Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı. Spermler vücuttan çıktıktan sonra hava ile teması kesilmezse ölmeye başlar. Bu ölüm hızlı gerçekleşir. Peçeteye sildiğiniz spermin yaşama ihtimali çok azdır. Zaten döllenmenin olması için de spermlerin vajinada en dip noktalarda olması lazım. Yüzeysel bir vajina temizliğinde spermler vajinaya girip sizi hamile bırakamaz.
025 Yorumla
Soran+1 yılElimi peçeteye bile silmedim ki peçeteye dokandım sadece alırken. Birisi yarım saat yaşayabilir demiş korktum. Yani içine yakın kenarına boşalmış olsa onu silmiş olsam bile zor mu diyorsun eve gelince duşa da girmedim bekledim öylece ya.
- +1 yıl
Hamilelik için çok sayıda etken vardır. Spermlerin canlılığı, boşalma miktarı, boşalmanın olduğu vajina bölgesi vb. Anlattıklarınıza göre hamilelik ihtimali sıfıra çok yakın. Ama güvende kalmak için hap kullanmanızı öneririm. Böyle durumlarda vajinayı bol temiz su ile yıkamak da faydalı olur.
Soran+1 yılHaplar çok pahalı alamam reglimi beklemekten başka çarem yok hem hamile olsam mesela bu olay olduğundan sonraki ilk reglim hemen olmamaya mı başlar yoksa bir sonraki ay mı olmamaya başlar? Suyu içine tutayım mı ilk gün su tutmadım çnkü elimle ve suyla temizlerken yine kaçar diye düşündm
Soran+1 yılBol su dedinkorkuttun geç kalmadım umarım yıkamaya bide bu olaydan sonra evde gece kendim de parmak soktum birazcık alltan 10 saniye su tuttum duşla sadece. Ondan sonra soktum.
- +1 yıl
Regl gecikmesi hamile olduğunuz anlamına gelmez malesef. Çoğu kadın acaba hamile kalır mıyım düşüncesiyle stres yapar ve stres durumu regli geciktirir. Bu yüzden regl gecikmesi %100 hamilelik sonucu vermez. Ayrıca bu tarz durumlarda parmağınızı direkt sokmayın. Önce yüzeysel olarak vajinayı yıkayın. Belli bir süre ayakta durun, asla yatar pozisyonda durmayın. Bir fıskiye yardımıyla iç kısma elinizi sürmeden suyla yıkayın ve sonra hafif bir biçimde parmak sokarak temizleyin. şu an yapmanız bir şey ifade etmez. Beklemeniz lazım. Dediğim gibi ihtimal düşük ama güvende kalmak için hapı öneririm. Pahalı diyip düşük bir hamilelik riskini göze almak pişmanlık verebilir sonraki zamanlarda.
Soran+1 yılYüzeysel su tutmadan önce evde yüzeysel ıslak ppeçetelerlr tekrar tekrar sildim sonra gece banyoya girip su tuttum sonra parmakla hafif soktum. Ve uykusuz gittim zaten yanına o gün eve gelince de uyumuştum. ya hapın yazdırılması mı gerekiyor peki. Dünden önce oldu bu olay normalde dün kullansam kutunun içinden 1 tane bitip gidicek miydi çünkü birisi ertesi gün kullanınca geçer demiş aşağıda.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Soran+1 yılKişiye özel yazılmıyor değil mi bu haplar hepsi aynıdır sanırım
Soran+1 yılPff beklicem ben
Soran+1 yılSonuç kötü olursa ne yapmam gerek sizcr
Soran+1 yılNeye göre yapıyorlar ki
Soran+1 yılBir de 4 günlük birisi ya of
Soran+1 yılYaşı küçükler ne yapıyor peki onlarınkisi direkt alınıyor mu
Soran+1 yıl10 haftaya kadar kürtaj oluyor ama hap kullanımı 10 haftaya kadar gecikmiş olur değil mi çoktan
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Soran+1 yılİstek attım
En İyi Cevaplar
Hahahaha. Ulan hamile kalmak bu kadar kolay mi ya.. insanlar aylarca içine boşalıyorlar da hiçbir sorun yokken zor hamile kalınıyor. Elimden oeceteye geçmiş midir sonra ordan içime girmiş midir. Yıl 2021 tas devri soruları bunlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes aynı mı sanki yok millet havuzdan hamile kalıyor gelen diyorsunuz. İhtimal yok mu sanki. İçine boşalınca hamile kalmayanların sorunu o
Soran+1 yılEzbere konuşuyonz
- +1 yıl
Lan bebe sen ne diyorsun. 😁 ezbere konuşmuyorum. Senin gibi imkansız şeyleri kafama takıp cahil cahil sorular soran ben değilim sensin. Çocuğun altına yatarken düşünecektin hem bunlari kaşar. Şimdi gelmiş buraya korkudan sorduğu soruya bak. Annen baban duysa seni evden atarlar dimi😁
Soran+1 yılOna diyince de zaten bi kere daha sorma böyle yapacaksan bidaha yapmayalım dedi. Ama ben takan birisiyim aileyle alakası yok ben içimdeki düşünceyi soruyorum. Yatarken felan düşünmücektim sadece silerken düşüncektim burda abartan sensin
Soran+1 yılVe neden çocugumuz olmuyor diye soru sorcak halim yoktu bu yaşta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
En son ne zaman regl oldun? , düşük bir olasılık hamile kalman ama regl olduktan 2 hafta sonra bu olay olmuşsa ama milyonda bir ihtimal.
15 Yorumla
Soran+1 yılRegl daha olmadım bu iyi haber mı? Birisi sadce çok zorladıysa oranı regl 1 hafta gecikir felan demişti. Bu ayın sonunda olucam regl
Soran+1 yılUmarım ya
Soran+1 yılBaşka bir şeyler daha sorabilir miyim özelden olan şeyleri uzun uzun anlatacağım
hamile kalmazsın sperm hava ile temas etti ise ölüyor mus. öyle biliyorum. kafana takma. kafana takılan var ise sorma konusunda karar senin
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤❤
Soran+1 yılÖzel olarak bikaç şey daha sormak istiyorum yardım edebilecekler yazabilir mı ama bu sefer bilgi almayacağım yorum isteyeceğim teşekküt ederim
Soran+1 yılTeşekkürler
eğer ki elin bulaşmışsa ve tamamen silemeyip yine elini içine soktuysan falan o anda olabilir. yarım saat kadar yaşayabilir sperm.
03 Yorumla
Soran+1 yılElimi sokmadım işimiz bitmişti. Sol elimle elledim diye hatırlıyorum. peçeteyi de sol elle aldım elime sonra sağ elle koparıp sağ elle. Sildim yani sağ elimde bişey yoktu sanki ona da böyle bi soru sorulmaz çok saçma
Soran+1 yılBaşka bir şeyler daha sorabilir miyim özelden olan şeyleri uzun uzun anlatacağım
- Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyorsanız niye yapıyorsunuz kardeşim ya salak salak seyler
012 Yorumla
Soran+1 yılKorkumı yenmek için korkusu yediğim kişiye daha çok bağlanıyorum
- +1 yıl
Ben farklı birşey sordum bu onun cevabı değil
Soran+1 yılAklım başımda değil
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Hamile olma korkusu mu
Soran+1 yılEvet o var
- +1 yıl
Velevki hamilesin erkek birakicak mi
Soran+1 yılBeni bırakır mı sence
- +1 yıl
Anlattıklarından yola çıkarak sanki hamileyim desen birakicak gibi biri ki senin hatan kesinlikle sevgilin de olsa kendini teslim etmen hata erkek zaten ne olduğunu biliyoruz bence bu işlere kizlar girmemeli verince daha çok bağlanırlar diye düşünüyorlar ama bence öyle değil
- +1 yıl
Tabi buyur
- +1 yıl
Bekliyorum sorucaksaniz
Soran+1 yılAttım istek
+1 yılİlk sevgilin mi? İlk cinsellik yaşadığın mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
