Yakın arkadaşım sevgilisiyle yaklaşık 2 yıldır çıkıyo ama biz çocukla ara sıra buluşup birlikte oluyoruz yaklaşık 3 4 aydır napmam lazım çocuk kızı seviyo benim de ona karşı duygularım yok ama bitiremiyoruz aramızdaki ilişkiyi napcam ben
Cevabın nedir?
+1 yılBirincisi o çocuk sevgilisi olan zavallı kızcağızı sevmiyor. Seven insan beklemeyi, sabretmeyi bilir, uçkurunun derdine düşüp en yakınındaki deliğe sokuşturmaya çalışmaz. Ortada sevgi yokmuş zaten, ilişkileri de hepten alışkanlığa binmiş, monotonlaşmış, arkadaş da düzenin pezevengi olup çıkıvermiş. Olan bu.
Senin suçunsa çocuğunkinden kat be kat fazla. Hani arada ilk günden belirip bir türlü dile gelemeyen karşılıklı ciddi duygular vs olur da o zaman belki yeri gelir arkadaşını da alırsın karşına, dünyayı da ama şeyinin derdine düşüp bu denli şerefsizlik de yapılmaz be. O kıza arkadaşım deme bir kere. Hiç utanmadan gayet rahat rahat suratına bakıyorum diyorsun. İnsan arkadaşına karşı da sorumludur. Hiçbir şey olmasın, hadi kendine mani de olamıyor diyelim, en azından bir utanır.
İkiniz de birbirinizden betersiniz, birbirinize müstahaksınız aslında. Umarım söz konusu madur kızcağız yakın zamanda arkasından ne işler çevrildiğini öğrenir de ikinize de basar tekmeyi. Hala ikisinden birden vazgeçemem diyorsun. İlgi manyağı olmuşsun sen. Değer kavramı, haysiyet diye birşey kalmamış sende. İçinde ufacık bir insanlık kırıntısı varsa herşeyi açıklar, çeker gidersin. Yoksa da umarım aynı şey başına gelir ileride ki zaten eminim öyle olacaktır. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste derler. Etme bulma dünyası. Sen de seversin bir gün, sen de toplarsın başka yataklardan sevdiğini, o zaman aklın başına gelir.411 Yorumla
Soran+1 yılYa çocuk o kızla da birlikte oluyo anlamıyosun yazmışsın o kadar sadece yatıyoruz yoksa birbirimize karşı duygusal bir şey yok
- +1 yıl
Abi sadece yatıyoruz nedir lan? Aramızda hiçbirşey yok, sadece sıvılarımız birbirine karışıyor diyorsun yani. Tabii gayet normal canım. Aşık değilsiniz neticede. Anlamadığın nokta şu ki, keşke ortada karşılıklı duygular olsaydı da, empati kurmaya çalışıp, tamam canım, insanlık hali, olabilir böyle hatalar, açıklayın arkadaşınıza kurtulun, bir daha yamuk yapmayın vs diyebilseydik. Sadece seks için olması en kötüsü zaten. Diğer kızla yatması durumu ise olayı çok daha acı hale getiriyor. Ben o kız olsaydım kendimden iğrenip kimsenin elini tutamazdım bir daha lan. Düşünsene sevdiğin senin yatağından çıkıp başkasının yatağına giriyor, oradan çıkıyor senin yanına geliyor. Düşmanım için dilemem böyle birşeyi. Allah muhafaza.
Soran+1 yılSana yapılsa bu kadar tepki vermezdin ne kastın ya
- +1 yıl
Ben 3-4 aylık münasebeti anlayamayacak kadar saf bir kadın değilim. Hem ha ben, ha başka bir insan. Ne farkeder? Ortada çok büyük bir haksızlık var ve benim haksızlığa hiçbir yerde tahammülüm yok. İlla bana yapılması gerekmez ki. Ben aynı şekilde üzülürüm, kızarım. Senin ruhun ırıspı olduğu için anlamazsın böyle şeylerden ama tabii. Haklısın. Pardon!
Soran+1 yılBen 3-4 aylık münasebeti anlamıycak kadar saf olmayan bir kadının söyliyceklerini bir yerime takıcak kadar güvensiz bir kadın değilim. Doğrudur sen haklısındır canım
- +1 yıl
Laf soktuğunu mu sanıyorsun sen şimdi? :D Sabah sabah hiç güleceğim yoktu valla, sağol :D
Sen güvenli olsan ne yazar yavrum, gelene geçene müsait delik olmaktan öteye geçemezsin ömrün boyunca. Hadi deliğin kapanmadan kaç sen :D Ciao!
Soran+1 yılÖptüm canım kendi ezik hayatında başarılar :*
- +1 yıl
:D Ben de öptüm canım. Doldur doldur, bu gece de boş kalmasın yazık olur :D
Soran+1 yılAyy öyle boş kalmasına asla dayanamam ben huyum kurusun
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyle bir iliskimiz vardi neyse ki kisa sürdü. Sevgili değil de adami kendimize o* etmiştik. Sonra ilk ben sıkıldım, arkadasligi falan yipratiyor. Sonra ben şutlayinca diğer arkadasimin da gönlü geçti. Öyle. Ama yaralamis o ilişki beni. Cok zaman önceydi. Sonra eski sevgilimle yatan bir arkadasimla iciyorduk. Ben yattiklarini bilmiyordum. Kizmistim. yalan yani, oh bizim daha öncelikli dertlerimiz var, özgür ask, özgür seks vs. Mülkiyet kavramı içimize işlemiş. Benim sevgilimle yatiyor olsaydin, seninle konusmazdim, konusmamakla kalmaz, sevgilinin en yakin beş arkadasini da seni ayartmasi için ikna ederdim. Bedenin ve ruhun parca parca olana kadar oyunlarimi surdururdum.
00 Yorumla
Hiçbirşey yapmayacaksın, yapamayacaksın aynen böyle devam edecek. Sonra bir şekilde bunlar ortaya çıkacak. Arkadaşınla birbirinize gireceksiniz. Arkadaşlığınız bitecek.
Yok böyle olmasın istiyorsan yapabileceğin en mantıklı şey hem o adamla hem arkadaşınla ilişiğini kesmen olacaktır en azından daha asil bir ayrılış olur ama dediğim gibi hiçbirşey yapamayacaksın.22 Yorumla
Soran+1 yılHaha güldürdün ikisiyle de kesmem
civisi cikmis dunyanin sen mi duzelteceksin... yaptigin yanlis degil devam et ama cocuk delikanli degilmis... suc onun sen rahat ol:)
sevdigine saygisi yok hayvanin seni de arkadasini da miker sonra da yoluna gider. bu isler boyle ;)00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
65Cevap
Arkadaşının bunu duyunca ne yapacagını ve senin ne kadar küçük düşecegını düşün dünyadaki tek erkek o degil tatlm bu yaptgn hem kndme hemde ark karsı büyük saygısızlık başrol olmaktansa sen figüranlıgı seçmişsin bunu hiç bir toplum kabul etmez Türkiye'yi geç
00 YorumlaSağlam bir dayak kesin bir sonuç verebilir
https://www.youtube.com/watch?v=SQyswEdAVEQ41 YorumlaBirlikte oluyoruz derken, seks mi? Ve şimdi burada saydıranlar olur, bana gerek yokta dünyada erkek kıtlığı mı vardı yakın arkadaşının manitasının aletine halleniyon? Neyse Aşkı Memnu gibisin. Yasak ve imkansız aşk.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutma başkasının hakkına giriyorsun
ve bu olayın daha beteri senin başına gelecek gelmez deme öyle bir gelecek ki
allaha yalvarırken acıdan sesin dahi çıkamıycak öyle bir şey yaşıycaksın..
aynı şekilde devam et
sana bu saatten sonra söz söylenmez
allah ıslah edecek seni bekle ve gör o günü...10 Yorumla
+1 yılGüzel arkadaş burada açılan başlıkların çoğu sen ve senin gibi insanlar yüzünden hayatları mahvolmuş masum insanlar. Kimseye bir zarar vermeden hepsinin hayatından uzaklaş.
20 Yorumlazaten birseyler yapmaya calisiyorsun, sana saydiranlarin %90 ayni duruma benzer birseyler yapiyor, kendine fazlaca iskence etmemeye bak ama arkadasina olan ihanetini bitirmeye bak...
01 Yorumla
Soran+1 yılİkisiyle birlikte ilişiğimi kesemem
+1 yılBide gidip arkadaşına bişey yok gibi mi davranıyosun? Yüzüne nasıl bakıyosun? Kızım Allah sonunu hayır etsin senin Allah o kızı senden de sevgilisinden de korusun. Yakalanırsınız inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet rahat bakıyorum ay hadi inşallahh
- +1 yıl
Arsız
+1 yılO çocuk o kızla evlenecek sende kalacaksın ortada sonra çocuk kıza olanları anlatacak bir kez daha kalacaksın. istesen bitirirdin hatta hiç baslamazdin. Kıza üzüldüm ya.
10 YorumlaSana gereken cevabı Türk gençliği versin. Şimdi bu saatte günaha girmek istemiyorum. Yıkıl karşımızdan!!!
21 Yorumla
+1 yılKendi bilincindesin neyin ne olduğunu biliyorsun farkındasın ama ne yapmalıyım diye soruyorsun..! Mantıklı olan ne ise onu yapmalısın, duygusal değil..
