Arabada sevişme erkeği kadından Soğutur mu sizce? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Sogutur
Sogutmaz
Ne biLim ben be kardesim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ilk arabada sevisim istemisim, ama el freni cekmeyi unutmustum ve araba kanala ucmustu, sonra arabadan cikmak icin hayatimizla savastik, iyi yuzmeyi bilmeme ragmen sevgilimi zor kurtarmistim.
Dikkat edin, el freni cekmeyi sakin unutmayin:P
hayır soğutmaz neden soğutsun oda sonuçta fantazi.ama mekanın darlığı sıkıntı verir .kilolular zaten hiç kalkışmasın işkence olur.
Ne alakası var canım erkek bu yeter ki seviş arabada olsun evde olsun hiç farketmez onun için .. dahada hoşuna gitmiştir bence.
bayılırım.zaten araba kullanan erkek çok çekici gelir bana.ne diyeyim umarım soğutmuyordur yoksa isim iş:)
Cevap
17Cevap
neden sogutsunki? bence normal bir erkek hertürlü fantaziye aciktir ve hertürlüsünü denemekten hoslanir...
fantezinin sonu yok..araba..uçak...paraşüt...
fantezisi kaybedilmiş bi ilişki saman tadı verir(made in fasulye)
bir erkek her şekilde her yerde kadınıyla sevişmek ister. değişik yerlerde yapılacak sevişmede ilişkinize renk katar sıcaklaştırır soğutmaz. ;)
sevdiğin birisiyle heryerde sevişebilirsin.Erkekler evlenilcek kızlarlada arabada sevişse farketmez eğlenilcek kızlarlada .yeterki ortam müsait olsun. rahat ol :)
KEsinlikle soğutmaz hatta ayrı bi heyecan kattığından erkek kadına daha da bağlanır..
Ne alakasi var ya niye sogutsun istemese zaten sevismez
yani neden soğutsun ki? alaka kuramadım ve diğer bir husus kişiden kişiyede değişebilir.
bilmem bilirmisin öyle bir söz vardir bir hanimefendi sadece yatakda yapar .. öyle birseydi :)) ama tabi sen bilirsin ..
aşkın yaşı, züküşün taşı olmaz ( kaynak : o kendini biliyor )
soğutmaz sevgilimle ilk iki cinsel illişkim(ki 2 si de oraldı)arabamda oldu soğumuş değilim.
Bana göre fantezi.. başkasını soğutursa bilemem.
B soğutmaz aksine atesler ...
hiç bir sevişme şekli hiç bir erkeği soğutmaz
Kadından degilde arabadan soğutuyor :)
Eve gitmeseniz mi siz?
Kişiye göre değişen birşey
Sogutmasi icin bir sebep yokki
kadın olduktan sonra erkek için her yer cennet
hoşuna bile gider yani..
Drift yaparken oral sex, sıkıntı.
:) devam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar