Güncellemeler
+1 yıl
Arkadas anlamıyorum bu kadar azıp kuduracak ne var sürekli biri mi durtukluyor dötünüzden adam akıllı durun işte
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erkeklerin eli pipisinde de kadınların ki kukusunda diil mi sanıyorsun 🙄🙄 kadınlar perde arkasında yapıyor bu işi uluorta görünmüyorlar, şu ozelllerin dili olsa da konuşsa neler döndüğünü 🙄
Maalesef öyle eli s. ikinde olan ve eli a. mında olan kız çok site kendi kendine böyle olmadı sizler bozdunuz
Ne sizi ben bu sitede normal soru soran tek kisiyim belkide😂 millet azmış kudurmuş burdakiler sana bile halleniyordur allah bilir profilinde kız fotosu var diye 😂
Hiç sorma olmaz mı beni kız sanıp mesajlar geliyordu kapatınca rahatladım millet bir şey yapamıyor ya o yüzden bu azgınlık gerçi ben de bir şey yapamıyorum yapamadığım için azgınlık oluyor ama onlar gibi değilim kendimi kontrol etmesini iyi kötü biliyorum bir de bu zamana kadar burada bir şey yapmadım yapmam da ama yapanlar var da hatta icraata dökenler bile var
Yazık sana ya niye kiz resmi koydun ki 😂😂
O benim aşkım bir tanem ondan dolayı koydum
Eşin mi
Yok gıı ne eşi kendisi oyuncu onu görmek benim icin imkansız bile ben ona hayranım ilk aşkım yine begendigim hayrani oldugum aşik oldugum birisi var ama onun yeri başka bunun yeri başka
Anahah ayy alemsin
Öyle oldu malesef eskiden çok çok medeniydi bu site
Normal soru soran yok ki
Ne bekliyordun ki? Türk insanında ahlak mı kaldı?
Sorusuna göre cevap veriliyor herkes öyle değil
shgadga bu site hep güldürüyor beni :D
Sıcaklardan hep
çoğu erkek öyle maalesef
Bilmiyorum.
öyle işte