Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. balık eti tabiri , aslında erkek gözüne daha yuvarlak , kıvrak , belirgin ve daha bir kadınsı gelen vücut hatlarını anlatmak için kullanılır.. erkek vücut hatları daha keskin , düz ve asimetrik olduğu halde kadın hatları daha bir yuvarlak , simetrik,. yumuşak ve dalgamsı şekildedir.. laf aramızda bu kıvrak hatlardır zaten erkeklerin dikkatini çeken. kadınsı hatlar dendiğinde zaten anlatılmak istenen şey daha belirgin ve yuvarlak hatlardır. hani şu kum saati meselesi.. veya 8 imsi hatlar. veya matematikte kullanılan ~ yaklaşık işareti.. Erkek ve kadının yarafılışından gelen bir algısı var. fıtratından gelen ve ilgisini çeken bu sistematik. benim için bu bir çeşit görsel matematik gibidir. kadınlar haddinden fazla zayıf olduklarında bu tip bir matematikten bahsedemiyoruz. ama biraz kilo almaya başladıklarında ve bu ölçülü olduğunda , yuvarlak omuz başları , kavisli bir sırt , belirginleşen göğüs bölgesi, yine belirgin bir kalça yapısı ve işte bu ~ dalgamsı görünümü tamamlayan basenler ve yuvarlağımsı bacak yapısı birleşince işte erkeklerin bu doğuştan gelen ve onları ( bizi ) cezbeden kum saati veya 8 misali matematik ortaya çıkar.. ve bir anda deriz ki beyler tutun beni bana bir şeyler oluyor , bu nasıl bir güzelliktir , nasıl bir fiziktir.. mizanseni.. balıketinin çekiciliği hiçbir şeye benzemez. yalnız bu terim günümüzde yanlış kullanılmaktadır.. büyük beden mankenleri balıketi diye lanse edilir olmuş durumda. veya haddinden fazla tatlı düşkünü bir kız , tartıda bir hayli ilerlemiş bir rakam görünce , ben balıketiyin der hale gelmiş. oysa ki balıketinin gerçek tanımı , iki tahtayı üstüste koyup çiviyleçakmışlar kız diye kandırmışlar lafıyla , hakikaten bir hayli fazlası olan bir kızın tam ortasıdır. muhtemelen 38 beden diyebiliriz.. veya 170 lik bir kızın 60 - 63 kilo civarı hali.. ve evet bu balıketi meselesi gerçekten ben de dahil pek çok erkeğin aklını başından alan bir görsel şölendir.. son bir ek.. bu demek değildir ki zayıf veya kilolu bir kız çekici değildir. hayır , her kıza yakışan kilo veya beden ölçüsü farklıdır. kimi kız zayıfken çok güzeldir , kimi kıza birazkilolu olmak çok yakışır. balıketi şart değil yani.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1 Erkeklerin hoşlandığı belirli bir kalıp yok
2. Balık etli diye bir kadın tabiridie yok o zaman balık etli erkek türüde olurdu
bu direk şişman kadın deyimidir. Sadece kadınlar kırılmasın diye erkekler arasında söylenen bir betimlemedir.
3. Balık etli kadını kim sever genellikle zayıf ince ya da aşırı kaslı kesim sever. Büyük meme büyük kalça ve yumuşak karın cinsellikte profili daha oluşmamış belirli bir standarta gelmemiş kişilerin tercihi olan gruptur. Genellikle balık etli seven erkeklere bak hepsinin aynı fiziklerde olduğunu ve küçük yapıda olduklarını fark edeceksin.
Kısaca Erkekler balık etlilerden hoşlanır
Adamlar bir kadının fiziğine bakmaz yüzüne ve karakterine bakar çünkü o fizğin düzelmesi sadece 6 aydan ibaret ama diğerleri önemsiz
ama sen f*ck body olucam diyorsun olaylar değişir50 Yorumla
+1 yılbu resimdeki balık etlş değil balina etli 🤣 balık etliler doludur her türlü seks yapılır sağlam dururlar ele gelirler memeleri idealdir onda çok severiz
12 Yorumla
Soran+1 yılResimdeki otomatik koyulmuş o kadar da değilim o çok fazla benimle karşılaştırınca
- +1 yıl
bot kilo orantılı balık etli birisi çok daha oturaklı gözükür
Dokunduğu zaman elini doldurması için, erkekler dokunmayı çok seviyor çünkü, düşünsene zayıf birine dokunsa eline kemik gelecek, bu da ona hiç zevk vermeyecek, ama biraz kilolu olursa erkeğin daha çok hoşuna gider, dokundukça dokunmak ister.🤭
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Sarılınca kemikleri batmıyor diye olabilir 😃
31 Yorumla- +1 yıl
Bu güzeldi :)
+1 yılBilimsel olarak balık etli kadınlar cılız kadınlardan daha doğurgan olduğu için erkekler içgüdüsel olarak onları tercih ediyor
45 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa duyuyorum
- +1 yıl
Bunu bir makalede okumuştum hatta bunu baya bir erkek üzerinde denemişler cılız ve balık etli kadınların kıyafetlerini erkeklere koklatmışlar ve birçoğu balık etli kadınların kıyafetlerini seçmiş
- +1 yıl
Denenmiş yani ama tabi cılız sevende var tercih meselesi
Soran+1 yılDoğrudur mantıklı geldi aslında
- +1 yıl
Resmen köpek gibi seçebiliyoruz yani vay be ndjdjddjd
Balina olmadığı takdirde hafif balık etli kadınlar 3 boyutlu film izlemek gibi bir şey
41 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha çok iyi benzetme
- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel oldukları için
Kızlar neden uzun boylu erkeklerden hoşlanır22 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen bana çekici geliyo ve sanki beni çok güzel koruyomuş gibi hissettiriyor
- +1 yıl
Erkeklerde ilişkide falan kemiğe dokunmak istemiyor
Ama sarkan yağlara da istemiyor
Balık etli kadınlar ne zayıf ne kilolu bir de ince belliyse ohh miss
+1 yılBir şey söliyim mi daha önce balıketi 2 tane kız arkadaşım oldu :) hani uzaktan tatlı görünüyor evet ama bir kere kilo onları daha yaşlı gösteriyor ayrıca çoğu kilo almaya meyilli olduğu için sevgili olduktan sonra daha kötü salıp şişman oluyor :) benim tercihim bu yüzden fit kızlar :) daha tatlı ve daha çekici giydikleri her şey yakışıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen önceleri balık etliydim 2019 yılı ondan sonra zulüm çektim sanki bişiyler oldu zapzayıfım artık kemiklerim batıyor uyurken balık etli halim daha iyiydi bu yönden de görünüş yönünden de. Zayıf olmamın tek bir avantajı var denemeden her şeyin en küçük bedenini direkt alabiliyorum üstüme bol bile geldiği oluyor.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl164 boy 47.5 kiloyum
- +1 yıl
@AsabiÖküz her yerde vu resmimi kullanıyorsun
- +1 yıl
@AsabiÖküz ben sevmedim her yerde görüyom hep sen mi kullaniyon diye merak ettim
+1 yılE çünkü tatlı oluyoruz Bi topuklu giyip kadınsı çekici oluyoruz makyaj yap kadınsı makyajı sil sevimli oluyor 😂bi vücutta hepsi 😊😊
71 Yorumla- +1 yıl
Özgüven 3 oda 1 Salon :D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalık etliler cok samimi oluyorlar genelde galiba biraz egodan uzak 😎✌✌
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan da olabilir ego yapılcak birşey yok anasını 2 günlük dünya sal gitsin
Cevap sahibi+1 yılİnsansın sen ✌🤍
Soran+1 yılCano 🤝🤍
Kemik i kim sever şahsen bende biraz yapılı erkekler i hoş buluyorum
50 YorumlaErkeklerin çoğu her kızdan hoşlanıyor çok takmamak lazım
30 YorumlaÇok sevimliler hem cidden bizi aşağılıcak egolu kişiler değiller bide insan hatununu kucağına alınca biraz o ağrlığı hissetmeli öyle uçup gitcek tahta gibi sadece kemik yığını sevmiom ben hatun dediğin yumuşacık narin olur beaa
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben bir kadın olarak zayıf kızları daha çekici buluyorum erkekleri bilemem neden onlara kadın olsun yeter.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğum kız başta değildi, kilo alınca gözler ondan düşer sandı. Sevince göze batmadı, küçük flörtlerimiz devam etti. Ama normal de balık et sevmem.
10 Yorumla
+1 yılCinsel konuda isteklerini ve zevki daha iyi yaşayacağı için.
20 YorumlaKim demiş onu
Yok öyle bir şey
Tam tersine
Ben şunun gibisine düşüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoğu için nefes alsın yeter ben genelde vücut ölçüleriyle ilgilenirim. 90-60-90’a en yakın olanı seçerim
20 Yorumla
+1 yılTürkçede direk diye bir şey yok direkt
42 Yorumla
Soran+1 yılEdebiyat hocası da terfi etti
- +1 yıl
Onun adı da tefriş
+1 yılBu görseldeki gibi değilim ya balık etli bu değil bu obez sanırım
21 Yorumla- +1 yıl
☺️☺️
Ben zayıfları beğeniyorum ya balık etli kızlar hoşuma gitmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen zayıf kızlardan hoşlanıyorum kemik sesi gelecek 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha sağlıklı Bir algı oluşturuyor bende nedense böyle gözü dolduruyor her anlamda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelirgin gogus
Kalca
Dolgun ve ele avuca gelen kisimlar icin.20 YorumlaHangi erkekler hani şu memeleri sarkmış bodur olanlar mı
20 Yorumla
+1 yılŞimdi balık etli var balık etli var her balığın eti yenmez skfk
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Balık etli ve ya fit benim için farketmez ancak çok zayıf kişiler bana çekici gelmez.
00 YorumlaFiziğime göre benimle olan biri tabiri yerindeyse s**tirsin gitsin
10 Yorumla
+1 yılErkekleri geçtim ben de çok beğeniyorum hafif dolgun kadınları o ne öyle değnek gibi incecikler aa
00 Yorumla
+1 yılYanakları sıkmalık olur diye herhalde ne biliyim hiç olmadı
05 Yorumla- +1 yıl
Yüzdeki yanakları kastettim
- +1 yıl
Yanak😳
- +1 yıl
Sapık
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Göründüğü gibi değil açıklayabilirim
çünkü denizden babam çıksa yerim diyen adam balık etli hatunu hertürlü yer :D
10 Yorumla
+1 yılBir ses var şak şak diye. O balıketli kızlarda daha güzel çıkıyor. Ele avuca daha iyi geliyor. Göze daha iyi hitap ediyor.
10 Yorumla
+1 yılDaha güzel kuru kıza dokunulmaz düşünsene popona şaplak atiyosun ve elin acıyo aynı şekilde onun gotude ama balık etli öyle değil insanı doyuruyo.
10 YorumlaBen hoşlanmiyorum zevk meselesi.
11 Yorumla
Soran+1 yılZevkler tartışılmaz tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha estetik gözüküyorlar tabiki bizim ülkede kızlarımız genelde obeziyeye 5 kala hallerine balık et diyorlar ama o değil. :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Balık tavada güzeldir.. Fazla balık eti sevmem.. Fit olcak
00 YorumlaBalık az tüketen ülke oldugumuz için bi merak var 🤪🤪🤪🤪🤪
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEle avuca gelecek kerkindin mi kemikleri batmayacak :)
00 Yorumla
+1 yılBilmiyom ama baliketli tombul kadınlar hoşuma gider 🙂
00 Yorumla
+1 yılBalık etli sevmiyorum, ayak bilekleri ve beli ince, sırtı çukur olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGtler büyük diye
85 Yorumla- +1 yıl
Büyük olması önemli değil şekilli olması önemli
Soran+1 yılBenim gibi oluyo o zaman dlsjpzwjşwkw
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBalık et derken balinalardan bahsetmiyoruz dimi..
112 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya öyle değil 1.55 boy 57 kilo minyon bi balık etlilik
Cevap sahibi+1 yılSevgilin ne diyor?
Soran+1 yılTatlı durduğunu düşünüyo böyle kal kilo verme diyo ben seni böyle seviyorum her yerini ısırasım geliyo gibi şeyler diyor
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣
Soran+1 yılKomik mi
Cevap sahibi+1 yılİnanmıyorum.
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYalan çünkü
Soran+1 yılYalan değil çünkü çok kilolu değilim
Cevap sahibi+1 yılKilondan bahsetmiyorum, sevgilin olduğu yalan.
Soran+1 yılNeden yalan olsun ki tanımadığım birine bide varki dedim
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi olan ve ondan iyi geri dönüş alan biri bu şekilde kendini savunmaya geçmez, hem özgüveni olmalı hemde burada teyit etmek için uğraşmaz. Ayrıca çünkü çok kilolu değilim nedir ya..🙂. Sevgilim bu halimden memnun kısa bir cevaptı aslında, her yerden açık veriyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel oluyor ele Avuca sıgıyor denilecek.. dolsun oluyor yani sevilmesi hoş yanaklarıyla oynamak filan ben seviyorum 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalık et dedikleri de fit olanlar 😄
60 Yorumla
+1 yılBalık etli kızların bı çekiciliği var hem şaplak atmak daha iyi hissettiriyordu erkeklere
00 Yorumlazevkler ve renkler tartışılmaz kimisi çıtıpıtı kızları sever kimisi balık etlileri genel konuşmamak daha iyidir bence :D
00 Yorumla
+1 yılcok basit kadin dedigin balik etli olur detaylara girmeye gerek yok herhalde anlamis olman gerek zira
00 YorumlaÇünkü Balık etliler Balık etlidir
10 Yorumla
+1 yılEti dolgun oldu mu tadından yenmez kanks
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEle avuca gelsin istiyoruz
10 Yorumla
+1 yılEle avuca geliyor diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Fiziğe önem vermediğim için alakası yok
10 YorumlaSarılıp sevişmesi güzel olduğu için
10 YorumlaEle avuca gelsin diye
10 Yorumla
+1 yılEle gelmeli o yüzden malzeme bol olmalı :D
10 Yorumla
+1 yılGaliba eli avucu dolduranı seviyorlar.
47 Yorumla- +1 yıl
Burda aklıma başka bişi geliyor xjcjifjcifif
- +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
🍒.
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Doğru degilmi dediğinden o çıkıyor 😂
- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
😅😊
+1 yılFit kadın mı varrda hoşlansınlar😂
40 Yorumla
+1 yılÇünkü hoşumuza gidiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yıllöp löp olsun diye :D
10 Yorumla
+1 yılRoma donemine ait sutunlara benziyorlar puruzsuz ve dalgali
00 YorumlaBence tartışmaya açık bir konu bende erkeğim ama öyle bir takıntım yok
00 YorumlaBunun cinsellikle bir ilişkisi olabilir, bilemiyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar