+1 yılBence savaşma zamanı... ;))) Biraz fedakarlık yapman gerekiyor...
Önce git bir kuaföre kendini değiştir. Sonra giyimin değiştir. Sonra at kenedeni bir alısverş merkezine eşine kucuk ama anlamlı bir hediye al.. Ve ondan sonra flört devrinizde gittiğiniz ilk sinema filminizin cd sini al.. Ordan koş süpermarkete alışveriş yap eve gidince eşinin en sevdiği yemekleri yap... Ondan sonra hazırlanıp hoş bir bayan olarak eşini güzel ve güüleryüzle karşıla.. Olanları seyret.. Sen elinden geleni yap.. Yap ki ondan sonra baska seyler düşünürsün..08 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
- +1 yıl
en geçerli hamle olucaktır..
- +1 yıl
Teşekkürler.
Soran+1 yılbunların çoğunu yaptım ya başka sorunlarımı var biz konuşamıyoruz
- +1 yıl
Bunları yaparken konuşmayı dene.Çalısan bir bayansan bir yr ayırt haftasonu kaçın gidin başbaşa kalın... İs stresıyle vs vs kargaşada çözülmez..
Soran+1 yılbebekten dolayı şuan çalışmıyorum tek maaş ta ancak temel ihtiyaçları karşılıyor
- +1 yıl
Bebekte var hmm...Bebek yeniyse eşine biraz zaman ver eminim alışmaya çalısıyordur babalığa.
En İyi Cevaplar
eğer maddi yönden sorunlarınız var ise birde çocuk varsa yetişemiyordur bence üstüne gitme adamın dırdır yapma niye ilgilenmiyon etmiyon deme sadece yanında varlığını hissettir güleryüzlü ol biraz akışına bırak bence herkesin dönem dönem içine kapandığı zamanlar oluyor hemende ayrlığı düşünme size evlenirken iyi günde kötü günde demediler mi hemen ne ayrılığı
15 Yorumla
Soran+1 yılayrılmayı düşünmüyorum ben eşimi seviyorum sadece onunla bir şeyler paylaşmak istiyorum bende yalnız hissetmek istemiyorum kendimi
Soran+1 yılama bir yıldır böyle
Soran+1 yılgündüzleri işte akşamları evde
+1 yılöncelikle evlilik danısmanına gidin hersey bitmiş ise
cocugun yoksa ve ekonomik özgürlügün varsa bosanabilirsin. bence
ondan sonra yeni hayatına yelken acarsın.
sakin evliyken hayatına birini alma sonra istemedigin sonuclar dogurabilir. bir anda kötü kadın durumuna düsersin. allah yardımcın olsun umarım hersey istedigin gibi olur.08 Yorumla
Soran+1 yılya boşanacak nokta degil diye düşünüyorum aşırı bi soğuma var ve evlilik danışmanına gitmez.
- +1 yıl
küçük bebegin oldugunu yazmıssın dogum sonrası piskolojin bozulmuş bence hemen evlilik danısmanına gidin ve iyice tasın düsün burda kimse size esşne aldat demez zaten yorumlarda görünen ortak payda profosyanel yardım alman gerektigi buda seni evlilik danısmanına ailece katılmınız gerekmekte bence diger yorumcularda buna katılır
- +1 yıl
o zaman sen deki esine piskolojim iyi degil dogumdan sonra cok tedirgin hissediyorum randevuyu ona aldır o seni bıraksın danısmanda ona beyfendi esinize destek olmak icin ilk bir kaz seansa beraber katılın falan der iş hallolur sen danısmana söyle o bir yolunu bulur aile hekimligi seni yönlendirir.
Soran+1 yılkesinlikle danışmanı kabul etmiyorum bizim sorunumuz yok ki diyor ama davranışları soğuk kabul etmiyor durumunu yani
- +1 yıl
o seni götürüyor tabiki de hasta degil sensin hasta olan degilmi danısmanla bulustur seni bırakma bahanesi ile o gerisini halleder hatta gitmeden önce danısmana danış sen esimi nasıl geitririm diye o halleder
Soran+1 yılben bu zamana kadar doktora kendim gittim sadece doğumuma geldi her işimi kendim hallederim öyle misafirlik dışında birlikte bir yere gitmeyiz kendin git danışmana der
- +1 yıl
yuh yane yanlıs anlama ama tam kazma imiş esin valla senin durumunda olsam esime yardım ederim.
valla düsün ablacım bir yolunu bul olmadı doktoru davet et eve aksam olmadı böyle esler anne ve babalarından korkarlar sen onlardan yardım iste aile büyükleri falan olmadı deki doktorum senle görüsmek istiyor bana bir sey anlatamazmıs falan bulunur bir hal caresi olmadı esini hastanelik edene kadar dövelim hastanede hem ortopedi dokturuna tedavi olur hemde diger tüm doktarlara esin kazmadarılma
Soran+1 yılinşallah belki doktor seninle görüşmek istiyorum diyebilirim belki gelir
inan ben de aynı durumdayım ama çocuk var boşanmak kolay değil, ama insan bu şekilde bomboş da yaşayamıyor, zor bir durumdayız...
513 Yorumla
Soran+1 yılpeki eşin ne yapsa düzelir durumunuz
- +1 yıl
şuan içimde ona karşı hiç bir duygu yok malesef, üzülüyorum bu duruma ama gerçek bu, uzun süredir kendimi kandırdığımı farkettim bir süre önce, aslında ben severek evlenmedim oldu bittiye geldi bizimki, evlenince herhalde severim diye düşünmüştüm o zamanlar, sonra da bir türlü sevemedim ama hep seviyormuş numarası içerisindeydim ama artık kendimi kandırmaktan yoruldum.. nasıl düzelir bilemem bana imkansız gibi geliyor ama davranışlarını ve yaşantısını baya bir değiştirmesi gerekiyor..
Soran+1 yılbiz severek evlendik 3 yıl arkadaşlığımız oldu benim zoruma giden bu davranışını ve yaşantısını değiştirmeli derken ne yapıyor da neyi değiştirmeli.
- +1 yıl
çok rahatına düşkün ve umursamaz, çok üşengeçtir aynı zamanda, kendine de özen göstermez çoğu zaman eve de çoğu zaman ev savaş alanı gibidir, mutfak da öyle, bunlar neyse de en ufak eleştirdiğinde kıyameti koparır bin pişman olursun söylediğine durumu toparlamak yine sana kalır, neyse ya bak canım sıkıldı yine...
Soran+1 yılevet ya erkekler hem bakımlı olsun hem temiz olsun hem çocuğa baksın hem çalışsın eve yardımcı olsun aileme saygılı olsun hizmette kusur etmesin hep bunları istiyor kadınlardan.
- +1 yıl
hayır hiç öyle değil bizimkisi ben o kadar kıkan biri değilim, eşim çalışmıyor öncelikle, maddi olarak hiç bir sıkıntısı yok, çok fazla hizmet isteyen biri değilim ben, yazdıklarımın çoğu da umrumda değil aslında, sadece daha iyi niyetli, sevecen ve karşısındakini de düşünerek yaklaşabilir.. her neyse senin sorununu konuşurken benim sorunlarımı konuşur olduk bir anda kusura bakma ama beterin beteri var değil mi :))
Soran+1 yılemin ol ben daha acınacak haldeyim.
Soran+1 yıltorpil geçtim sana :)
Soran+1 yıltamam :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılyani ben şuan 17 yaşımdayım sözlüm var 4 yıl sonrada nasip olursa evlenmeyi düşünüyoruz.bu tip sorunlara bi cevap verip yanlış yapmanı istemem.bendede böyle durumlar olursa diye korkuyorum.seviyosun ama problem var nasıl bişey acaba evlilikte böyle olmak?
10 Yorumlaanlaşamıyorsanız uzatmanın bir anlamı yok aynı ortamda olmak ikinizede huzursuzluk veriyorsa ve başka alternatif yoksa bitireceksiniz. Sakın ola ki aldatma yollarına başvurma eğer cinsel yönden mutsuzsan önce boşanırsın sonra kendi hayatını yaşarken kafana göre bir sevgili eş neyse yaparsın anladın sen ne demek istediğimi
011 Yorumla
Soran+1 yılöğle bir niyetim yok ben seviyorum onu ama o beni sevmiyorum
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılzaman bıraksam belki düzelir.
Soran+1 yılya nasıl davranayım ben eşime ulaşamıyorum konuşamıyorum
Soran+1 yılmaddiyat mı yada evde en ufak bir sorunu büyütüyor günlerce sürdürüyor ben de anlamıyorum mesela ışığı niye açık unuttun
Soran+1 yılinşallah
+1 yılSen onun ilgisini çekmeye çalışmana rağmen onu sevmene rağmen o sana soğuk davranıyorsa, bu soruya en iyi yanıtı senin eşin verir. Anlattıklarından genel olarak senlik bir probmlem yok yani ideal bir erkek için aranızda bir sorun olmaması gerekir. Eşinle alakalı bir durum varsa zaten onu biz bilemeyiz. Eşine biraz meseleyi açmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılEşinizin hoşuna giden kokular,elbiseler giyin evde.Onunla zaman geçirmeye çalışın.Kalb atışının şiddeti değişene kadar devam edin.Kısacası onu kendinize tekrar aşık etmeye çalışın.Mutluluk gelirse cinsel ilişkide gelir.
05 Yorumla
Soran+1 yılben çırpınıyorum artık bir şeyler yapmak için ama o yapmıyor sürekli soğuk sürekli soğuk
- +1 yıl
İş hayatında yaşadıklarıda neden olabilir.Eşinizi dinleyin.hiç konuşmadan ve birlikte çözüm üretmeye çalışın.Sorunun farkına onada hissettirin.Ama üstü kapalı.Açık olursanız farklı sonuçlar doğurur.Allah yardımcınız olsun.
Soran+1 yılya maddi olarak sıkılıyoruz aslında ama biraz sorun olmuyor ondan mı bilmiyorum
- +1 yıl
Kafasını oraya takıyor ise sizinle mutlu olamıyordur.Sabır ve dua ile bekleyin.
Soran+1 yılsanırım zaman ve sabır
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtada çocuk yoksa zorlamanın anlamı yok, oturun konuşun. Bu ilişki neredeydi? Nereye geldi? Ne yapıyoruz? Ne yapmamız lazım? Neden böyle oldu? gibi sorulara cevap verin. Olmuyorsa ayrılın. Zaten Türkiye^deki boşanmaların %70'i evliliğin ilk 5 senesinde oluyormuş. Evliliğin dönüm noktası yani o seneler. Ya tamam ya devam diyeceksiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılküçük bebeğimiz var
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrılmayın ama o dediğim sorulara cevap aramaya çalışın. Medeni insanlarsınız sonuçta
Soran+1 yıloturup konuşabilirsek buluruz
bende yaklaşık dört yıllık evliyim çok sinir bozucu bir durum bu aynı şeyleri hissediyorum yaşıyorum ama eşime göre bir sıkıntı yok.. aldatmaya kadar gitti bende çözüm değil daha kötü hissettim şimdi demekki evlilik buymuş diyorum..
01 Yorumlaaraları çok kötü bir çift vardı tanıdığımız, terapiste gittiler. p*rno falan izletmişler bunlara :D şimdi çocukları var ve gayet mutlular. aranızdaki sorun neydi?
012 Yorumla
Soran+1 yılbizimde çocuğumuz var ama tam anlamıyla sebep eşimin soğuması
Soran+1 yılya ufak defek şeyler kavga oluyor bizim evde neden sürahi boş günlerce bunun kavgası sürer evde
Soran+1 yılya onda yok ben istiyorum oda hareketleri tuaf tuaf beni geriyor.
Soran+1 yılhayır harektleryle çok soğuk davranıyor ben göremiyorum bir sıcaklık
Soran+1 yılşuan tatil imkanımız yok maddi olrak
Soran+1 yılbilmiyorum konuşalım o zaman o da yok maddiyat sevgiye cinselliğe de engel degil
+1 yılne yapacagini sende biliyorsun ya duzeltmeye caliscaksin yada ayrilacaksin baska secenek mi var aldat mi diyelim yani bunu mu bekliyorsun hem kocanin memnun oldugunu sanmiyorum hatayi birazda kendinde ara
013 Yorumla
Soran+1 yılsevdim saydım çocuk yaptım istediği her şeyi yaptım getirdiği her şeye kanaat ettim çalışırken maaşımı alıp getirip eline verdim kendimde bir hata göremiyorum
- +1 yıl
iste asil sorun burda hem ben yaptim sacimi supurge ettim olaylari biraz dusun bakalim kocan sana bisey vermedimi?
