Bakir kalmak cok mu zor? Kizlardan 9 katdaha fazla hormonunuz varmis ben sasirdim buna.
O zaman bir erkegin bir gunu bile isteksiz gecmiyor oyle mi?
O zaman bir erkegin bir gunu bile isteksiz gecmiyor oyle mi?
Kıyaslama yapılabilir mi bilmiyorum da fazla olduğu kesin ama o kadar abartmayalım her gün istekli olmuyoruz, duruma göre kontrolden çıkabiliyoruz... Bakir kalmak konusuna gelince isteksiz olduğumu düşünmüyorum; ama bakirim. Demek ki kalınabiliyormuş.
yani zor. ortamdan baskı olur. yoksa azgınlık değil. masturbasyon yaparsın olur biter. ama ortamda baskı o zor. arkadaslar arasında anlatılcak hikaye lazım. ya diyemezsinde erkek muhabbetinde ben daha hiç yapmadım. rezil olursun. erkek adamsın bir de mala vurmadın mı derler. bakirlik bir utanç kaynagıdır erkekler arasında. yani böyle arkadasım. kız arkadaslarına da aynen diyemez erkek. şimdi kıza ben daha hiç yapmadım ama 30 yasındayım denmez ki. yani bilmiyom erkek için artık bir yaştan sonra olmadı denmesi psikolojik rahatsız ediyo arkadasım oyüzden dir ki. para verir eskorta keraneye vs. merak eder. arkadaslarının arkasına takılır. oyle yapar. tatilde yapar.
Cevap
16Cevap
emin ol buna enerjım kalmıyor ve bakirim onlarca kızla çıktım ama asla yapmadım onları öpmedim bile benım amacım onları mutlu edıp hayatlarından çıkmak gunum kehrıbarı arzulamakla geçiyor akşam yıne beraber olucaz
Kehribar?
kehri benım bısıkletim sabah 6-8 akşam 9-11 beraberiz izmirliyim kızlarla buyudum ulaşmak her zaman kolaydır ama zarım yok dıye hıç denemedım
Hayır hiçte zor değil Türkiye'de. 25 yaşındayım ve bakirim.
Kızlar benimle birlikte olmak istemiyor mecburen ilişkiye girmiyorum. Birini ikna edebilsem ilişkiye girerdim!
Bana asıl koyan bilmem kaç kat istekli olup olmamamız değil de, biz o kadar sabrederken kızların sabredememesi...
bakirim ama her gün istekliyim. bakir kalmamın sebebi ben bakire el değmemiş bir kızla evlenmek isterim onun için kendimde bakir kalmalıyım.
kızlarıın isteksiz olduğu gün oluyomu
ben gitmek istemedim hiç genel eve , iki nedenim var biri zina dieri evlenicegim kişiyle yapmak isterim. Çok kişi yapmıyor merak etme bakir insan çok var
erkekler için hiç bir şey zor değil önemli olan o iradeyi sağlamak
hergün değil her dk. istek var zaten. bu hormonların etkisi. ama bakir kalmak yinede erkeğin elinde.
eğer toplumsal çevrenin düşünceleri dini kaygılarından üstünse bireyin evliliği beklemesi saçma.
kalan kalıyor kalınmaz denemez.
yok l*n çok kolay bahane uyduruyor erkekler..
Bakiriz ve hergun istekliyiz
hayır hiç zor değil,
ben bakirim
gerçekten zor...
Doğrudur.
yok sende daha neler
Neden
hergün seks ne demek buda can ya hemde o kadar kız nerde?
Onun gibi birşey
yo gayet koay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?