Herkese iyi aksamlar. Umarim hepiniz iyisinizdir. Soru uzun olcak okuyan cikar mi bilmem ama basit halini suraya yazayim. Kaynanamin yatak odasina girmesi heleki geceleride girmesi kapiyi calsada normal midir?
Bu soruyu 3 5 gun once soracaktim. Nasip olmadi. Ama simdi farkli sekilde soracagim.
Bebek geldi yakin zamanda. Esimin anneside geldi memleketinde bizim evde kaliyor. Esimin annesi babasi ayri bu arada. Kadin aldatmis kocasini. Şu an kimse yok hayatinda.
Yatak odamiza giren biri. Bana normal gelmiyor. Bilmiyorum her ailenin yapisi farklidir da. Ozel yer sonucta ben rahat etmiyorum. Bunu esimede soylemistim ama bisey yapmadi. Gun icinde giriyor herneyse. Geceleride giriyor biz uyucaz ben giymisim pijamami yahu belki sevisicez. O ortama girmesi ne kadar dogru
Sorum degisik olacak dedim su yuzden. Yani soyle diyeyim. Esim yeni dogum yaptigi icin cinsellik yok aramizda bayadir. Bende ac biriyim yani seks olarak. Ne kadar dogru beni her halde gormesi. Penisim kalkik olur mast yapiyorumdur. Ne kadar dogru yani ozel alanlarimi isgal etmesi. Esim sortla gez diyor evde. Onu dahi yapmiyorum rahat degilim. Annem gibi gorurum kendisini ama tipik kaynana. Bayaa kizini cocuklarini bana karsi korur cok iyi olmama ragmen. Evin hanimiyim baya bana herseyi yaptirir.
Dun gozu carpti belki ama mahrem yerime bakarken gordum. Bugun oyun oynadik elini bacaklarima atti oyle konustu guldu falan. Ben abartiyor olabilirim bilmuyorum ya.
Geldiginin 2. Gunu kalcami tokatladi esim guldu bunada ne biliyim ben abartiyorum heralde. Kafam bulanik. Rahat bi kadin. Eyvallahta.
Benide yanlis anlamayin kendisinin seksepalitesi 0 benim gozumde. Ama bazen o kadar sinirli ki herneyse
Bu soruyu 3 5 gun once soracaktim. Nasip olmadi. Ama simdi farkli sekilde soracagim.
Bebek geldi yakin zamanda. Esimin anneside geldi memleketinde bizim evde kaliyor. Esimin annesi babasi ayri bu arada. Kadin aldatmis kocasini. Şu an kimse yok hayatinda.
Yatak odamiza giren biri. Bana normal gelmiyor. Bilmiyorum her ailenin yapisi farklidir da. Ozel yer sonucta ben rahat etmiyorum. Bunu esimede soylemistim ama bisey yapmadi. Gun icinde giriyor herneyse. Geceleride giriyor biz uyucaz ben giymisim pijamami yahu belki sevisicez. O ortama girmesi ne kadar dogru
Sorum degisik olacak dedim su yuzden. Yani soyle diyeyim. Esim yeni dogum yaptigi icin cinsellik yok aramizda bayadir. Bende ac biriyim yani seks olarak. Ne kadar dogru beni her halde gormesi. Penisim kalkik olur mast yapiyorumdur. Ne kadar dogru yani ozel alanlarimi isgal etmesi. Esim sortla gez diyor evde. Onu dahi yapmiyorum rahat degilim. Annem gibi gorurum kendisini ama tipik kaynana. Bayaa kizini cocuklarini bana karsi korur cok iyi olmama ragmen. Evin hanimiyim baya bana herseyi yaptirir.
Dun gozu carpti belki ama mahrem yerime bakarken gordum. Bugun oyun oynadik elini bacaklarima atti oyle konustu guldu falan. Ben abartiyor olabilirim bilmuyorum ya.
Geldiginin 2. Gunu kalcami tokatladi esim guldu bunada ne biliyim ben abartiyorum heralde. Kafam bulanik. Rahat bi kadin. Eyvallahta.
Benide yanlis anlamayin kendisinin seksepalitesi 0 benim gozumde. Ama bazen o kadar sinirli ki herneyse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlattılarından şuna sevindim kafin seksi değilmiş Allahtan yoksa tehlikeli yani ya seni penis kalkık sert haldeyken yakalasa nolacak sıkıntı yani bu an önce kendi evine gönderin yaptıklari benim de hoşuma gitmedi.
Yok be seksepalitesi 0 kadinin. Ama dul. Bilmiyorum artik
seksi olmaması çok iyi en azindan aklın kaymaz
Aynen oyle
ya kadindan rahatsiz oluyorsan ciddi ciddi konuş karinla. Kendi evinde rahatsoz olman cok saçma. Az ağırlığını koy.
Agirligimi nasil koyabilirim. Esime dedim hatta cok kizdim aramiz bozuldu bi sure. yatak odasina girmesi normal degil dedim diye. Sadece o degil bide erkek kardeside giriyor. Oda tamam haklisin dedi. Hala giriyor. Ne giriyosun mu diyeyim kadina. Zaten hassas agresif degisik bi kadin. Ya tipik kaynana.
Yani rahatsiz olmayayim diyorumda yanimdaki kadin esim degil sanki kiz kardesim gibi oldu. Ne sacma biseymis su evlilik
Eger yersiz hareketi olursa bana gore tersleyebilirsin, kaynana diye her seyi yapma hakkina sahip degil. Senin hosuna gitmiyorsa yapmayacaklar bu kadar. Anlamiyorsa direk soyle yüzlerine. Kizan kizsin, 2 gun sonra unutulur.
Demesi kolay. Esimede dedim. Annem naparsa yapsin saygini bozma. Anneler kutsaldir gozumde. Ama bu degisik bisey oldu valla. Saygisizlik yapmicam diyede. Soruyu sorma amacim biri normal abartiyosun desinde bende kafamdan atayim diyeydi aslinda :) daha bi ay bizdeler bide. Peh peh peh
tamam normal abartiyorsun😄 rahatsiz oluyorsan sen cik git ozaman gez gel
Ya mevzu su. Bende hormon olmasa isterse seksi seksi kuzenlerini getirsin umrumda olmaz. Ama esi lohusa olan bi adamin azgin olma ihtimali etkilenme ihtimali yuksek. Etkilendigim yok. Sadece degisik seyler akla gelebiliyor. Bu cocuk nasil oldu bilmiyorlar heralde :) neyse sagol. Abartiyorum bencede. Esimin sucu. Onlarda kabahat bulmaya gerek yok. O rahatsiz olmuyosa ben niye olayim. Valla ne goruyosa gorsun
aynen takma 1 ay sabret 🙂
Sagoll :)
Sonuç itibariyle sende hareketlenme var mı hiç?
Yok. Az seksepalitesi olsa neler yapmazdimda
Benim kaynanada çirkindi ama mal güzeldi iyide sekişiyorrdu bende iki yıl boyunca çaktım
Kilit diye bir şey var kullansanız mı?
Kullanmamiz mi gerekiyor. Ne farkeder. O kapi calindiktan o ses duyulduktan sonra. Ha girmis ha girmemis. Gecenin 12sinde bi yatak odasina coook muhim bisey olmadigi surece girilmez. Bu oylesine gelecek kadar takik
Ondan diyorum işte dayı kilitle kapiyi sinir olsun kasar giremesin çalar çalar gider o seni sinir edeceğine sen et
Emin ol dahada sinir olurum o kapiyi acamadigi icin daha bi abartir isi. Tekte degil zaten bide erkek kardesi var.
Dun iste ekstra sinirlendik gelsin gorsun seyim kalkikken. De kendimi toparladim sacmalamayayim. Daaa nereye kadar dayancam bilmiyorum
Dediğim gibi kilitle kapıyı açma uyudunuz belki ya da tutun bi jigolo sakinlesin teyze
Bilmiyorum valla. Gunde 10 kere giriyor. Gece kilitlenir anca. Oda dedigim gibi ses geldikten sonra. Gerci girmesinden iyidir.
Bebekte geldi ya. Onun icin surekli gir cik yapmasi gerekiyor esimin benim.
Neyse hayirlisi sagol. Jigolo deme daha da icim kotu valla
Djdjd
Saat 1 bucuk anasi 2 erkek kardesi 3 kere girdi. Evlenmeyin evlenmek rezalettir. Kendi evimde mastimi yapar yalniz yasardim nerden dustum buraya anasini satayim
Hah sallama bu kadar olmaz
Kaşınıyor kesin dikkat et
Bilmiyorum abicim valla abartiyorum dusunmeyeyim diyorum
Ama anlattıklarına gore öyle gibi. Yarı kaç
Bilemiyorum
Hiç normal değil bu durum
O derece
Yaşlar kaç
45
Gencmis daha
Seksepalitesi 0 ya. Bakma ona
O sana gore
Yok artık ya
Abartma be haci
Neyi abarttım ki aga
Evden kov
Heee cok kolay
Zor değil odasına fare koy
Salonda kaliyorlar. Salonada gidemiyorum yatak odasinda hapsoluyorum oda ayri sinir bozucu. Ben salona gidemiyorum yatiyolar diye. Bunlar bizm yatak odasinda halay cekiyorlar. Esim cinsellik yasamaz. Bana ozel alan birakmazlar. Hormonlarimi bi salicam valla.
Dedigini yapmam esime saygisizlik olur bu. Kendi bilecegi sey. Valla gozumde seksepalitsei oyle dusuyor ki. Yarin bunu anlayinca yine aglayacak oda ayri
Yaşı kaç kaynanin
45lerinde
Tam zikilecek yasta
La de get
Kirbaclarim