Soran+1 yılvermiyor işte ne yapmalıyım
- +1 yıl
iste oyle dusundugun icin yalnizsin zaten vermiyormus hep siz veriyonuz dimj
Soran+1 yılsadece sorumluluklarımı yerine getiriyorum ben
- +1 yıl
yada getirdigini saniyorsun
Soran+1 yılya ne yapayım benden ne istiyor
- +1 yıl
kendini onun yerine koy kendinide super kusursuz es sanmayi birak once
Soran+1 yılsadece bir şeyler paylaşmak istiyorum çok şey mi istiyorum
- +1 yıl
daha yakin ol adama sevdigini goster en onemlisi nette dolanmayi birak hele hele oyle sitelerde ben kocanin yerinde olsam surf bu yuzden senden sogurum be
Soran+1 yılben kötü bir şey yapmıyorum kendimi tanıtmıyorum ve bir arayış için dede değilim
- +1 yıl
baslarda oylede sonrasi kotu sen bence ailene zaman ayir nette diil
Soran+1 yılinsan konuşacak kimsesi kalmayınca net en büyük dert ortağı ve arkadaşı oluyor.
büyük ihtimalle eşini kazanmak için birçok metodu denemişsindir o yüzden onu yap bunu yap demiycem.. keşke biraz anlaşılır sorsaydın.. maddi durumunuz nasıl?
00 Yorumla
+1 yılKadınlar birinde eksik bulduklarını başkasında bulduğunda aldatır demişler..
Bence sen aldatma
Yapamıyorsan boşanın
Tabi önce sorunlarınızı masaya yatırın bir gün başbaşa konuşup..01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben seviyorum eşimi o beni sevmiyorum sanırım
evlilik budur...evlenmek için hevesli olanlar özellikle görücü usulu evlenecekler bir gün yalnız başına kalmayı göze alsınlar..sen yine iyi dayanmışsın..genelde iki seneyi bulmaz..evlilik bir insanın yalnız kalması için en kısa yoldur.
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz severek evlendik 3 yılda arkadaştık
Çiftler terapisine gidin yaşananların vardır elbet bir sebebi
02 Yorumla
Soran+1 yılya hastalanınca doktora gitmiyor ki terapiye gitsin.
Eşine anlat bunları bize dert yanacağına, her şeyi içinize atıp durmayın, karşılıklı konuşun bol bol çaba sarfedin... Olmuyorsa ayrılırsınız, aldatmaktan iyidir...
01 Yorumla
Soran+1 yıldurumunu kabul etmiyor bizim sorunumuz yok diyor
ya o değil de bende hep korkuyorum evlilikden kurumsallaşacağımızı düşünüyorum. Artı ve Eksi yönlerini benimle paylaşırmısın efendim...
00 Yorumla5 yıl o kadar fazla değil bence. Onu eğlendirecek, sana tekrar ilgi kazanmasını sağlayacak bir şeyler yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunları yazıp bide not olarak seviyorum yazmıyomusunuz deli oluyorum. aranızda sorunlar olması kadar doğal ne var anlamıyorum. cinselliğide ne kadar büyütüyosunuz kafanızda yaa ölmezsiniz ilikiye girmiyosunuz diye merak etmeyin.
08 Yorumla
Soran+1 yılinşallah benim yaşadıklarımı sende yaşarsın Rabbimden tek dileğim bu amin.
Cevap sahibi+1 yılhhahahah boşuna dua etme yaşamadığım şeyler değil sadece bazı şeyleri senin kadar önemsemiyorum hepsi bu.
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılamin.,
Cevap sahibi+1 yılbelki aynı derdi çekiyorduruz tamam yaa üzgünüm kusura bakma. anlatmak istersen dinlerim.
Soran+1 yılbenim durumuma düşersin diye inşallah dedim hatta iki katına düş
Soran+1 yılyok sana anlatmak istemiyorum cevap yazma hadi görüşürüz.
Cevap sahibi+1 yıliyi tamam düşersem saana yazarım buradan. belki daha beter haldedirim :)) duan sana geri dönmesin dua et de.
