kapıyı açınca " kusura bakmayın yanlış zile basmışım" diyen birisi var kapıda.
ne yaparsınız ?
Toparlanır kapıyı açarım.Tabi ilk başta ne yaptığımı soruyorsan kapıdakinin sol kulağını baya çınlatırım :) Gerçi en son böyle bi olay yıllar önce oldu :) He bak güncellemene cevap veremeyeceğim.Şimdi buraya öyle şeyler yazarım ki herkese ayıp olur :D Sitede küfür de kullanamam :)
Daha dün başıma geldi.Baya terlemişim yaparken, kıpkırmızı olmuştum açamadım kapıyı normalde açardım açsam kesin anlardı kimse kapıdaki. Ayıp olmasın diye açamadım valla :D
kapıyı açarım.ama hiç yapmadığım içinde bilemicem belkide açmam zevkime bakarım
toparlanıp kapıyı açarım.
seni o halde görsem :p
göremezsin.
eklesene beni
Cevap
9Cevap
eee misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş karşı cins olsun diye içimden geçirirdim sonuçta işi yarım bırakıcam :))
ben verdim cevabı... aşşağıda :) doğruda bassa yanlışta bassa okuduk gitti :)
hay a**na k** kim şimdi bu yaaaa :):) gelcek zamanı mı buldu :):)
Açmam tabiki önce işimi göriyim öyle açıyım yoksa nasıl rahatlıycamki
işin uzun sürerse zile basan dışarıda ağaç olur ama...
valla ne kadar süreceği kişisine göre değişir. düşünsene tam odaklanmış mastır yaparken birden zil çalarsa zaten konsantrasyon dağılır ve tekrar başlarsın yani uzun sürebilir...
öyle durumlar için sana çözüm önerisinde bulunayım: mastır yaparken kulaklık tak ve yükses sesle müzik dinle yada kulaklarına pamuk tıka ki zil sesini duymayasın...
yaa zaten evinin anahtarını taşıyan kişi sevgilin yada eşinse sorun olmaz. ama tabi anne baba ise o zaman büyük utanç tabi.. ayrıca zaten anahtarı varsa zile basmazki yani her durumda basılabilme imkanın olur...
o anda psikolojik olarak iner zatenki mecbur kızarak toparlanır kapıyı acarım
Bana çok oluyor öyle kapı çalması telefon çalması falan gidip açarım normal eğer bankadan arıyorlarsa içimden iyi bir küfür ederim kapı çalınca eve biri gelirse yapcak bişey yok
açmam işimi bitirir öyle açarım kimin geldiğinin önemi yok :)
ozaman cıldırırım işte
ister istemez o korkuyla toparlanıp kapı açılır.
kapıyı açarım :s
devam edrim :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar