Arabada seks yapmış olan var mı aranızda hangi pozisyonlar da yaptınız rahat değildir tabi ama merak ediyorum nasıl oluyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen yaptım. Bir defasında domaldım arka koltukta erkek arkadaşım göğüslerimi emmişti baştan bende onunkini ağzıma almıştım sonrada da içime girdi rahat degildi içime boşalmıştı mecbur bir ıslak mendil koyup toparlanmıştım daha sonraki buluşmamızdada kucagına oturtmuştu öylece haraketsiz içimde kaldı bir iki yukarı aşagı yapmayı denedim kafam çarptı tavana bir dahada arabada yapmadım ev gibisi yok...
97 Yorumla- +1 yıl
bu ne yaa süperrr
En İyi Cevaplar
Artık o çok normalleşti. Asıl yapmayan var mı diye sor.
82 Yorumla
+1 yılön koltukları ileri doğru çekin arkada yeriniz genişlesin,
malum koltukta oturduğunuz için en ideali kucakta sevişmek,
bir keresinde arabanın camlar sıcaktan buğulu olmuştu içerisi imkansız görünmüyordu bizde yakalanma korkusu içinde sevişiyorduk ve o gün seksten ilk kez o kadar bir zevk almıştık hiç aklımızdan çıkmadı :D20 Yorumla
arabam ev gibi seks evi:) en son bir cafede tanıştıgım kadını becerdim sucu arabası gelmiş arkadan izliyor kız devam et * et diyordu domaltıp züktüm bende kızın kukusundan sular aktı abartısız bir bardak:) çookk yaptım arabaada ve heycanlıı ve zevkli oluyor:)
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
86Cevap
+1 yılPazarlığını yapmıştık Geyiğine
Nekadar?
130 otel dahill
Evde ne kadar olur?
100
arabada?
80
Pekiya motorda?
motorda seks mi olur lan?
belki benım motor fantezim var am*na koym dedik ve uzaklaştık10 Yorumla
+1 yılÖn koltukları en öne alıp sırtlıkları tamamen yatır. Arka koltuğa geçip, erkek altta, kadın üstte, erkeğin bacakları ön koltukların üzerinde, işlem tamamdır. Bak bu konuda bencilim, herkese yardım etmezdim.
10 Yorumlagenelde ticari araçlarda yapılır seks dediğin şey ama izmirde bir mekan var orasını tavsiye ederim bir sürü arabada perde var ve minibüsün içinde yapıyorlar turkuazda..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirçok kez :) anal yaparken çok fena arka koltukta üstünde zıpladğm için ön koltuğa çarpan dizlerm morarıyo :)
49 Yorumla- +1 yıl
kıyamam :(
Cevap sahibi+1 yılArkadasm onun tadi baska ayrica kadn hjyene dikkat ederse hicbr pislik olmuyo
- +1 yıl
ama moraran dizlerin nolcak :/
Cevap sahibi+1 yıldaha güzel işte gördükçe tahrik olup bidaha istiyo insan
Soran+1 yılÖzelden konuşur musunuz
- +1 yıl
hımm sert seviyorsun sen anladımm. acı çekmek ise bu işin bir parçası sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakalanma rrıskı oldugu ıcın heyacanlıda rahat degıl oralda bıle zorlandım erkege gore ne var oturuyo yaslanıyo bıde arkasına ne var ona gore
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral yapmıstım cok zevkli seks de yapmak istiyorum
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmmm hoşsun olabilir :P
- +1 yıl
yapılır senle
bayanlar gizli kullanici olunca masallah her yerde s e x yapiyorlar :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ateslı ve heyecanlı oluyor :) rahat olmamakta heycan katıyor tadını almak ıcın ugras verıyorsun bıraz o ugrası verırken de eglence katıyorsun
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkucuklerle ısım olmaz ;)
İçerde pek rahat olamıyorsun açıkcası resmen buhar olmuştu camlar, dışar da yapıyorsun oranı buran ağrıyor.
00 Yorumlavites koluna oturmanın seni rahatlatacağını düşünmüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılhatchback arabada bagaja domaltıp bir bacağıda bagaja çekip sevişmek çok zor olmuyor pozisyon olarak bide kucağa alıp sunroofu açıp zıplatmak :) ama çok zevkli bir şey...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakalanm a korkusu var ormanda arabada gece parkta bodrum katta çatida soyunma kabininde of zevke grldim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılıssızda her türlü kaputun üstünde :) arka koltukta ön koltukta :) güzel ama tabiki evin yatağın yerini tutmaz ;)
00 Yorumla
+1 yılBen en son 10 ağustosta bir otelde bakirliğe veda ettim ve seks krizlerim bir nebze iyileşti...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yaşamışsın zaten kuzum bana yuttur ma :-) yoksa nerden biliyosun rahat olmadığını evet rahat değil olmuyor boyum uzun çünkü bide araba küçüktü bir daha ki sefere woswogen münübüsümle gideceğim yavv rahat rahat takılırım manitayla hani :-)
00 YorumlaHele bir de camlar buğulanıpta partnerimin el izleri camda belli olursa daha bir zevkli oluyor arabada sevişmek
00 YorumlaHiç denemediysen bende denemedim, farklı deneyimler güzel olabilir :)
Tanısalım mı?04 Yorumla
Soran+1 yılSende herkesle tanışmak istiyormuşsun diğer yorumlarında da aynı şey tanışabilir miyiz :)
Soran+1 yılbir tane daha yorumunu gördüm de o yüzden öyle dedim takip ettiğim falan yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmadım ama tahminimce hiçte rahat değildir zevkli olabilir ama rahat değildir
12 Yorumla- +1 yıl
rahatlaman biraz da karşındakine bağlı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelçika'da dul bir kadınla arabasında yapmıştık genc oluşum kadını öyle azdırmış olmalı ki evine bile çağırmıştı. Koltukları yatırıp doggy pozisyonu idealdir
00 Yorumla
+1 yılKoltuğu yatır üst üste yap veya üzerinde hoplat götten yani veya issiz bir yere git biraz daha rahat olur bn rusyadada türkiyede de cok yapiom
00 Yorumlaben tam yapıyordum hersey hazırdı delıge kafasını sokmustum kı cama tıkladı bırısı basıldım :D
017 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım çok kötü olmuştur ya ciddi misin
Soran+1 yılYazık size :)
Soran+1 yılKıskandım şimdi ;)
Soran+1 yılBenim de
Soran+1 yıl:) )
Soran+1 yılşu an kimse yok ki :)
Soran+1 yılDmi ;)
Soran+1 yıl:( :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılarka koltukta kucagima aldim. loş bir yerdeydik camlar da film...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZevkli oluyor. Her an birilerine yakalanma korkusuyla yapıldığından zevki daha fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kiz degil kiz olsa fake olmasa eic sectigi cavabin kadini becerdim zuktum domalttim gibi laflari biraz agrina giderdi bunu eic secmezdi. Becerdim zuktum domalttim laflari hosuna gitmis fake...
00 Yorumlabir kere yaptim hic rahat degildi bidahada yapmadim
00 YorumlaFake taxi yi biliyormusun :D işte orada yakışıklı benim
10 Yorumla
+1 yılbenim arabanın arkası boş şişme yatakta var hiç zorlanmıyoruz :D
00 YorumlaSunroof'u açarsanız, kız kafasını tavana vurmadan ordan çıkartıp zıplayabilir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuyor. Sırılsıklam oluyorsun. Döşemeler felan kirlenebiliyor. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo arabaya binmen için önce benim kuşuma binmelisin :)))))))
09 Yorumla
Soran+1 yılKuş? :)
Cevap sahibi+1 yılevet o minik bir kuş sen üstüne binince ak bab olacak korkma:)))
Soran+1 yıltamam kormam :)
Cevap sahibi+1 yılhiç kuşa bin medin mi sen :)))
Soran+1 yılÇoooooookkkkkk
Cevap sahibi+1 yılkaşaın önde gideniyim diyorsun yani kaşar kızları severim:)))
Cevap sahibi+1 yılarabada nasıl olduğunu soruyorsun sanki hiç kuşa binmemiş gibi acemi bir şekilde sorun fantazimi kuruyorsun:))
Soran+1 yılGizliden çık da özelden konuşalım
Cevap sahibi+1 yıltamam :))
+1 yılBenimkinde vites topuzu yok f1 vites eminim rahat oluyodur :)
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım ama adrenalinli yakalanma korkulu oldu mu heycanlı olur zevkli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaraç tek kapılı olduğu için ön koltukları yatırmıştık öne doğru arkada geniş bir alan kalmıştı bize :)) domalttımda, yatırdımda, kucağımada aldım...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat sana güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabada 5 evde 15 bu yüzden yazıldı
söz müzik mustafa topaloğlu00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVitese oturabilirsin bak, ya da direksiyona dayanıp arkadan deneyebilirsin, arka koltuğu yatırıp popon tavana değene kadar zıplayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYapmak isterdim ama yapmadim. Ormanlık alanda super olur
00 Yorumla
+1 yılbir pozisyon olur sadece başka olmaz ya zor oluyor kramp falan girer bir tarafınıza sonra olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacak omza kız uzunsa olmuyor. misyoner ve doggy rahat ya da kucaga alıp zıplatma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok ben motor seviyorum motorum var böyle depoya ters bindireceksin.. sonra motora bineceksin tam kucagında hatun süper olur valla:D
00 Yorumla
+1 yılbelim ağırmasa iyi ama çok yaptım artık kamyonetle gidiyom :)
00 YorumlaBen yapmadım ama yapmayi da düşünmüyorum yatak varken macera aramak istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen daha önce yapmadım ama bende daha önce araçta yapmamış biri ile yapmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl freniyle yüzgöz olunan pozisyonları seviyor hatunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevkli heyecanlı. iki büklüm oluyorum ama. kızda hep arabada yapalım diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkli heyecanı başka ama bir kere koltuğu kırınca daha dikkatliyim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasina ne gelirse ya meraktan ya araktan gelirmis sen ikisini de alcan yanu anladım.
00 Yorumla
+1 yılBen daha kadın eli tutmadım ne seksi
20 Yorumla
+1 yıltraktör olsa olmaz mı araba şart mı
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur şu kepçeler varya onlarda olur kepçesinde :)
- +1 yıl
Kepçede olmaz kabine çıkmak lazım öyle ulu orta olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmistim. cokta zevk aldik.
37 Yorumla- +1 yıl
bir daha yapmak ister misin
Cevap sahibi+1 yılo zaman mecburdum. baska yer yoktu yapmaya.
Soran+1 yılÖzelden konuşur musunuz
- +1 yıl
soran sen neden böyle atarlanıyorsun ki. gizli olan biriyle nasıl özelden konuşabilirim?
Soran+1 yılO sana mesaj atsın bildirim geliyo rahatsız oluyorum
Yapacagin icin mi merak ediyosun gulum?
00 Yorumla
+1 yılmerak etmek yerine bunu bizzat yaşamaya ne dersin?
00 Yorumlaarka koltukta kucağıma aldım
00 YorumlaGüzel kucakta iyi gidiyor
00 Yorumla
+1 yılgayette rahat oluyo okyanusta yüzmek gibi :D
00 Yorumla
+1 yılAh bide su polisler olamasa ;-D
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de polise mi yakalandın :)
- +1 yıl
Baskasida mi var diğer yorumları okumadim :-D
hayır ama cama kıstırma hayalim var:))
04 Yorumla
Soran+1 yılCama kıstırma nasıl oluyor
Soran+1 yılBakmadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç rahat değil hemde hiç
00 YorumlaBiri arabada der biri kucakta ne ala memleket ^^
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ama hiç rahat değil
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha geçen gün sevgilim bu diye foto paylaştığın kadına git :)
- +1 yıl
rahat olmasın zevk al yeterli :D
+1 yılÇok güzeldir ki oo :)
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?