10 YorumlaNe diyelim yani alkismi tutalim. en yakin arkadasim diyorsun birde senin yaptigini dusman yapmaz be ne igrencliktir bu git napiyorsan yap
00 Yorumla
+1 yılBuraya sormakla en iyisini yapmissin, sakın mantik yurutme
10 Yorumla
+1 yılbiri daha olsun muhteşem 4 olun... sen kankinin sevgilisini,,,, sengli kankini,,,, kankin 4 kişiyi ,,, 4 kişde seni ,, ilgi duysun böyle takılın işte :::::::::::::))))))))))))))))
00 YorumlaGün gelir kocan da seni en yakın arkadaşınla aldatır.
20 Yorumlaaz önce karnım acıkmıştı sadece. şimdi bir de midem bulandı.
00 Yorumla
+1 yılbak arkadaşım büyük harflerle yazıyorum iyi oku ALLAH BELANIZI VERSİN CEHENNEMDEDE BERABER OLURSUNUZ İNŞALLAH okudunmu?
10 Yorumla
+1 yılDogru ve yanlisi sadece sen karar verirsin. Baskalarinin yanlis demesi seni vaz geciremez. ileride sen kendin zor durumda kalip daha da karmasik olacak.
00 Yorumlabence olabılır ancak bır yerde koparman gerek o bağ ı
00 Yorumlasen şimdi promosyon gibi bir şey oluyorsun o çocuk için
10 Yorumla
+1 yılSEVGİLİ GİDİCİDİR DOSTLUK KALICI aynı şeyi benım arkadaşım ve sevgilim bana yaptı ikisinede * çektim. Dediğim gibi sevgili gidici dostluk kalıcı affetmeyecektir seni :D Müstahak :D
00 Yorumlabir kız olarak ben bile utandım bu sorundan yazık cidden
10 YorumlaO çocuğun da, senin gibi arkadaşında gelmişini geçmişini seveyim.
00 YorumlaAynısı basına gelınce ebenın horekesını gorursun kanks
21 Yorumla- +1 yıl
Kanks Allah bunun belasını vermiş zaten biz gidelim :D
+1 yıll*n bu kızlardan korkulur napcan kendini kullandırmaya devam etcen salak gibi :))
10 Yorumlakzım sen o.. spu olmussun otesı yok kı bunu sen once kendınden utan
119 Yorumla
Soran+1 yılUtanmıyorum?
Soran+1 yılhöhh hatta meslek ediniyim kendime
Soran+1 yılSabah ilk iş olarak o çocuğun yanına gitcem sonra babama sorarım^^
Soran+1 yılBaya iyi fikirmiş aslında denemeye değer
Soran+1 yılMerak etme benimkinin uzaktan yakından senle alakası yok :D
- +1 yıl
sen herseyı gec
senın kı takılmalık sana bız ne dıyoruz bılıyormusun? kanka bı hatun var fena aksam s. kıcem :D bak bı erkek bunu baska bı erkege anlatıyorsa eger gozunde cukunden cıkan sperm kadar degerı yoktur kı sen bı karaktersızsın o cocuk bı karaktersız sevgılısıne yazık o kıza yazık
Soran+1 yılSen yaptığına göre sen de karaktersizsin yani
Soran+1 yılAa ben salatalık diye düşünmüştüm ama havuç ta fena değilmiş
Soran+1 yılGüzel bir şey
Soran+1 yılAhahahahahahahaha
Senin karekterin yok ne yapsan bos oldugun gibi devam et
16 Yorumla
Soran+1 yılbir insanın karakteri hakkında konuşmak için kimle yattığını bilmek yetiyo yani
Soran+1 yılYok pek düşünmüyorum ben
Soran+1 yılKimle olduğumum düşünmüyorum bayağı boşum haklısın
- +1 yıl
Senin or*sbu olduğun çok net aşkm 😂
Yani onun o* su olmuşsun daha iyi ya arkadaşına iyilik yapiyosun hata ona de merak etme ben seninki ateşini söndüru yorum yabancı ya gitmiyo de kız cazin aklı kalmasim
00 YorumlaOrosplga çağre olsaydı kerhanedekiler hafız olurdu..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Valla söylerim de, mahkemeye kadar gider iş. Allah ıslah etsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Gözünü öldürürüm diyosun :D :D https://www.youtube.com/watch?v=RBWRndAheg8
+1 yılSevgilisi angelina jolie gbi sen yildiz tilbe gbisin ama sen acik kapisin angelina değil cocuk sana basio olay bu mu knka
07 Yorumla
Soran+1 yılYok knk :(
- +1 yıl
Ya nasil bir sey bn anlamadim :)
- +1 yıl
Hahahah :D:D aynen tam da onu
Soran+1 yılTatlım sana da yapmışlar bir ara herhalde
- +1 yıl
Bnce sen baska birini bulmalisin soran :) bulmanda yardmci olabilrm
Soran+1 yılHaha ilk tercihimsin^^
- +1 yıl
Hadi be uyuz :) ozelden mesajini bekliyrum diomusum tostumu yedim seni beklyrum :P
Bisey yapma arkadasin ogrenirse sana ne yapacagini ogrenirsin :)
00 Yorumla
+1 yılnasıl basladı pekı
o mu sana yavsadı yoksa sen mı ona00 Yorumla
+1 yılhaa zıctın bızede tuyu nereye dıkecenı soruyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılYapacağını yapmışsın bide soruyon güldürdün pamps :D
00 Yorumla
+1 yılÇocuktan kendini soyutla ve kendine başka bir partner bul
10 Yorumla
+1 yılbir benim böyle arkdaş ortamım olmadı milletteki şansa bak mk...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapman lazım. madem böyle bir orospuluk yapıyorsun anal oral her türlü fanteziyi denemen lazım. orospuluk yapıyorsun bari tadını çıkar
10 Yorumla
+1 yılkizim haberi olmasin bari olan olmus zaten kizi intihara suruklemeyin
00 Yorumla
+1 yılSeks devam panpa, seks buddy buldun mu bırakmayacaksın. Ben bıraktım pişman oldum..
00 Yorumla
+1 yılYapacağını sende p arkadaş denilecek o. Çocuğu da yapmışınız zaten annesi hariç
00 YorumlaO kizin yerine koy kendini sana yapilsaydi ne hissederdin
00 Yorumla
+1 yılKendini assan yeridir...
Senin gibi cok burda..
Ahiretini düsün moloz00 YorumlaNeden sonunda kaybeden taraf olduğunu bile bile giriyorsun be
06 Yorumla
Soran+1 yılCan sıkıntısı
Soran+1 yılÇünkü onla farklı oluyo ben de meraklı değilim en yakın arkadaşımın sevgilisine
Soran+1 yılHarika ötesi yıllardır aradığım tatt
Gizli Üye(30-35)+1 yılayıp. kendine ayıp. arkadaşına ayıp. insanlığına ayıp. yazık sana
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlığın daha önemli bir işi mi yok benim ayıbımı üstlencek
Cevap sahibi+1 yılhaklısın. devam et sen
+1 yılSenin gibi arkadaşıı boku gıcında kalasıca domalıp kalasıca
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarında başkaa yakın arkadasın aynısını sana yapar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakmada iradenizi s... sizin demek istiyorum uygunmudur?
13 Yorumla- +1 yıl
Çok uygun kardeşim de
Soran+1 yılAynen çok uygun bekliyorum :D
Cevap sahibi+1 yılKasiniyorsun
Gerçekten seviyorsan bırakma sonra kafanı taşlara vurursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşın öğrenicek sonuçta sende ya çocuktan ya da arkadaşından vazgeçiceksin
00 YorumlaBari en yakın arkadaşım deme. Yazık kıza gerçekten
10 Yorumlaocagi aç öylece bekle
00 Yorumla
+1 yılUmarım aynısını yaşarsın. İlerde evlendiğin zaman.
00 Yorumlaarkadaşını sevsin ama seni s. ksin, süpermiş !
00 Yorumla
+1 yılagır konusurum dıye susuyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsaydın nacizane fikrini aşırı merak ediyorum
- +1 yıl
arkadasım demısın utanmadan sevdıgıyele dusup kalkıyorsun zina gunah onu gectım arkadasına ihanet edıyorsun kalleslıktır yas sınırına bakınca18-24 yazıyo kucuksun gercekse herseyı gectın senın basına gelse tepkın ne olur ve ben bır bayanın soyadına yakısır davranması gerektıgıne inanırım evlenınceye kadar o soyadı senı temsıl eder yanı ailene yakısıyormu sence yenın yasantın hakaret etme ben susuyordum sen konusturdun
Soran+1 yılO kadar da ağır değilmiş
- +1 yıl
daha fazlası bana yakısmazdı
Haydi hayirlisi bunuda gorduk
00 YorumlaO. Seni Zencilerin eline düşersin inş bigün
22 Yorumlasenin gibilere lafım yok.
00 YorumlaDaha ne yapacağım diyorsun ya...
00 Yorumla
+1 yılYollu musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılGörende önüme gelenle yatıyorum sancak sadece o
oh yeeeee birlikte oluyorz derken :D
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > En yakın arkadaşımın sevgilisiyle birlikte oluyorum napmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler