Klasik ebeveyn ihtiyaçları demişsiniz, o da değil banyonun kapısı sonun kadar acık ve boş.
Yan ev boş.
En üst katta biziz.
Bir de bazen geceleri bacaklarımı bir şey okşu.. Yok o kadar da değil :D:DSAD
Elektrik tesisatında sorun vardır.
Mobilyalar gıcırdıgıyodur.
klozet gıcırdıyordur.
Musluktaki son damlalar vuruyordur.
ya da sen hayal görüyorsun. Kalkıp kontrol et rahatlıcaksın bende arkamda biri oluyormuş gibi oluyor kalkıp bakıyorum. Bir kersinde yanımda biri var sandım beyaz idi birşey dogruyordum ne var ne bekliyosun dedim olmadıgını görünce çok korkmuştum.
hayal gücün genişlemiş gasai yuno -_- anime izlemeyi azalt
-_- ilginç korkmadıysan izle arkadaki manzara iyidir
Teşekkür ederim
Ya bence üskatta birileri olduğu için orada oturuyorlardır fazla ses oluyordur ya da borularda sorun vardır bence kafanı takma kitap oku kafanı takmasan sesler azalır:)
Geceleri hamam bocekleri cikar ortaya onlardir buyuk ihtimal
Cevap
55Cevap
Cin olabilir, seslenme ve gurultu cikarmada yapabiliyorlar.. bana sende buyu var dedi hoca, elime kagit verdi resim cikinca dusun kime benzeticen tanidiklarindan dedi ve kendiliginden insan resmi cizildi kalem yok.. gece yatmadan nas felag ayetel kursi oku 7 ser kere euzubesmele cekmeden wc ve banyoya girme dusa kabin yoksa yaptir onlar wc ve banyoda dururlar cok kalmak sakincali asik olup musallat olabilirler dusakabin varsa guzel.. gecmis olsun.
Birde, y. hatırlamıyorsam euzü besmele çekilmeden yatılırsa onlarda yanına yatıyormuş.. cevab mesajın ve teşekkürün için sağolasın.
Gece sessizliğinde duyulur.
Halbuki gündüz de o borulardan su geçer canımcım.
Edit:
Su sesi demiyorum. Su borulardan geçerken boruların duvar boşluğunda titreyerek tak tuk diye ses çıkarmasıdır olay
Kuzucugum, güzel arkadaşım lanet komşuların gecenin bir yarısı tuvalete veya banyoya gidip suyu açınca tesisattan su geçer boru ister istemez hareketlenir.
Ve Cm olayı bir boşluk vardır aralarında.
Suyun akışına göre de ses ritmi değişir.
Tak tuk eder yeri gelir cizirti yeri gelir tirmalama, yeri gelir tık tık yeri gelir uğultu.
En güzel banyonun köşesine gece görüşlü kamera tak ses gelince açıp bakarsın , bir şey olmadığını görünce rahatlarsın herhalde.
Yapacak bir şey yok.
Bazen su sesi olur tıp tıp tıp tıp sen onu böğaaa diye algılıyor olabilirsin:/
bizde en üst kattayız kuşlar bazen duvara vuruyo oradan gelebilir yani oluyo böyle tuhaf şeyler :D
borulardaki suyun sesidir ya da yan komşu varsa rahat durmuyordur.
Borulara fare girmiştir onun sesidir korkma bişi olmaz
tesisattan geliyo olabilir, bazen boru tesisatında bazen giderde bu tarz sesler çıkabilir, bina birazeskiyse mesela 10+ yıllık bir binada bu tarz şeyler olur,
Evham hep.. Bana da geliyor..
Gecenin sessizliğinde olsa gerek sanki biri tik tik duvara vuruyor gibi..
Umursama..
O bendede var ya. Sıkıntı yok korkulacak bir şey değil. Işıkları yak film izle unutursun
Mutlaka bir sebebi vardır ama öyle ruhani vs. bir şey değildir. Gönlünü ferah tut sorun yok :)
Evdeki herkesi bir kontrol et herkes yerinde mi bir bak :) banyoda birileri olabilir :D
Gece herkes uyuduktan sonra yapılması gereken aktiviteler vardır Tombala oynamak, Pişti oynamak vs. bunlardan biri yapılıyor olabilir. Ses geldiğine göre belli ki hareket gerek :D
Su borularından geliyordur.
Yandan geliyordur.
Su damlar.
Vb.
olabilir gece o seslerin gelmesi yukardaki komşular olabilir yan komşu olabilir
fare falandır ya bişi olmaz korkma
Banyo mutfak gibi yerlerde su tesisatının döşendiği alanlarda hamamböcekleri diğer haşereler gezinir, boşluk büyük ses de çoksa fare bile girmiş olabilir
Cereyan yapıp pencere vuruyordur. Yine aynı şekilde banyoda asılı bir şey varsa o vurabilir.
Geçen bizim arkadaşın evindende geliyomuş öyle şimdi hastanede.
Başka alemden birileri ihtiyaç gideriyor olabilir:-D
Seni görünce çaktırmadan okşuyor terbiyesiz:-D
Korkulacak bişey yok sadece sana aşık olmuş bir cin bu ;-)
duvar içi tesisatta bir su kaçagı vardır sırpıntısı olmalı
ayaklarını bişey okşuysa semum olmasın o asdasd af:D :D
Herkezen evinde olan bişey, apartmanda herhangi biri yürür veya koşar odur.
Seviyorsan ona küçük sürprizler yap. mesela uyurken güzel bir müzik çalsın. Belki açılamıyordur.
korkuttun be kızım bı anda actım lınklerı :D
bence dinin İslam ıse bı Kur-an-ı Kerim okut derim
Dogrudur Bendede Oluyodu Duvarları tırnaklarıyla böyle eşeliyolar gibi sesler geliyodu bir ara böyle elime elledigini hissettigim bile oldu
Birini eve cagir oda duyarsa demekki sizin evde ya Cin var ya Hirsiz:)
su sesi veya duvarla borularda bişey vardır gece sessiz ortam olduğu için ses şiddetli geliyodur
Korkarsın korkar işte Allahın sopası yok ki
su damlıyor olabilir ya da boru sızdırıyor
Sizin gibi normal olmayanlari seviyorum :)
"de" ayri.
Gece kapiyi yumruklayanlara ne demeli?
O değil de gifleri neden koydun. d
Hayal gücünü yerim :))
Yan evin boş olduğunu nerden biliyosun :D
Ben üst komşunuz o benim
Adrenalin yuksek biraz kafani rahatlat
Welcome #Angelscry
Aşık olmasinlar
IIIIIIIIIIIIIIII :d
Belki fare veya hamamböcekleri o sesi yapıyordur
banyonun kapısı tahta mı ?
Aklına kötü şeyler getirme kafayı yeme bu yaşta :)
tüh l*n yakalandım :(
Olur öyle şeyler. Çok da şey etmemek lazım :)))
bir snickers ye iyi gelir :D
klasik ebeveyn ihtiyaçları olabilir.
Kesin cinlerin barnağı var bu işte
O gifler ne oyle ya gercek gibi. d kedidir kedi
Aslında ben varım ordajshfjshf
Bir cin size aşık olmuş olabilir
boruda kalan su damlıyo hepsi bu.
Gaz sıkışması deprem olabilir :)
kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah
Kedidir kedi..
onu kovalayan köpek olmasın o :)
Banyonuzda perde var mi
ne zamandır böyle
bir çeşit şizofreni de olabilir. var böyle durumlar yaşayanlar. araştırın hak vereceksiniz
niçin? :D
Borulardan su geçiyodur :)
Su damlıyo su..
Korkma içini rahat tut canm..
komşudan falan geliyordur ya
Beni engellemişsin :(
Kafandan ne geciyo senin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar