Kaynanamin yaptiklari normal mi?

Herkese iyi aksamlar. Umarim hepiniz iyisinizdir. Soru uzun olcak okuyan cikar mi bilmem ama basit halini suraya yazayim. Kaynanamin yatak odasina girmesi heleki geceleride girmesi kapiyi calsada normal midir?

Bu soruyu 3 5 gun once soracaktim. Nasip olmadi. Ama simdi farkli sekilde soracagim.

Bebek geldi yakin zamanda. Esimin anneside geldi memleketinde bizim evde kaliyor. Esimin annesi babasi ayri bu arada. Kadin aldatmis kocasini. Şu an kimse yok hayatinda.
Yatak odamiza giren biri. Bana normal gelmiyor. Bilmiyorum her ailenin yapisi farklidir da. Ozel yer sonucta ben rahat etmiyorum. Bunu esimede soylemistim ama bisey yapmadi. Gun icinde giriyor herneyse. Geceleride giriyor biz uyucaz ben giymisim pijamami yahu belki sevisicez. O ortama girmesi ne kadar dogru

Sorum degisik olacak dedim su yuzden. Yani soyle diyeyim. Esim yeni dogum yaptigi icin cinsellik yok aramizda bayadir. Bende ac biriyim yani seks olarak. Ne kadar dogru beni her halde gormesi. Penisim kalkik olur mast yapiyorumdur. Ne kadar dogru yani ozel alanlarimi isgal etmesi. Esim sortla gez diyor evde. Onu dahi yapmiyorum rahat degilim. Annem gibi gorurum kendisini ama tipik kaynana. Bayaa kizini cocuklarini bana karsi korur cok iyi olmama ragmen. Evin hanimiyim baya bana herseyi yaptirir.

Dun gozu carpti belki ama mahrem yerime bakarken gordum. Bugun oyun oynadik elini bacaklarima atti oyle konustu guldu falan. Ben abartiyor olabilirim bilmuyorum ya.

Geldiginin 2. Gunu kalcami tokatladi esim guldu bunada ne biliyim ben abartiyorum heralde. Kafam bulanik. Rahat bi kadin. Eyvallahta.
Benide yanlis anlamayin kendisinin seksepalitesi 0 benim gozumde. Ama bazen o kadar sinirli ki herneyse
Kaynanamin yaptiklari normal mi?