Nolur yardım edin ne yapabilirim?

Kimseyi arayamıyorum bu saatte korkutmak istemiyorum kimseyi nolur yardım edin. Lütfen inanın bana bu zor günlerde yalan söyleyecek değilim.
erkek arkadaşımın yanına başka şehire gelmiştim günler önce bu gece baya bi içtiler arkadaşlarıyla, sonra biz odaya geçip erkek arkadaşımla seviştik ve o sonra sızdı. Ben de temizlenmek için duşa gireyim dedim odadan çıkınca arkadaşı çağırdı beni salona gittim ve Murat uyudu mu diye sordu ben de evet deyince o zaman birazda beni hoş et deyip beni taciz etti elleriyle. Ben de çığlık attım Murat uyan falan diye ve o geldi.
sonra halimizi görünce önce arkadaşının üstüne yürüdü ama arkadaşı dediki, bütün gece rakı sofrasında ayağımı okşayıp durdu ve sen uyuduğun gibi buraya geldi ben mi odadan çıkardım kendisi istedi deyince erkek arkadaşımın aklı karıştı.
evden gitmeye çalışıyorum ama bu saatte göndermiyor uyumaya korkuyorum aileme haber veremem mahvederler, öldürürler beni.
Erkek arkadaşım bana tokat attı arkadaşına inanıp, şimdi pişman ama affedemiyorum. Arkadaşı günlerdir sesini neden çıkarıyor odada duyalım diye yapıyor dedi ama ilk kez anal seviştim erkek arkadaşımla canım yanmıştı 🥺
sabaha kadar burada ne yapmalıyım? Uyumaya korkuyorum tuvalete çıkmaya korkuyorum. Anahtar yok kapıyı kilitleyemiyorum sizce birşey olur mu daha
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım sorum kaldırılır ne kadar kötüsünüz
Nolur yardım edin ne yapabilirim?