Sevgiliminn boyu 1.82 sizce diğer taraf kaç cm dir? En fazla kaç olabilir tahminen ve kalınmıdır
Not. Boyum 1.55
Sorun olur mu ya?
Not. Boyum 1.55
Sorun olur mu ya?
Dostum boyla penisin hiç alakası yoktur :) !60 boyundaki adamdar 25 cm çıkar yeri gelir 2 metre adamda bamya gibi hacat var :) Boyuna bakarak bişeyi bilemezsin :) Penis boyu genetiktir :)
Boyla penisin alakası yok bakarsın 20 cm çıkar bakarsın ki 10 cm çıkar hiç belli olmaz.. benden 12 cm uzun birisi sormuştu soruda ölçüsünü yazıp ama penisi benimkinden 1 cm kısaydı..
boyla alakası yok. ilk önce onu belirteyim. isterse 190 olsun boyu. altta bir bamya seni bekliyor olabilir. yani kısmet işi biraz ne çıkacak bilemezsin
Sevgilinin boyu 1.82 ise çapı 1 metre ımm hammm humm eee çarp böl çıkar topla şeysi 30 cm dir tövbe tövbeeee bir gidin bacım
Cevap
73Cevap
Bunu sevgiline soramıyor musun? Yani vücut irileştikçe genelde penis boyu da irileşir. Muhtemelen 17-20 cm arası olabilir. Ufak tefek olman sorun yaratmaz.
sevgilinin boyunun pipisiyle bir alaka ya da ilgisi yok. orası dere beyliklerinden oluşur :) :) :) ne olacağı belli değil bakmadan tatmadan yaşayamazsın :) :) :) :)
çok saçma yormlar var. öncelkle merakın hoş değil. ayrıca bu kişi senle evlenmycekki sanane uzunluğundan. harcama kendini istkbaldeki kocan+çocukların için edepli ol vicdanın sızlar heran aklına gelir
Al eline bak. Balık ölüsü gibi birşeydir, zarar vermez yani. Etini hissedersin o kadar. Beğenirsen tak kese kağıdını, beğenmezsen koy geri tezgaha.
valla bunun boyla alakası yok.
Benim 1.70 sevgilinden kısayım amma
Amması Devlet sırrı <3 hahahaha :DÇ
Boyla hiçbir ilgisi yok. Vücut yapısı ve en önemlisi de genetik kodla ilgisi var. Kendimizi kandırmayalım yani.
sen rahat ol zaten biraz birleşin ondan sonra büyük olsa bile seninki de ona uyum sağlayacaktır yani akarsınız...
Sana itfaiye lazım. Hem ateşini söndürecek hem de uzun ve kalın hortumuyla girilmedik odan salonun kalmayacak. Tövbe tövbe. Yürü git.
Bence bir avucla bak;) boyla alakasi yok ama hic tahmin etmedigin siska adamdan kolundan buyuk bir penis cikabilir
benim boyumda 182
boyu benim kadarsa peniside benimki kadardır
benimkinin ereksiyon hali 3,5 cm
bu iyi değil. doktora git gerçekten
Bunun boyla pek bir ilgisi yok. Turk erkeklerinde 12 -16 santim arasi oluyo galiba. Onemli olan boyumu yoksa karsindakinin kim oldogumu. Bu arada sorsana sevgiline ne kadar diye
boyla alakası yok benim boyum 1.90 tahmin et o zaman :D olacak şey degil
boyla şeyin alakası yok adamın boyu kısadır ama şeyi büyüktür boyu uzundur şeyi küçüktür bu kişiden kişiye değişir
boyu 190 olduğu halde diğer tarafı 13cm olanlar var.. merak ediyosan açıp bakman lazım, boy ve kiloyla alakası yok diğer tarafın :D
Boyla kilayla penisin alakası nedir:):):)):)::) yaşın kaç senin
Kendi boyuyla penisinin boyu ne alaka anlayamadım böyle bir bilimsel yazı falan mı okudun?
Obaaaaa...
bir yokla kucağına yattığında bacaklarında elini gezdir yanaginda hissedersin veya opusurken elini oraya koy bu biraz cesaret ister ama yap bence kesin çözüm...
her türlü alır seninki kafanı yorma her şeyi bitirmişsin ölçümü kaldı, kusura bakma da salakmısın sen
19 vardır :)))
seni kucağına bir alırsa indirmez seni kolay kolay ayakların yerden kesilcek kız zilli:))
güldürdün kardeşim.
boyla alakası yok ama sorun olur yaaa,
sorun olur.
boyu 1 82 ise penisi 25 30 vardır herhalde :) deli misin sen 10 12 cm falandır
Ne cikarsa bahtina :D boyla posla alakasi yokmus durumun. Bu siteden ogrendigim yegane bilgidir kendisi :D
Boyuyla alakası yok kanka senin boyunlada alakası yok.
Tahminen 23 cm boy 10 cm en vardır. Soba borusundan az küçüktür.
Eline alıp ölç bizede haber ver. Sonra al içine bak bakalım sorun oluyomu.
Kisiye bagli bazilarin boyu hayvan gibi mal ufak. Bazikarinin boyu tifil mal iri.
Benim boy 185 küçük ben 21 :)
Botla alakası yok onun genetik birşey..
Genetik bisey o boyla alaka yok benim boy 1.91 oburunu demiyem :)
ahah :)
Bizde yalan yok :)
Benimde 182 boyum 16 cm de şeyim ama boyla alakası yok değişir. Tahminen benimkine yakındır.
kişiden kişiye degişir penis boyu sen kaç istiosun benim boyum 186 mesela
onun boyla bir alakası yokki.. ah yavrum sen cok baska yere gelmişsin. d
boyla kiloyla ilgisi olmaz, en fazla 18dir ve kalın olabilir evet, senin delik zaten 20cm esniyor dert etme
diğer taraf?:D paralel evrene mi inanıyorsun:D
sevgilinin kafasına tıktık vur dınk dınk diye ses çıkarsa bamya donk donk diye ses çıkarsa patlıcan
Seni parçalar sevgilin
yiyemicein şeye niyetlenme derim
Ne alaka boyla saçma sapan ergence soru sorma
ya meraktan yada... başına iş gelirmiş insanın seninde sonun ondan olacak galiba:D
Ne kadar sapıksınız la siz
Bu kadar da trol yapmayın artık :DD
182-155 = 27 cm
hadi afiyet olsun :)
Senin boyun sorun olmaz.
Mallıkta sınır tanımıyosunuz bravo :D
altına yat ögren biz nerden bilek mk
Boyla ilgisi yok canim
Ortalama 16 19 arasındadır heralde
At yarağı gibidir ağzını yüzene sokar mınaha
asla bilemezsin gormeden
o bamyadır kız sana yetmez bence :D
Bunun boyla bir alakası yok ki.
Ben de 182yim de değişir o :)
Sevişirken ölçersin, bize de söylersin panpa?
boyla penısın alakası yoktur ogrenın sunu
130-140mm olabilir :D
Tüm abazalar toplandik
ayakaları kadar, 45 filan giymiyodur ins
adam yatakta sert ise biraz hırpalanırsın
bnce 23 var sana ancak yeter :D
uzman cevapladı...
o gizli butonuna tıklayamamanın gazabı bunlar :D
Ayın önüne geç gölgen gözüksün reiiiisss :D
sana kaç lazım :)
Buna fetonun ki ıyi gider kanka :D
Kilolalarınızı da yazaydınız bari