Soran+1 yılÖzel olarak bikaç şey daha sormak istiyorum yardım edebilecekler yazabilir mı ama bu sefer bilgi almayacağım yorum isteyeceğim teşekküt ederim
- +1 yıl
Sorabilirsin
+1 yılSiz seks yapmayın bu beyinle🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatife bile güvenmiyorum 2-3 kat takalım dedi ama 3 kat olsa bu sefer 3 kat olduğu için yırtılır çok saçma
Soran+1 yılBen ne kadar Böylr olsam da onun bikaç lafıyla hemen rahatlıyorum hatta gitse oramın dışına boşalsa da bişey olmaz ben biliyorum dese hemen inanırm ona zaten. şu an benim yaptığımı görmediği şeyi ben senden değil kendimden ne yaptım diye şüphe duyuyorum diyorum ona da şüphe duyma diyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcokmu zor elini yikamak 🤮🤮🤮🤮
03 Yorumla
Soran+1 yılTitiz değilim zaten evde bile zor yıkıyorm
Cevap sahibi+1 yılsenin gibileri hic anlayamiyorum cidde
Soran+1 yılNesini anlamadın ki normade elimi yıkamzkennordw o kadar zevk almışım unuttum iştr
Tam nasil oldu peçeteyemi bosaldi duzgun anlatsana
027 Yorumla
Soran+1 yılHayır ağzıma sonra ağzımdan çıktı yine ordan bidaha elledim
Soran+1 yılOlmadı bugün regl oldum 😊
Soran+1 yılTabi sor
Soran+1 yılİsterdim
Soran+1 yılSoruda yazdım 4 gün
Soran+1 yılNeden iyi 😂
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılArkadan değil önden yapcaz ikisi de olabilir gerçi de işte dışarı boşalcak ama
Soran+1 yılEvet de kılıf takacak zaten öyle taktıgı halde hamile kalan iinsan lar var mı 10 yılfır eşiyle takarak yapan ama hamile kalmayan var
Soran+1 yılGrup da yapmak istiyorum
Soran+1 yılSen benim kafamı karıştırırsn ben daha bişey yaşamadım.
Soran+1 yılŞimdiden konuşamam
Soran+1 yılAlakası yok bana yazdıgın mesajlardan belli sen bu konuları bana soracaksın belli ben de bilmiyorum zaten o yüzden n 2 bilmeyen konuşursa kafamda şüpheler başlar bu konularla ilgili.
+1 yılihtimaller var
02 Yorumla
- +1 yıl
elbette yazabilirsin
Cok uzak. bir durum.
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çok uzak bir şey olmaz değil mi oh çok sevindim teşekkür ederim ona sorsam benden soğıurdu hatta kimseye bişe anlatma benle konuş diyen kişi bu dediklerime kızdı birden şaşırdım. Acaba ilerleyemeyiz diye mi korktu benden dolayı ya. Yoksa kötü yaptım diye mi kötüden ziyade ilerde bu kafayla daha fazla şeye müsade etmez bu mu dedi yoksa acaba ya da eğer bişey olursa bana bi kaçış yolu olarak mı eğer böyle yaparsan bidaha yapmayalım böyle bişey dedi
Soran+1 yılSapık olarak bakmıyorum çünkü bidaha yapmayız dedi sadece yoksa gezip toz maya devam ederiz elbet. Ama ben bu kafadan çıkıp nasıl onu mutlu edip daha da ilerleticem yaptıklarımızı bilmiyorum.
Soran+1 yılHaklısın ya of sadece bilmiyorum bu yüzden neyden korkmam gerek onu dahi bilmiyorum kime sorsam zaten hiçbir şeyden korkmana gerek yok der ama benim bunu değil nelerden korkmam gerek onları bilmem gerek bunu da ona soramam
Soran+1 yılHamile nasıl kalınır bunu ayrıntılarını öğrenmem gerek. Mesela prezervatif ile ilgili şeyleri öğrenmem gerek. Zaten normalde de böyleyim bilmediğim bir konıda daha önce hiç araştırmamışım birisi karşıma çıkıp direkt şu doğru dese bile bana yalan gibi gelen birisiyim zaten. Yalancı demiyorum sevgilime ama karakteri çok değişik ona güveniyorum ama.
Soran+1 yılBilmeden bu kadar şey yapmam bile. Güzel. Ama artık bilmem gerek
- +1 yıl
Prezervatif icindeyken bosalip penis yumusamadan cikartilirsa hamile kalmazsin. Erkek becerikliyse gram icine sivi akitmazsa kalmazsin bu riks buyuk. Ertesi gun hapi kullanirsan hamile kamazsin. Ama riskide var. Erkegi mutlu etmek istre bosalmada kendini cekip oralla ya da elinle onu bosaltirsan yeterli olur.
Soran+1 yılEvet içinde boşalsam. Bile bir şey olmaz dedi zaten onu takınca. Ama sanki prezervatif yetersizmiş gibi erkek bbecerikliyse felan diye eklemişsin zaten o takılıyken becerikli olmasına gerek var mı ki beceriksiz olsa da nasılsa boşalınca hamile kalmıcam oyle. değil mi
Soran+1 yılYumuşamadanı ilk defa duydum ne kadar sürede yumuşuyor ki yani anında çıkarır zaten herkes boşalınca içine prezervatif ile diye düşünüyorum. Eğer bi hata olur da hap yoluna gidersem bu sefer aklıma çok daha fazla şey takılacak biliyorum bunu görebiliyorım. Süresi miktarı cart curt birsürü stres olucak.
Soran+1 yılHa o zaman prezervatif ile yumuşamanın alakası yok öyl değil mı kılıfsız deyince kafam karıştı zaten. Önemli olan kılıflı şu an benim için. Hangi kız kılıfsız izin verir sokmaya bilemiyorum.
+1 yılsprem oyle kolay ölmüyor temas varsa risk vardır
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi elimle ellemeye devam ettim hangi elimle peçete aldım hiç hatırlamıyorm ama zaten gelişi güzel silmişim çünkü eve gidince bile boşaldgım hala duruyodu. Umarım olursa da elimin peçeteye değdiği kısmı sürmemişimdir aklım bir karş havada ya
- +1 yıl
olur yazabılırsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇök mu boşaldu
017 Yorumla
Soran+1 yılYani ehhh
Cevap sahibi+1 yılTest yaptın mu
Soran+1 yılYok yok regl oldm zaten bitti bile hatta reglim
Cevap sahibi+1 yılHmmö peki üstüne kalsa isi.
Soran+1 yılKalamaz ayrıldım 😂 daha fazla sından korktum
Cevap sahibi+1 yılÜstüne kalacağın biri ile tanıştırırım mı seni
Soran+1 yılÜstüne kalacagın dediğini anlamadım 😂 sen orda ya başına kalırsa yaptığı işler felan dedin sandım
Cevap sahibi+1 yılUtangaç asosyal birini tanıştırırım
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ki
Soran+1 yılHala analamdım üstüne kalmak ne yav 😂 ama haklıısn o çocuk utangaç değildi utangaç olsa ben üstün olsam böyle kaçıp gitmem 😂
Soran+1 yılYani olur! :)
Cevap sahibi+1 yılAma aşırı pısırık ankaradan musun
Soran+1 yılOlsun da Ankara değil yaa sanaldan konuşmaz mı
Cevap sahibi+1 yılo mu konuşur ama senin açman lazm o açamaz cinsellik konularınıu
Soran+1 yılCinsellik dışında normal konuşuyor yani sanaldan çekingen olmasına rağmen değil mi olur tamam ben açarım belki açmam ama illa açmmak lazım değil ya 😂mesela çekingense buluşmak için şehre gelen kişi de o olmaz karşı tarafın gelmesini bekleyebilir değil mi
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşında
Soran+1 yılAman vazgeçyim boşver utangaç birini yakınımdan bulsam daha iyi internetten çekilmez
Olamz
02 Yorumla
Soran+1 yılOh teşekkür ederim teşekkür🙏💕
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmistir
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSor
Soran+1 yılGizliden çıkar misin
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılTabisi buyur
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?