Dilenci Götürme Fantezimden Nasıl Kurtulabilirim?

Ergenken sanayide çalışıyordum. Patronum bekar çapkın biriydi. Sanayiye dilenmeye gelen kadınlardan bazıları aslında yolluydu. Patronum hiç affetmiyordu. Gözümuzün önünde üst kata yazıhaneye götürüyordu. Biz Bulvar gazetesinden, Tan gazetesinden masturbasyona zar zor malzeme buluyorken patron hergün şeyinin üzerinde ceviz kırıyordu. Nasılda içimiz geçiyordu varya. Ahhhh Sultan ahhh. Biz işçiler senin o koca poponu az hayal edipte az konuşmadık kendi aramızda. Ya Ayten sen, sen varya sen.
Neysene, arasıra dilenci görünce hangisinin gerçek ihtiyaç sahibi, hangisinin esnafa özel üçüncü sinıf hayat kadını olduğunu anında anlıyorum ve açıkçası tahrik oluyorum. Sanayi yetişmeleri fena olur. Ne de olsa çekirdekten yetişmeyiz, anlarız yani.. Şu an halim vaktim yerinde ve hayat kadınlarıyla bile işim yokken "bu üçüncü sinıflardan bir tane götürsem mi" diye düşünüyorum ama sonra "dur oğlum kendine gel" diyorum ve frenliyorum.
Çünkü bu üçüncü sınıflar tlf ile çalışmıyor. Biraz tanımak, tanışmak, güven vermek gerekiyor. Sonuçta aleni hayat kadını değiller. Dilencilik kamuflajları ve hep sabit müşterileri olur. Tehlikeli yani. Adım da çıkabilir ama ne yapim arkadaş ne yapim, bilinçaltıma işlemiş. Bilinçaltım dilenci ve seksi bir arada işlemiş hep.
Acaba kaliteli bir eskorta dilenci gibi giyinmesini teklif etsem kabul eder mi?
Bu isteğim çok mu absürt olur?
Millet ne kelepçeler ne kırbaçlar kullanıyor, bdsm mi ney, ondan yapıyor.
Ne olacak ki birgün bir eskortu dilenci gibi giydirsem.
Veya daha da mantıklısı bu fanteziden nasıl kurtulurum?
Bir yol yordam söyleyin dostlar.
Hipnoz mipnoz, terapi merapi silebilirler mi bu fanteziyi beynimden?
Ah ustam ahhh, ahh patronum ahhh. şu an beş vakit namazındasın ama bilinçaltımıza böyle bir şey işlediğin için öbür tarafta iki elim yakandadır puşt.
Dilenci Götürme Fantezimden Nasıl Kurtulabilirim?