Öncelikle bu siteyi tamamen gözlem yapmak amaçlı kullaniyorm elimizn altnda sosyal medya var insanları kolaylıkla tanıyabiliriz bu sayede hata yapmamz sıfıra inebilir. Okudugum sorular verilen cevaplar karsisinda dehşete düşüyorum bazen Özellikle ,18-20 yaş arasindaki genç kızlarımız bu yaşlarında hataya eğilimli olabiliyorlar tecrübesiz olup zarar görebiliyolar. Lütfen bunları okuyun. Ben yol gostermek istiyorum aslında bunların eğitimi vrilmesi lazım baskalarinin tecrübelerinden faydalanın ki zarar gormeyn. İlk oncelikle nude isteyen erkeklere değinmek istiyorm. Kızlar bakın bu kişiler tamamen kötü niyetli artniyetli insanlar amaçları tamamen kendini tatmin etmek sizi de bunun için kullanmak. Bana göre en tehlikeli en kötü kalpli erkek tiplerinden biri Bu tür bir erkekle konusuyorsanz kesinlikle engelleyn uzak durun sakin mahremini paylaşmayın kimseyle. Kalbi temiz niyeti iyi bir erkek bir kızdan bunu istemeye çekinir söylemeye aşırı utanır kötü niyetli erkek ise hic cekinmez söyler çünkü o an nefsinin kölesi olmuştr be demekki ar damarı çatlamış utanma yok uzak durn kesinlkle. Ayni zamanda öyle fotoğraf isteyen biri sevgiliniz olsa bile atmayın kızlar bu sitede ve çevremde haberlerde çok gördm mesela eski sevgilisine düşmanlık kin besliyor kızın zamannda ona güvenip attığı nudeleri ifsaliyor. Evli kjsiler bile eski eşlerine ifsaliyor. İfsa siteleri var kadınların özel fotoğraflarını yayınlıyorlar aman deyim dikkatli olun. Yani aslnda birine guvensenz bile asla ben ona güveniyorm yapmaz demeyin yapar. çok güvendm keşge guvenmeseydim diyen çok insan var yani güveniyorsunz diye tamamen iyi biri diyemeyiz kesinlikle kimseye güvenmeyn Bir diğer mevzu daha tanışma aşamasında cinsellik konularına giren ilk buluşmada öpmeye çalışan size daha güven vermeden bunlardan konuşan kişide tehlikeli ve artniyetlidir. Sevgi bu demek değil sevgi iletişimin normal muhabbetn olduğu güçlü bir bağdır bunlar ilişkinin masumiyetini kaybettirir. Bir diğer husus sevgilinizle evlenene kadar yakınlaşmayin asla hiçbir şekilde erkeklerin çoğunun niyeti şöyle oluyor başta size güven verip bunları yaşamak ister sizinle çoğu erkek. Kanmayın hiçbir şekilde evlenene kadar kimseyle yakınlaşmayn belki bir ayrılık oldu erkek arkadaşınız sizi sevmediği halde sizinle tekrar onları yaşamak için geri dönüyor belki net bir dille sevdigi için dönüyor diyebilir miyiz hayır birsuru nedeni olabilir bu nedende olabilir. Belki iyi niyetli bir erkekte olabilir lakin bunu asla bilemeyiz. Sevgililik nişanlılık sozluluk donenleri birbirini tanıma sürecidr yaşam tarzı hobiler bunlar konuşulur. Sizden daha evlenmeden yakınlaşma isteğinde bulunan bu nisanlinz sozlunuz sevgiliniz konuştuğunuz her kimse hemen hayır deyn kesinlkle. Elde edene kadar iyi davranan tehlikeli ikiyüzlü erkeklerin varlığını unutmayn kendinizi koruyun nefsinize hakim olun. İnsallh bunu okuyan kızlarımız olurda en azından onlari zarar görmekten kurtarırım
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem