Kocam beni dövdü?

Ben 19 yaşındayım, eşim 25. Ben psikoloji okuyorum, kocam pratisyen hekim. 5 senedir beraberiz 3.5 aylık evliyiz. Ve severek evlendik, herşey muhteşemdi. Ama ben biraz fazla savurganım o yüzden kocam artık ayakkabı, elbise vs vs için fazla para bırakmıyo. İki gün önce alışveriş yapmak için para istedim vermedi, dolap ağzına kadar dolu dedi bende (çok utanarak söylüyorum) kocamın cüzdanından o uyurken 350 tl aldım. Normalde nakit taşımaz kart kullanır hep bende o yüzden cüzdanına bakmaz diye tüm parayı aldm. Ertesi sabah alışverişe çıktım bi kaç parça bişey aldım. Sonra eve geçtim akşam 6 gibi eşim geldi. Girer girmez "cüzdanımdaki parayı sen aldın" dimi dedi. Bende başımı öne eğdim. "O para benim değil başkasınındı bugün vericektim adamla buluştuk bi baktım para yok rezil oldum gidip atmden çekmek zorunda kaldım" diye bağırdı. Bende "verseydin almazdım" dedim. "Almak değil bu çalmak ailen terbiye verememiş sana şimdi ben vericem" dedi 1 tane tokat attı yere düştüm. Gözlerim doldu sadece "napıyosun" diyebildim. Gözü dönmüş gibi çok sinirliydi. Karnımı tekmeledi, yerden kaldırıp tekrar yüzüme tokat attı, ve bi kaç kere kemerle vurdu sonra durdu. Kollarım morardı, dudağım patladı sırtımda kemer izleri oluştu. Kendime geldiğimde "sadece para için mi beni bu hale getirdin" dedim. O da "evet" diye çıkıştı. O uyudu ama ben sabaha kadar uyuyamadım. Bugün aldığım herşeyi gidip iade ettim. Akşam kocam gelince parayı ona verdim. " İçin rahatlar belki" dedim ve odaya girdm peşimden gelip özür dilerim seni çok seviyorum canını yakmak istemezdim dedi, sarıldı. Napıcağımı bilmiyorum, hep beni dövdüğü an aklıma geliyo. Sizce napmalıyım?
Kocam beni dövdü?