+1 yıl04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ya devam et bu kafayla
- +1 yıl
seni anlattım işte sorumda
Soran+1 yılçok yanlış anlıyorsun
Soran+1 yılo zaman anan için de geçerli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuradaki yorumlardan sakin etkilenme cogu isine geldigi gibi yangina körükle gitmis seviyorum diyorsun mucadele et kendine ozen goster sen ilgilen sakin bir sekilde konusmaya calis oda seviyorsa zamanla duzelir zaten sabirli ol
00 YorumlaCinsel hayatınız nasıl bitti? Eşin mi seni istemiyor, sen mi eşini istemiyorsun?
00 YorumlaNe istiyorsan onu yap canın ne istiyor. Düzelme ihtimali var mı sence
00 Yorumla
+1 yılaldat dememizi bekler gibisin.o kadar çok acındırmışsın ki kendini.seks yapamıyorsun diye üzülmüş tribindesin.buraya yazana kadar boşanma dilekçesi ver
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlış yorumlamışsın ben eşimi seviyorum ama o benden soğudu eskisi gibi konuşmuyor sadece açıktım susadım şu saatte kaldır gibi laflar sebebini öğrenmek istiyorum
+1 yılSüslen püslen cilve yap bişiler yap. Herşey senin elinde.
03 Yorumla
Soran+1 yılya herşeyi yapıyorum ama o başka alemlerde bende yalnız ve sıkılıyorum
- +1 yıl
O zaman durum vahim. Eğer aklına başka birileri geliyorsa, bence hiç vakit kaybetmeden boşanın.
Soran+1 yılyok ya aklım kimseye gitmiyor neden neden her şeyi yapıyorum da bende soğudu onu anlamıyorum
cinsel hayata tekrardan baslayın derım,pekı esınız cınsel hayatını baskasınlamı yasıyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılzannetmiyorum gündüzleri işte akşamları da sürekli evde
Soran+1 yıl28
Sana bunu yaşatmaya hakkı yok bence bir an önce ayrıl ve mutlu olabileceğin birilerinin hayatına girmesine izin ver
02 Yorumla
Soran+1 yılya kolay değil bir kalemde silip atmak çocuk var.
+1 yılİnsan hep evlendiği kişiyi severim diye düşünüyor ama sadece bir kişiyi seveceksin diye birşey yok, ben de evlendim mutluydum,o zannettim ama yıllar geçti sorunlar büyüdü, mutsuzum, ne yapacağımı bilmiyorum:( sen neler yaptın?
00 Yorumla
+1 yılsorunları aşmayı deneyin, seviyorsan mücadele ver cocuğunda varmış madem.
00 Yorumla
+1 yılHer evli mutlu olmuyor.
konusmayı dene
o da olmadı evli bir metres bul kendine :)04 Yorumla- +1 yıl
@yokan : fikrimi beyan ediyorum. Önce eşiyle konussun oldu oldu olmadı bir yok bulacak kadın kendine.
Soran+1 yılhayır ben eşimi seviyorummmmmmm
- +1 yıl
tamam o zaman eşinle konuş, olmadı terapist'e git.
mutsuz ise mutsuz oldugunu açı açık dile getir.
ağlamayana meme yok :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıl oldu soruyu soralın acaba. Hâlâ aktif misin ve problemlerin çözüldü mü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaslariniz kac...
Evlenmeden once flort ettinizmi.
Cocuk var mi00 Yorumla
+1 yılyani şimdiki evliliklerde herhalde genel bir sorun bu. sana özel değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülme genel bir problem bu evliliklerde. Aynı durumdayız. Konuşuruz istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne gibi sorunlar? aşılamayacak kadar büyük mü? cinsel hayatınız neden bitti?
00 Yorumla
+1 yılBence benim gibi güvenilir multi milyoner zengin bir iş adamı bul hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılbebeginiz yatagindami yatiyor yoksa yaninizdami ?
09 Yorumla
Soran+1 yılyatağında
- +1 yıl
bende 6 yillik evliyim bu sorunlari bizde yasadik allaha sükür hepsi geride kaldi , esinle konus sorunlari konusarak halledersiniz , cinsel hayatiniz sen istemedikten sonra bitmez! acik acik yazamiyorum :) esini nasil bastan cikartacagini sen bilirsin ;) ondan sonra sorun morun kalmaz
Soran+1 yıleşinde biraz istekli olması lazım değilmi sanırım sorunlarda beni yıprattı
- +1 yıl
seni seviyor tehlikenin farkindaysa ve yatakta seni istekli görüp buna ragmen bir sey yapmiyorsa , ciddi bir sorun var muhakkak konusmaniz lazim yoksa bu kari kocaliktan cikar sadece ayni evi paylasan bir birinize yabancilasmis kisiler olursunuz !
Soran+1 yılya zaten bizim sorunumuz konuşamamak çok sinirli bu durumlarda asabileşiyor bende uzatmıyorum
- +1 yıl
ne zamandir böyle bebekten öncemi sonrami ?
Soran+1 yılbebekten öncede vardı evlendikten 1 sene sonra başladı
- +1 yıl
peki neden cocuk yaptinizya arkadasim cocuga yazik degilmi , size yazik degilmi :(
Soran+1 yılçocuktan sonra daha bir arttı hiç bu boyutta gelmemiştik
Durumlar nasıl hala düzelme var mı
00 Yorumladuzelmesi olasiligi var mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olsa inan bilmiyorum
Soran+1 yılgitmezz
Soran+1 yılhasta olunca da gitmiyor doktora gitmeyi sevmiyor.
Soran+1 yılbilmiyorum ama her yolu denerim
+1 yılzor bir durum çeken bilir.
00 YorumlaGizli Kullanıcı bacı: severek evlendiniz sanırım..
06 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
severek evlenenlerde maalesef bu gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. aslında sevgili olarak evlenenlerde daha çok çıkıyor. misal 2-3 sene sevgili olarak yaşıyor nihayetinde evlendikten -2-3 sene sonra sebepsiz soğumalar başlıyor. belki biraz yalnız kalmanız lazım,belki daha çok ilgi? bunları siz bizden daha iyi bilirsinz. lakin ben huzurlu bir yuvanızın olmasını diliyorum.
Soran+1 yılbende onu istiyorum
Soran+1 yılelimden geleni yapıyorum kendim giderim aile terapisini
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik özgürlüğün var mı?
016 Yorumla
Soran+1 yılşu an yok
- +1 yıl
Olma ihtimali var mı peki?Cinsellik olmadıktan sonra evli olmanın mantığı yok bence.
Soran+1 yılmesleğim var benim ama küçük bebeğim var
- +1 yıl
Anladım sorunun çözümü için cinsel terapi alailirsiniz.Konuyla ilgili terapistler var bayağı.Bebekten sonra cinsellik bir süre azalır.Çok mu oldu bu süre?
Soran+1 yıl11 ay oldu ama bende bir şey yok ben aynı ben
- +1 yıl
Terapiste gitrme şansınız varsa iyi olur.Onlar nasıl davranacağınızı öğretiyor.Hangi ilde yaşıyorsunuz.İstanbulda iyi terapistler var.
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Bence birlite terapi alın.Var ordada iyi kişiler .Burdan yazmam doğru olmaz ama.
Soran+1 yıleşim gitmez ama ben gidebilirim
- +1 yıl
Olurda burda isim yazmam reklama girer sanırım.İyi bir kadın psikolog var cinsel terapiyle ilgil.
Soran+1 yılmesaj atarım sana sende bana isim verirsin
- +1 yıl
tamam çabuk olursan biraz ama cevap çok geç geliyor burda sıkıc oldu iyice.
Soran+1 yıllevel 3 ve arkada olmamız gerekiyormuş mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Sen ekleyebilirsin ancak gizlisin çünkü.Çıkıcam ama çok sıkıldım.
Soran+1 yılneyse teşekkür ederim yardımların için
- +1 yıl
İsim veermiyorum gizlisin nasıl ulaşayım ki sana.Anlayışlı olursan biraz.
+1 yılacıpamukşeker'e kulak ver
11 Yorumla- +1 yıl
dimi..
Başka bir kadın olabilir mi hayatında ?
09 Yorumla
Soran+1 yılsizi inandıracak değilim ama ben eşimi seviyorum o benim ilkim ben her şeyi her duyguyu onda yaşadım ve onunla yaşlanmak istiyorum
+1 yılbeş yılda cinsel hayatın bitmesi çok kötü
00 YorumlaHerkez de aynı sorun demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen burdayım :) Cesaretin var mı aşka
04 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum eşimi
Cevap sahibi+1 yılEveet istifade benim işim :) Seviyorsan şikayet etme o zaman :) Hem herşey sevmekle olmaz :)
Soran+1 yılben hayata sadece cinsellik anlamında bakmıyorum sadece eşimle eskisi gibi olmak istiyorum beni sevdiğini bileyim yeter o bana
İşin zor ne yapıyorsun
00 YorumlaPislojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumlabebek var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılvar
Soran+1 yılküçük ama ayrılmak istemiyorum
Çözdünüz mü
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılişin zor
00 Yorumla
+1 yılbırşey yapın
01 Yorumla- +1 yıl
vay be.
Nisan hemen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği