Bunu erkekler için soruyorum haliyle. Bunla ilgili çok şey okudum merak ettim. Yapmak istemiyorum tabi ama yapanlar bağımlı oluyormuş falan bile diyorlar.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben oldum ara sıra bazen çok farklı bir şey.. bağımlılık yaptığı doğru değil yani yıllar oldu sonrasında evlendim çocuğum falan da oldu zaten yani ben aktif bisexim.. sizinle de konuşmak isterim ama nasıl? Bir de neden pasif olmak istiyorsunuz ki?
1
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haa yok ben pasif olmak istiyorum demedim yalnız yanlış anladınız. Yani merak diyeyim sadece. Hmm o kısmı bilmiyorum tabikide ama bağımlılık yapıyor diyen çok görmüştüm.
Onu diyenler inanki bana yalan söylemiş ya da o tarz birileri cevap vermiştir.. şimdi pasif olmak bir tercih meselesidir mesela ben de pasif oldum bir kaç defa ama pek de olmaya niyetli değilim olmam yani
Hmm yani bilemem o kısmı. Yani tercih meselesi evet bende öyle düşünüyorum. Merak için olan da var diye biliyorum. Sen ne için oldun bilmiyorum tabikide. Neden niyetli değilsin bilmiyorum tabi ama saygı duyarım olabilir tabi. Aktiflik falan da olabilir yani bir erkeğe benlik değil ama da yani zevk alıyorsun herhalde
Ben zamanla şunu öğrendim ki yaşadıklarımdan dolayı vesaire Ben aktif bisexim ama erkeğin de bir hayli bilinçli tatlı ve fiziği güzel olmalı yani bana göre her ne kadar Ben öyle olmasan da 😂😂😂
O kısımlar hakkında o kadar bilgi sahibi değilim maalesef 😂. Yani hmm anladım fiziği filan derken erkekte anlamadım kaslı falan mı olması gerekiyor. Hahahaha yani olabilir 😂
Hayirtabi ki.. düzgün bir vücuda sahip olmalı hani biz hep kaşın dediğin 90 60 90 olmalı diye 😂 yani yukardan aşağı erkek de biraz düzgün olacak bir kadın fiziği gibi olacak mümkünse de sakalsız olacak 😂😂😂😂😂
Haa meme olmaz büyük küçük tercihi olamaz zaten 😂. Anladım popoda o zaman büyük olması sizi cezbeder herhalde. Hmm sakalsız da bilmiyorum yani tuhaf bence ama tabi saygı duyarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben oldum ara sıra bazen çok farklı bir şey.. bağımlılık yaptığı doğru değil yani yıllar oldu sonrasında evlendim çocuğum falan da oldu zaten yani ben aktif bisexim.. sizinle de konuşmak isterim ama nasıl? Bir de neden pasif olmak istiyorsunuz ki?
Haa yok ben pasif olmak istiyorum demedim yalnız yanlış anladınız. Yani merak diyeyim sadece. Hmm o kısmı bilmiyorum tabikide ama bağımlılık yapıyor diyen çok görmüştüm.
Onu diyenler inanki bana yalan söylemiş ya da o tarz birileri cevap vermiştir.. şimdi pasif olmak bir tercih meselesidir mesela ben de pasif oldum bir kaç defa ama pek de olmaya niyetli değilim olmam yani
Hmm yani bilemem o kısmı. Yani tercih meselesi evet bende öyle düşünüyorum. Merak için olan da var diye biliyorum. Sen ne için oldun bilmiyorum tabikide. Neden niyetli değilsin bilmiyorum tabi ama saygı duyarım olabilir tabi. Aktiflik falan da olabilir yani bir erkeğe benlik değil ama da yani zevk alıyorsun herhalde
Ben zamanla şunu öğrendim ki yaşadıklarımdan dolayı vesaire Ben aktif bisexim ama erkeğin de bir hayli bilinçli tatlı ve fiziği güzel olmalı yani bana göre her ne kadar Ben öyle olmasan da 😂😂😂
O kısımlar hakkında o kadar bilgi sahibi değilim maalesef 😂. Yani hmm anladım fiziği filan derken erkekte anlamadım kaslı falan mı olması gerekiyor. Hahahaha yani olabilir 😂
Hayirtabi ki.. düzgün bir vücuda sahip olmalı hani biz hep kaşın dediğin 90 60 90 olmalı diye 😂 yani yukardan aşağı erkek de biraz düzgün olacak bir kadın fiziği gibi olacak mümkünse de sakalsız olacak 😂😂😂😂😂
Haa meme olmaz büyük küçük tercihi olamaz zaten 😂. Anladım popoda o zaman büyük olması sizi cezbeder herhalde. Hmm sakalsız da bilmiyorum yani tuhaf bence ama tabi saygı duyarım
Ya popo büyüklüğü de değil de... aha bir iki saattir arıyorum sonunda istediğim gibi birinin fotoğrafını buldum
https://images.app.goo.gl/fUUCfvAEbMdLydvs9
Anladım yani evet. Bu tarz erkekler ilgini çekiyor yani. Hmm iyiymiş
Senin de mi ilgini çekiyor 😂😂
Yaa yok bee 😂. Yani erkekler ilgimi çekmiyor aslında napalım 😂
O zaman ben hiç ilgini çekmem diye düşünüyorum 😂😂😂
Hahahaha 😂. Yani tahmin ediyorum nasıl olduğunu az çok 😂
Harbi lan merak ettim sana gore nasilmisim 😂
Büyük ihtimalle kıllı ve kilon ne kadar bilmiyorum ama zayıf değilsin şişman mısın bilmiyorum ama. Ben böyle düşünüyorum işte 😂
Konuşmak isteyen takip atsin
Az önce yaşadım, hoşuma gitti ama zevk almadım asla bağımlılık falan uydurma bırakırım muhtemelen çok saçmaydı çünkü
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!