +1 yıl
Arkadas okumak o degil. Ben ne okudugumu nerde okuduğumu sana soylesem dudagin ucuklar. Biraz dini seyler oku.. o kadar okumussun ama adam olamamissin. Bizlerin oyle giyinmesi seni ilgilendirmez. Bizi ve ailemizi ilgilendirir. Babam misin ki hesap soruyosun? Allah yerine uckurunu tercih ediyosan bilemem.. her aciktan tahrik oluyosan bu da ne kadar iradesiz oldugunu gosterir
Soran+1 yılallahım ya sen beni anlamıyorusun ya san mesaj nile bir şey soracam
- +1 yıl
Sor bakalim
- +1 yıl
Eğer sen 3 üniversite bitirip şu anda da Ankarada hukuk okuyorsan ben bu ülkenin eğitim sistemini, öğrenciyi seçme sistemini, öğretim seviyesini, derse giren hocalarının, seni yetiştiren ailenin şu anda bu platformda olduğum için ağzımı bozamıyorum ama en kibar olarak Allah'a havale ediyorum.
+1 yılBende cok sey istiyorum. Ama senin kadar yuzsuz olamadim daha. Hepimiz bir kizin bekaretini alalim ondan sonrada bakire bakire diye ortalikta aniralim. Kalir mi sence ortalikta bakire kiz? Sacma sacma konusmayin herkes denkini alsin. Bakir adam bakire kiz ister hakkidir Sen isini gor gor sonra 25 yasina gelince bakire istiyorum de. Oldu tabi hi hi...
30 Yorumla
+1 yılErkeklerin bakire istemesine hak veriyorum ben bir kadın erkeğin geçmişini irdelemez fazla amabi erkek kadının geçmişini irdelemekte haklıdır ya onca erkeğin eli deydise yarın obur gun bu kadın çocuklarına bakıcak sut vericek ne bileyim tamam erkek manyak gibi seks yapmasın azcık kendine sahip olsun ama ben sevgilimi bakir değil diye de eleştiremem ben onu bilmiyorum ya bence kadın ve erkek hiç bir zaman eşit olamaz bu benim görüşüm
11 Yorumla
Soran+1 yılbak işte kadın haklı erkelr üstündür tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişti bir bakir ile bakire.
Erkege milli dediler
Kadına fahişe.
Hala bu toplumda yaşarken, sanki erkekler erkeklerle ilişkiye giriyormuşta sadece kızlar namusuz gibi gözükürken merak etme o arkadaşların ne kadar sana kızarsa kızsın emin ol sende bakireyle evlenirsin takma...
Ama bende sinir olmuyor degilim ama kanun bu değişmiyor elimde olsa değiştirmeyi çok isterdim. Ama malesef degil❗️🔫31 Yorumla
Soran+1 yılkadınlara fahişe tabi derler tabi yoldan çıkarın erkekekleri uçkurunuza düşkünsüznüz kızlar erkeklerden daha seks düşkünü omuş
İlahi adalet sana da senin gibi birini versin diliyorum tüm kalbimle.
513 Yorumla
Soran+1 yılkız sus deme öyle patlak balonu yatağıma alamam ya
Soran+1 yılsen neden beddua ediyon ya allal ayıp be bakire olmayan zilliyi ev hanımı mı yapayım ya
Soran+1 yılyapma lütfen bak yaşımız yakın belki beni alırısn
Soran+1 yılsizin de cinsel dürtüleriniz yok mu bir hata ettik kadın şeytandır
Soran+1 yılkız sus deli etme beni ya sen nasıl bişeysin la allahım kadınlar tehlikeli ya ifadelere bak
Soran+1 yılneden bak tam tipinim esmer kıllı
- +1 yıl
Benim tipim eamer killi degil. Senin tam aksine karsisindaki kadinin degerini bilen ve hissettiren asla da bekaret aramayip insanlik arayan biriyle birlikteyim. Ama yine de senin gibilere inat bakireyim. Sevgilim de senin gibi esmer killi degil 187 boyunda sarisin ve yesil gozlu.
Soran+1 yıltürk kızları esmer kıllı sevrdi hani ya biz erkekler sarışın severdik ya yıklıdım
+1 yılNeden aşık olamazmışsınız, kız kötü bir şey mi yapmış yani çocukla, eee aynısını birisi daha yapmadı mı, biraz özeleştiri
110 Yorumla
Soran+1 yılkızın patlağı yaramaz
- +1 yıl
Allah ıslah etsin.
Soran+1 yılneden öyle dedin sizde azgın olmayın cinsel isteklerinizi tutun ki biz de yoldan çıkmayalım
- +1 yıl
Ecinsel ihtiyacın vardı demek ki, o kızın yok mu sanıyorsun? Kadınlar sizi varlıkları ile etkiliyorken sizde bunlar oluyor, dışına verdiği etki buysa bir de bu kadının içindekini düşün
Soran+1 yılsizin isteğiniz var mı yani ekrek gibi mi
Soran+1 yılerkekler gibi seks olmadan yapabilirsiniz siz
- +1 yıl
Kadın ismindeki varlık olmasa seks istemeyeceksin... Diyorum ki kadın sırf varlığı ile seni baştan çıkarıyormuş... Bu potansiyeli bir de kendisi içinde taşıyor düşünsene... Sende olan arzunun en azı, hatta kaç katı var, sadece onu baştan çıkaracak unsur kadın değil hepsi bu... Kadın erkeği tahrik ediyorsa erkek de kadını tahrik ediyor...
Soran+1 yılerkek de kadını tahrik ediyor neden kabul etmiyor kadınlar mesela siz neden tahrik oluyonuz bakalım açıklada bilelim ama inanmıyorum mesela kadında popo meme erkeği baştan çıkarır direk akla seks gelir
- +1 yıl
İkisi de birbirini ediyor. :) Ben de erkeğin benden etkileniyor olmasından tahrik oluyorum. 70 yaşındaki amca benden etkilenmiyor haliyle ben de tahrik olmuyorum. Genital bölge, nefesi, boyun, omuzlar, ten
Soran+1 yılkıza bak ya enteresan teni derken
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sana senin gibi kadın versin. Aç da bir kuranı oku sana bakire hak değil sen zanisin. Insallah çok içten diliyorum rabbime senin beraber olduğun kız sayisinca erkekle beraber olmuş bir kadin versin sana çünkü layiğin bu senin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman bakır kalsaydın bunları düşünüp. Kızlara ahkam kesmesi kolay değil mi bu konuda. Ben de bakireyim bu arada yanlış anlaşılmasın.
43 Yorumla
Sorankalamadım şehvet kurbanıyım kızlar azmışp yoldan çıkardılar ben ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılÇıkmasaydın Allah akıl fikir irade vermiş bunun için.
Soran+1 yılirade kolaymı senin cinsel ihtiyaçların yok mu kıza bak ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende burdan sorayım madem ben hiç bir kızla ilişkiye girmedim, sadece para karşılığı hayat kadınlarıyla girdim peki ozamanda mı bakir olmuyorum, benim amacım sadece nefsimi köklemek ti.
10 Yorumlaumarım karın olacak kişi de sana yakışan biri olur !
211 Yorumla
Soran+1 yılayıp be yavaş
Soran+1 yılağır tabi eşim bakire olmalı
Soran+1 yılanal oral mı kız sus varya deli etme beni sen herhalde analdan yapmışsın iyi biliyon kıza bak ya eşimi tarif ediyor
Soran+1 yılgeri al sözünü öldürüm bunu yapan kadını vallahi sen ne b, içim insansın be gerçekten fitil ettin beni ya ahyırdır sen bakire değilsin herhalde
Soran+1 yılkızlarda uçkuruna sahip çıksın isteklisiniz seks yapmaya bizi yoldan çıkarıyonuz suç sizin
Soran+1 yıltabi kızarım eşimin vucudunu benden başka erkek görmesi çıldırım katliam yaprım vallahi
Gizli Üye(36-45)+1 yılohhhh hem kaşarları becerin, sonra da el değmemiş kız arayın, iyiymiş valla, sizin gibilerin kalıbına tüküreyim ben
03 Yorumla
Soran+1 yılyavaş sizde cinsellik dürtüsü yok mu hanım efendi
Cevap sahibi+1 yıleeee olsa da senin gibi her haltı yiyip sonra eline erkek eli değmemiş kız aramıyorum
Cevap sahibi+1 yılo kadar şerefsiz değilim
+1 yılBakir olmayan erkek kim bilir kimi kandirdi kizlarin uerinde olsam bekir olmayanla evlenmem
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey yok kanks davul bile dengi dengine senin evleneceğin kız ya diktirmiştir ya da zarda bakiredir,
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldu canım he hem pastan dursun hem karnın doysun hadi ordan
00 Yorumlaerkek ırıspısı seni
82 Yorumla
Soranne alak ya kadınlar azgın yoldan çıkardıl beni
Soran+1 yılg*vat mı ayıp ya halbuki seni becermedim daha zillli ye bak
+1 yılO da senin icin aynisini dusunur bu mantikta?
