Karşıt savunma olarak "kezban" demenden bile kendi seviyeni belli ettin, azcık özgüvenin varsa saygı sınırını asmadan konuşabilirdin ama kapasiten ona yetmiyo demekki Ve dalga gecmek gibi bi amacımda yok herkes senin gibi değil, ben sadece gercekleri söylüyorum
Kelime haznen anca böyle kelimelere yetsin "kes sesini" "kezban" böyle davranmak özgüven yetersizliğidir, caresizlikdir, insan karşıt savunma bulamayınca careyi kabalaşmakda arar Yani susması gereken kim bir daha düşün derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen aşk olmamışsındır etkilenmişindir ergenlik çagında çıkamadın sanırm
Kıskanma senden güzel diye
hayır kıskanmadım evet kız güzel ama sana asla ve asla bakmaz onu dengi degilsin bi krere
Hahaha ulan senin 7 soyun benim yanımda fındık kalır boş konuşma 150 boyunla
hehehe dayı sinirledi şakin ol şambiyon
Onlarda kesin sana aşıktır aşkından yana yana bir hâl olmuşlardır
Güzelliğinden etkilenmekle aşık olunmuyo, sadece kiz seni azdırıyor
Sadece azdırmiyor çok güzel kari
E tamam iste güzel buldun diye aşık olmuş olmuyorsun canım daha dogru düzgün tanımiyosun bile, ergence davranma, aşk böyle bişey değil
Kıskanma
sjhdfxdsjxdsj
neyini kiskancam be a*k ergeni
Allah bilir hesap fakedir yaşin 13-14 falandır sjdjsjdjsjd mal ya😂😂
Ergenmis 30 santimi görsen ağlarsın kezban
ok😂😂
Karşıt savunma olarak "kezban" demenden bile kendi seviyeni belli ettin, azcık özgüvenin varsa saygı sınırını asmadan konuşabilirdin ama kapasiten ona yetmiyo demekki
Ve dalga gecmek gibi bi amacımda yok herkes senin gibi değil, ben sadece gercekleri söylüyorum
Kes sesini kezban
Kelime haznen anca böyle kelimelere yetsin
"kes sesini" "kezban" böyle davranmak özgüven yetersizliğidir, caresizlikdir, insan karşıt savunma bulamayınca careyi kabalaşmakda arar
Yani susması gereken kim bir daha düşün derim
Abartma kardeşim o kadarda değil
Bu kadına aynı anda 10 kişi giriyor onu düşün😂