Cinsel Yaşam Türbanlı kadın fantazisi ne alaka? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Şu sıralar twitterda çok görüyorum. Türbanlı ifşa, türbanlı karım, türbanlı seks vs. Sizce neden böyle bir fantazi var? Neden ilgi çekiyor? Bir de görseldekinden daha fena animeler türedi? Türbanlı kadın fantazisi ne alaka? Cevapla Kadın Soruları Twitter Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Türbanlılar sürekli daracık giyiniolar biz erkekleri tahrik ediyorlar ondan namuslu filan olduklarıda yok hikaye hepsi seks hastası 3 0 Yorumla
Kuzucuk74 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl kapalı olan gözükmeyen şeyler daha çok ilgi çekiyor demekki 5 1 Yorumla osmancorapcı +1 yıl Aynen mesela beni türbanlı kadınlar cildirtir heleki düğün ortamlarında Yorumla
Şıp_ŞıP_SuSesİ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Tanrıya meydan okumaya çalışan insan kuvvetlerinin algı yayma çabası 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah belalarını versin Yorumla Şıp_ŞıP_SuSesİ +1 yıl Allahu akbar !!! Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Banada çok çekici geliyor hele modern türbanlılar daracık giyinen aşırı makyajlı kızlara bayılıyorum 3 8 Yorumla Oskibey +1 yıl Hele o incecik çoraplı ayakları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Oskibey kesinlikle öyle inan deliriyorum çok kokladım o çorapları hele evli bir türbanlı ise daha fena Yorumla Oskibey +1 yıl Ahhh hayali bile güzel 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Oskibey hayali güzel bakması güzel sırf bu yüzden eşimi modern türbana sokacam 😂 Yorumla Oskibey +1 yıl Şok ve tadını çıkar o türbanin😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Oskibey keşke ya öyle olsa modern tarz daracık etekli ince çoraplı Yorumla Oskibey +1 yıl Özelden yazsana bana konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Oskibey takip attım mesaj gitmiyor Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Böyle bir fetiş oluştu demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoktan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hep o mia khalifa ni yuzunden 😂 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Onun ben ta... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türbanlılar sürekli daracık giyiniolar biz erkekleri tahrik ediyorlar ondan namuslu filan olduklarıda yok hikaye hepsi seks hastası
kapalı olan gözükmeyen şeyler daha çok ilgi çekiyor demekki
Aynen mesela beni türbanlı kadınlar cildirtir heleki düğün ortamlarında
Tanrıya meydan okumaya çalışan insan kuvvetlerinin algı yayma çabası
Allah belalarını versin
Allahu akbar !!!
Banada çok çekici geliyor hele modern türbanlılar daracık giyinen aşırı makyajlı kızlara bayılıyorum
Hele o incecik çoraplı ayakları
@Oskibey kesinlikle öyle inan deliriyorum çok kokladım o çorapları hele evli bir türbanlı ise daha fena
Ahhh hayali bile güzel 😋
@Oskibey hayali güzel bakması güzel sırf bu yüzden eşimi modern türbana sokacam 😂
Şok ve tadını çıkar o türbanin😉
@Oskibey keşke ya öyle olsa modern tarz daracık etekli ince çoraplı
Özelden yazsana bana konuşalım
@Oskibey takip attım mesaj gitmiyor
Böyle bir fetiş oluştu demek ki
Çoktan
Bence türbanlı daha atesli
Hep o mia khalifa ni yuzunden 😂
Onun ben ta...