Hemen atliyorum bacaklarinin arasina. Evet o muhtesem otesi vajinanla dudaklarimin bulusma ani. Sanki yillardik hasret cekmisim gibi ozlemisim. Yumuldum yapistim opuyorum yaliyorum emiyorum , bi turlu ayrilamiyorum.
bal ne mk sade bir şekilde tabiki ga şu var sevgilim bana sakso cekerken bazen agzına buz almasını istiyorum ağzında buz varken değişik bir zevk veriyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadının erkeğe yaptığını sormuyorum Erkeğin kadına yaptığını soruyorum
Bana vajina yapısını anlatma o kadarda cahil değilim idrar deliği ike vajen deligi ayri olduğunu biliyorum ikisininde geldikleri yer farklı ama ikisininde getirdigi sıvı pistir diyorum niye anlamıyorsun beni 😀
Haa bisey daha diyeyim ağzım yerine vajinayi penisim öpsün isterim hani sormustun ya opmek istmezmisn diye yani cinsel organların birbirlerine kavuşmasına karışmam pistir demem yani😂😂
Detayli olacak gibi anlatirsam neyse, Aslinda bakarsan senin nasil sevdigin onemli, yani bal dokup yalamadigim zaman daha seyi birden tattigim ve sevdigim icin daha fazla dilimi hissedebilirsin. Eger sade seviyorsan zaten, uzun soluklu bir oral yine seni bekliyor olacaktir
Dondurucuya koymuyoruz arkadaşı be, dondurma kısa bir süre dışarda bekledikten sonra hafif hafif eritiyorsun, o sıcaklığa dondurma döktüğünde ayrı bir haz veriyor. Yani bir kez denedim ama memnundu arkadaş, kendini tokatlaman gibi düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Benim icin fark etmiyor. Balda olur cikolatada olur
Yaa sömürür müsün peki?
Bayilirim somurmeye, dilimle iceri girerim...
Yazmam
Tamam canim skinti yok. ,(:
Beni ısır şimdi hadi ye dudaklarına ihtiyacım varr diline ihtiyacım var
Kalcalarindan tuttum kafamla bastiriyorum, hem yaliyor hem emiyorum hemde isiriyorum. Yiyip bitiricem. Dilim icine sokup oynatiyorum icerde.
Çok mükemmelsin off
Senin olmak o anda yaşanılabilecek en güzel şey
Sen daha mukemmelsin Senin gibi biriyle olmayi cok isterdim. Gece gunduz yalayip emmeyi isterdim,
Beni ağzınla besle olur mu mükemmel erkeğim benim
O beni mahveden kendime bağlamak istediğim dudaklar hep bana deysin
Benden ayrılırsa ısırırım
Sen iste yeterki kadinim benim. Agzim senin hizmetindeolacak hep.
Sen efsanesin bebeğim yicem bende seni yaa
Ağzı cennet bahçem
Sen beni, ben seni, yiyelim birbirimizi aşkim. Sana doyamiyorum bir turlu. Ama en coka ben seni yerim
Doyama dudaklarını yediğim
Sen bana nasıl bi hediyesin bi bilsen
Ayy düşündüm de beni bitirdiğini off çok iyi bi şey
Sende benim icin oylesin. Yesem yesem bitmesen. Ordan ayrilmasam deligine girsem ciksam yalasam, suyunu icsem ne guzel olurdu
Çok güzel olurdu aşkımm😍
Bayiliyorum sana kadinim 😍
Bende sana aşkımm 👅👄
Hani bitanem gelmedin yanima. Girmedin koynuma
Geldim bak dudaklarımız buluştu yine 👅
Hos geldin askim. Evet seni bekliyordum hasretle. Tadin damagimda kalmisti iyi ki geldin bebegim immm.
Azgın erkeğim benim senin yanında olmak en güzel şey
Seni çok seviyorum sevgilim
Bende seni cok seviyorum azgin kadinim benim. Bayiliyorum sanaa aşkimmm
Sen nasıl bişisin böyle beni hep bağımlı yapıyosun kendine
Ben coktan bagimli oldum sana. Sensiz yasamam artik bebegimmm.
Bebeğin mutlu etsin o zaman seni açtım bacaklarımı bekliyorum bal pare dudaklarını
Ayrıca bende sensiz yaşayamam nasıl sevdin beni haketmediğim kadar çok
Hemen atliyorum bacaklarinin arasina. Evet o muhtesem otesi vajinanla dudaklarimin bulusma ani. Sanki yillardik hasret cekmisim gibi ozlemisim. Yumuldum yapistim opuyorum yaliyorum emiyorum , bi turlu ayrilamiyorum.
Ayrılma aşkım sana vurgun orası aşık
Beni buraya bagla Nereye gidersen git hep burda kalayim bi tanemmm
Bağladım aşkımm bağladım sevgilim erkeğim
Ohh harikasin muhtesemsin atesli kadinim
Yanıyosam senin yüzünden bebeğim senin beni mahvedişlerin zevkten delirtmelerin yüzünden
Yumulduğun anda öyle bi şey hissettim ki anlatamam dudaklarını öpmeye kıyamam ama ısırasım mosmor edesim var
Kendimi sana adadim askim. İstedigini yapabilirsin. Seninim ben.
O zaman öperim arsızca
Benim aşkım erkeğim ve bal dudakları👄
Aletine ineyım ama dudakların esir almış gidemiyorum
Sanki çölden denize düşmüşüm gibi
Yedin hep beni yedinn ama doyamam sana gitme nolur dudaklarını dudaklarımdan ayırırsan cezalandırırım seni
Artik seninim askim sen gelde gelirim git de giderim
Ayrılamıyorum dudaklarından ne yaptın sen bana
Kucağına geleceğim seviş benle ayrılmayacağım dudaklarından nefes aldırmıyo ve buna bayılıyorum aşkımm
Bal dökmesine gerek yok zaten benim tadım bal gibidir :))
Özgüvenli bi hemcinsim😍 çok severim böyle kendinden emin kadınları 👄
Gerek yok hic birine agzima oturmasi yeterli. bosalana kadar yalarim
Oturmak hoşuma gitmiyo misyonerde yermisin peki?
Bacaklar omuzimdayken evet
Biraz bahsetsene neler yapardın şu an yanında olsam
Burdan yazamam
bal ne mk sade bir şekilde tabiki ga şu var sevgilim bana sakso cekerken bazen agzına buz almasını istiyorum ağzında buz varken değişik bir zevk veriyor
Kadının erkeğe yaptığını sormuyorum
Erkeğin kadına yaptığını soruyorum
e biz ne dedik iki türlüde anlattık ayrıca sanane ulan 😂 istediğim şekilde cevap veririm. Sanamı soracam
Hiçbiri diyorum oral yapmak sağlıksızdır sağlığı bozar çiş iç deseler içmezler oral sekse bayılırlar bu nasıl kafa 🙄
Sen çiş içmiyosun ki zevk suyu farklı
Bi kere opsen zaten ayrılamazsın ordan
Zevk suyu çiş suyu ikiside necistir yani pistir isteyen yapabilir benim aklım almıyor onu belirtmek istedim 😒
O iş bizde öyle değil vajina ayrı üreter ayrı
Ve sen sakso istemezmisin
Bana vajina yapısını anlatma o kadarda cahil değilim idrar deliği ike vajen deligi ayri olduğunu biliyorum ikisininde geldikleri yer farklı ama ikisininde getirdigi sıvı pistir diyorum niye anlamıyorsun beni 😀
Öff peki
Oral yapmaya da oral yaptırmaya da karşıyım yani sordugun soruya cevabım hayır istemem 😀
Haa bisey daha diyeyim ağzım yerine vajinayi penisim öpsün isterim hani sormustun ya opmek istmezmisn diye yani cinsel organların birbirlerine kavuşmasına karışmam pistir demem yani😂😂
Ee ne farkı var ki ha sevişmişsin ha vajina yemişsin ikiside vucutta uzuv neticede
Ikisinise yaptim, her turkusunu seviyorum. Genel olarak oral asigi bir insanim
Mesela ben partnerin olsam nasıl yapardın?
Detayli olacak gibi anlatirsam neyse,
Aslinda bakarsan senin nasil sevdigin onemli, yani bal dokup yalamadigim zaman daha seyi birden tattigim ve sevdigim icin daha fazla dilimi hissedebilirsin. Eger sade seviyorsan zaten, uzun soluklu bir oral yine seni bekliyor olacaktir
Bal, cikolata, kremsanti vs. bu tarz seylerde emme ve sömurme hissiyati daha cok hissedilir.
Böyle klitorisi ısırırmısın ufak ufak
Ağzına tapmak isterim
Agzima oturadabilirsin. Klitorisi isirip emmek kafami oraya gommek en sevdigimdir. Neyse daha fazlasi icin ozel.
Olmaz özele gelmem
Böyle daha güzel herkes yararlanıyor
O halde, kisacasi iki turlude yalamak guzel oluyor
Peki
Sade bir şekilde uzun uzun suyunu içerek yalamak. Güzel bir a. mı varsa saatlerce yalarım
Sade bi sekilde cunku kendi tadi cok guzel kokusu ve suyu beni benden aliyo ❤
Yaa farzet ki ağzındayım neler olurdu bebeğim
Yaliyodum Şu an tatlim emiyodum
Vakumlayarak icime cekerdim
Bal tabikide honey party 😍😍
Birde oturma olsa sabaha kadar
sana bal dokmek lazim...
Dimi keşke biri beni yese öyle o kadar çok düşlüyorum ki😊
oooo bali ustumde eritirim diyosun... sen orala sar diyosun..
gel otur diyesi gelir sana insanin...
Oturmam size saygısızlık ben yatarken bi anda gelsen mesela öpsen mosmor olsa sömürmekten
offf vakumlanirsin... ozele gelmeliksin tam..
Olmaz burdan anlat ye beni
:)
Yemezmisin ki üzdün ama tamda kıvama gelmiştim
gel gel sen rahat konusalim..
v seklinde ayiricaksin bacaklarini offf...
Eee daha fazla anlat
gel gel hadi
Anlat bak kaçarım mosmor ve zevk içinde göremezsin beni
kac bebis kac ben burdayim..
Dondurma iyi olur dondurma, vanilyalı
Ama çok soğuk olur üşümez mi partnerin
Dondurucuya koymuyoruz arkadaşı be, dondurma kısa bir süre dışarda bekledikten sonra hafif hafif eritiyorsun, o sıcaklığa dondurma döktüğünde ayrı bir haz veriyor. Yani bir kez denedim ama memnundu arkadaş, kendini tokatlaman gibi düşün
Nasıl yaparsın ben olsam?
Tabiki bal ben Nutella tarzı şeyler renk katıyor
Ağzının içinde kıvranmak çok güzel olurmuş 👅
dilimi çok iyi kullanırım :)
Sade şekilde yapmak en zevklisi
Öğrendin mi cevabı 😂
Öğrendim öğrendim 🙈
Cinsellik konusunda benimde sana sorularım var ya
Sor bebek
Ya insta falan versem sana
Ordan yazsan olur mu
Yok bebeğim burdan yaz hem anonimiz sorun olmaz