Kocamı iş arkadaşlarıyla yakaladım?

Kocamın uzun zamandır farklı zevkleri vardı. Cok degisik cinsel videolar izliyordu. Ben de bir teklif sundum fakat kocam reddetti. Bu teklif strapon adi verilen bir fantezi. Açıkçası ben de bakınca merak ettim kocama bunu sorunca kendisi çok çıkıştı. Bana karşı tepkileri değişti. Sanki yapmamam gereken bir şey yapmıştım. Kocam arada erkek iş arkadaşlarını bize davet eder oldu. Ama bu gittikçe sıklaşmaya başladı. Hareketlerinden şüphelendim bir gece arkadaşlarımda vakit gecirmek istediğimi söyledim. Kimde kalacağımı bile sorgulamadı, direk kabul etti. Onun iş gelişine yakın yatağın altına saklandım. Beni arkadaşlarıma gitti diye biliyordu. 25 30 dakika sonra kapı açılma sesi geldi. Beni aldattığını düşünuyordum ama erkek iş arkadaşlarinin sesini duyunca rahatladim. Tam yataktan çıkmaya hazırlandım ki kocam ve kocamın iki iş arkadaşı duşa girdi şok oldum. O şokla yatağın altından çıkamadım. Içimden olmaz öyle dedim yapmaz oyle bir şey ama kendi içimden bunu kabullenemedim. Kocam ve 2 arkadaşı odaya daldı kocam karım bugün yok rahat olabiliriz dedi. Kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. O şokla yatağı tekmeleyerek çıktım şüphelerim doğruymuş. Hepsi çıplak karşımdalardi 1 haftadır konuşmuyoruz ve benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyor ne yaparım bilmiyorum lutfen yardım edin ne yapmam gerekiyor? Kimseye anlatamıyorum cok utaniyorum bir fikir verin
Kocamı iş arkadaşlarıyla yakaladım?