Erkekler ile yapmadım düşünmüyorum da ama dildom falan var onu kullanıyorum. Başka evde olan şeyleri de kullanıyorum top bile soktum ama kabul etmem lazım.
Aynen o yüzden arkadan vurdurma derdindesin. eğer duyulmayacağına emin olsan verirdin bir erkeğe arkadan. Sen evlenirsen bide karın olcak demi. Senin gibisi düşman başına
Kızım sen sorunlu musun yok diyorum. Ayrıca sen bilmiyorsun ama bizim orda prostat var işte. Orayı yalasan parmak atsan işte bu dildo ile dokunsan da çok etkiliyor. Banane be gerçeğinden anla şunu
Erojen bölge çok yerde varken sen özellikle anüsü seçiyorsan kusura bakma ama eşcinselsin. Yalatmak okşatmaktan hoşlanıyorum deseydin hadi neyse. Ama dildo kullanıyorum diyosun. Bence sen de kendine itiraf et rahatla
Yaw off anlatamıyorum sana gerçekten. Erkeklerin en hassas yeri ve en haz veren yeri orasıdır tabi sen bilemezsin. G noktası ordadır. Yalatmak da hoşuma gider tabi yalan yok yani ama Eşcinsel değilim işte. Erkekler umurumda değil
Tamam da tek zevk noktası orası değil. Bir sürü erojen bölge, g noktaları var. Ben kadın olduğum halde denemiyorken sen işi dildo sokmaya dökmüşsün. Demek ki kendini parmakladıkça oraya yönelmeye başladın. Dildo alman da normal değil. Erkek sayılmazsın Hatta bir kızla beraber olabilir misin ondan bile emin değilim
Yaa ablacım sen anlamıyor musun gerçekten 😂. Senle ben bir değiliz. Sen soksan zaten zevk alamazsın. Hatta acır bile. Yalnız erkeğin iyice araştır bak en hassas noktası ora işte. Bilip bilmeden şey etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçinde erkeklere karşı bir arzun var ise bu seni gay yapar.. Seninki merak deneyimleme isteği
Erkeklere arzum yok. Sadece bizim prostat olduğu için orda işte gerçekten çok zevk veriyor ora ama bilmiyorum
Orayı yalatabilirsin baya haz verir
Yani evet haklısın deniycem 🙂
Hayır bu seni gay yapmaz, erkeklere ilgin yok ve erkeklerle bunu yaşamak da istemiyosun altı üstü oyuncak bişey. Anlık zevk gibi düşün
Evet heh keşke anlasalar bunu ama bazısı anlamıyor işte
Normal cinsel istekler bunlar anormal durum yok
Evet kesinlikle öyle yani orası hassas olduğu için hoşuma gidiyor. Neyse teşekkürler
Rica ederim ne demekk
yoo yapmaz. aslında böyle bir şey istemen gayet normal çünkü erkekleri g noktası anüslerindedir. :)
Ohh evet böyle düşünen bir kız olması gerçekten çok güzel. Yani evet işte gerçekten aşırı zevk veriyor ama bir erkekle yapmak istemem yani.
anal zevk verir, sen bunu keşfetmişsin, yakında gerçeğini istersin
Evet zevk veriyor yani yalan yok ama gerçeğini istemiyorum. Yapamam yani
yaparsın yaparsın, bende öyle diyordum ama sonra gerçeğini istedim ve yaptım, inanılmaz zevkliydi
Yani neyse de yok bee. Benim erkeklere karşı duygum yok maalesef yapamam işte. Sadece anal bölgesi erkeklerde hassas işte sende biliyorsun
erkeklere duygu beslemiyorum zaten sevgilim var, sadece anal yapıyorum öpüşmek sevişmek yok istemem zaten, ama arkadan vermek güzel oluyor
Hmm bir dk sevgiline mi veriyorsun arkadan yoksa başka bir erkeğe mi
başka bir erkeğe ödhgfh
Wow anladım haberi yok diye düşünüyorum bundan
elbette haberi yok, olsa ayrılır
Hmm yani anlıyorum benimde sevgilim var işte ama öyle yani ben öyle bir şey yapamam yani ona
Hayır gay veya biskes olmak hislerle alakalı bu var olan hazzı yaşamaktır bende uzun zamandr yapıyorum asla öyle durum olmadı
Ne alakası var gaylıkla bunu hemen o noltaya çekmek yanlış olur bende vibratör ile doyum sağlıyorum ve gayet mutluyum gay olarak hislerim de yok
Biseksüel de olabilirsin ama bunu vibratör vs bir şey ''yapmaz''. İçinden ne geliyorsa öyle yaşa, terimlere takılma.
gayim demenin farklı şekilleri
Yaa ne alaka be. Kızlardan hoşlanıyorum ben
Aynen o yüzden arkadan vurdurma derdindesin. eğer duyulmayacağına emin olsan verirdin bir erkeğe arkadan. Sen evlenirsen bide karın olcak demi. Senin gibisi düşman başına
Kızım sorunlu musun gerçekten. Soruda gayet iyi açıkladım sana. Erkekle yapmam diye istemiyorum çünkü ilgim yok Allah Allah
Aynen penisin sahtesine ilgin var ama gerçeğini yemek istemezdin orjinale alarjin var heralde
Kızım sen sorunlu musun yok diyorum. Ayrıca sen bilmiyorsun ama bizim orda prostat var işte. Orayı yalasan parmak atsan işte bu dildo ile dokunsan da çok etkiliyor. Banane be gerçeğinden anla şunu
Erojen bölge çok yerde varken sen özellikle anüsü seçiyorsan kusura bakma ama eşcinselsin. Yalatmak okşatmaktan hoşlanıyorum deseydin hadi neyse. Ama dildo kullanıyorum diyosun. Bence sen de kendine itiraf et rahatla
Yaw off anlatamıyorum sana gerçekten. Erkeklerin en hassas yeri ve en haz veren yeri orasıdır tabi sen bilemezsin. G noktası ordadır. Yalatmak da hoşuma gider tabi yalan yok yani ama Eşcinsel değilim işte. Erkekler umurumda değil
Tamam da tek zevk noktası orası değil. Bir sürü erojen bölge, g noktaları var. Ben kadın olduğum halde denemiyorken sen işi dildo sokmaya dökmüşsün. Demek ki kendini parmakladıkça oraya yönelmeye başladın. Dildo alman da normal değil. Erkek sayılmazsın Hatta bir kızla beraber olabilir misin ondan bile emin değilim
Yaa ablacım sen anlamıyor musun gerçekten 😂. Senle ben bir değiliz. Sen soksan zaten zevk alamazsın. Hatta acır bile. Yalnız erkeğin iyice araştır bak en hassas noktası ora işte. Bilip bilmeden şey etme
Tamam sen kendini parmaklamaya devam et
Peki teşekkür ederim tavsiyen için 😊
Bunu ben de merak ediyorum doğrusu
Sende mi öylesin
Dildo kullanmadım merak ediyorum ama
Hmm denediğin bir şey oldu mu peki
Oldu birşeyler
Neler diye sorsam
Açıkça anlatmasam :/
İstersen takip edeyim ordan anlat çekinme yani
Çıktım gizliden hemen yaz
Okkk