dün erkek arkadaşıma arbada oral yaptım ilk kez.. boşaldığını görmemek için arkamı döndüm birden beni kendine çevirdi sarıldı ve bağırarak boşaldı...
neden beğırdı , hep böyle mi boşalır erkekler?
neden beğırdı , hep böyle mi boşalır erkekler?
Bağırmak kastettiğin yüksek sesle anırmak ise, kimi erkekler bu şekilde boşalır evet. Aynı durum kadınlar için de geçerlidir. Bazı kadınlar yüksek sesle inleyerek orgazma ulaşırlar. Kimileri de sessiz sedasız olur, ne zaman olduğunu anlayamazsın. Genellemenin anlamı yok. Kişiden kişiye değişir. ;)
Ben binlerce belkide milyonlarca kez boşaldım ama en ufak sesim çıkmadı sadece yorulmuş gibi nefes alışverişim hızlanıyor hep mast ile boşaldım ama yakında sevgilimle anal veya oral yapacağız bakalım farkeden birşey olacakmı :)
öyle kvranırken görünce dünyanın en mutlu insanı benim :)
Cevap
21Cevap
hikaye bağırma kısmı abartmış... seninki de çelişkili oral yapıyosun boşaldığını görmemek için arkanı dönüyosun değişik. neyse.
eğer çok azmıssı bağırır,
tekrar görmek istermisin? ciddiyim
boşaldığını görmemek mi? şaka mısın kızım sen? oral yapıyorsun da boşaldığını mı görmek istemiyorsun?
Bağırarak boşalanlar bizden değil.. Sdffsff bacakları titreyerek boşalanlarda bizden değil.. ^_^
Bağırmasının nedeni kesin penisini bir yere sıkıştırmıştır :D
Severse bağırırmış ne alaka ya :) zevk derecesine göre durum değiştir mesela araba ortamı çok heyecan vericidir verdiği zevk farklı olduğundan bağırması normaldir
hoşuna giderse evet bende bagırıyorum bazen ama öyle abartılıo bagırma degikl
Aaauuuuuggghhh oohhhh yeaaaa yok oyle birsey kim uyduruyor bunları yahuu
Napıyosunuz aq. siz öyle ya. Efendi gibi sevişin arkadaş.
güzel senarya kanka :)
ne alakası var? böyle sorulara hikaye yazanları görür inanırdım bende.. anlattığım gerçek niye oturim bunu yazim yoksa
ilk defa yaptım görürsem tiksirim diye bakmak istemedim... gene yapsam gene bakmam
Benimkinin böğürmesine şahidim.
Mast yaparken bagirmayiz da seks de belki
Severse eveeeeeeeet ay cok tatlı
üzerine geldi mi spem.
yakında sinemalarda
Miğdesiz kaltak
yok canım bağırmam
güzel senaryo
Çok iyisin demekki.
ben bağırmam
Nasıl Bağırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?