111 Yorumla
Soran+1 yılkızlar mecbur kabul edecek
- +1 yıl
Yoo kim demis? Sen bakir degilsen bakire aramicaksin. Ha sen kendini asik olduguna evlendigine saklarsin o zaman tamam aynisini beklersin ama ben her boku yiyim kiz kutusunda paketi acilmadan gelsin dersen adama tabi karsi cikarlar. Sen kimsin de bakire kiz istiyosun derler Adama * sen uckuruna sahip cikamamissin hala nasil el degmemis kiz bekleyebiliyosun kim verdi o hakki
Soran+1 yılkadın erkek eşit mi
- +1 yıl
Sence degil mi
Soran+1 yıldeğil tabi
- +1 yıl
Bu kafadaki bir gerizekaliya laf anlatmicam. Hadi canim insallah "bakire" kadin oral anal ne varsa gitmis olur :)))
Soran+1 yılyalan mı siz de kabul etmiyonuz her zman demiyonuz mu erkek dediğin yok şöyle yok böyle sizin geninizde var erkekği üstün kabul etmek yalan mı gerizekalı lafını geri al lütfen ben sana hakaret ettim mi
Soran+1 yılbirde bende en az 6 7 yaş küçüksün
- +1 yıl
Erkek dedigin soyle boyle diyoruz da kadin dedigin soyle boyle demiyo muyuz
Soran+1 yılsen benim soruma cevap ver şimdi erkek dedğin derken bile ezikliğinizi açığa çıkarıyonuz yalan mı ortadoğudaki kadınlar ezikliği seviyor
- +1 yıl
O zaman ortadogudaki gerizekali cahil kadinlardan biriyle olmayi dene. Dunyadaki tum turlerin disilerinin beyin yapilari erkeginkinden daha gelismistir yani bir ust surumdur. Ayrica dogurma yetenegine sahiptirler yani neslin devamini saglarlar. Uremek icin erkege ihtiyac duymayan disi turler bile vardir. Erkekler biyolojik olarak ustun degildir. Beyin yapisi vs acisindan da kadinlar daha gelismistir. Cevredeki "erkek ustundur" algisi cahillikten ve dinlerin (!) erkekler tarafindan tasarlanip insanlara bu sekilde empoze etmesinden kaynaklanir. Erkekler ustun degildir. Hatta tersine bizim toplumumuzda kendi kendine bakmaktan bile acizdir. Hep bir kadin arkalarini toparlar. Bu erkek ustun varlik oldugu icin degil bizim sacma kulturumuzden ve erkeklerimizin kendi kicini toplayamamasindan kaynaklanir
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes layığını bulur merak etme sen.
41 Yorumla
Sorantamam bro
O da sana olamaz emin ol
31 Yorumla
Soran+1 yılneden olamaz ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım evleneceğin kız kaşr olur
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireyim ama tecrübeli erkek isterim
05 Yorumla
Soran+1 yılaferin sana aferin kızlar okuyun b ak
Cevap sahibi+1 yılama asla senin gibi ruhu da p. iç olan birini istemem :D
Soran+1 yılsaçmaldın şlimdi seni yatakta mutlu edrim bak
Cevap sahibi+1 yılbakire kız senin hakkın değil git kendin gibi kirlenmiş birini bul
Soran+1 yılaptala bak ya cevapın ne şimdi ne diyor ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasılsan eşinde öyle olacak
20 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar ben bakir değilim ama bakire kız ile evlenmek istiyorum diye beni eleştriyor bazı kız arkadaşlarım !!!?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler