Hamileyim ve dayanamadigim icin eşime oral yapiyorum ve o da azdigi icin bana sürtüyor sizce bi zararı olur mu veya ilişkiye ne zaman girilir ya da girilmez mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kac aylik hamilesin ki doktorun dusuk tehlikesi yik dediyse iliskiye girebilirsiniz
@balimsiruyalar teşekkür ederim
3 aylık hamileyim
Zorlamadan yapabilirsiniz biz 9 ay boyunca yaptık hic bi sorun olmadi hamilelikte daha cekici oluyor kadin hemde istekli
Seks te mi yaptınız peki sadece sürtünme mi
Seks tabiki surtunme ne zevk verecek ki ayrica doğumu kolaylastirdigida soyleniyor seksin
Ya seks bebeğe zarar verir diye korkuyoruz koronadan dolayi doktora da danışamazdık eşim evde firmamı istiyor ondan bende burdan sordum
Birsey olmaz yavas bi sekilde yapabilirsiniz zorlamasin sonuna kadar birsey olmaz cok uzun degilse esininki heosini bile alabilirsin tadini cikartin daha cok detay veririm ama sorunu kaldirirlar karsinda iki cocugu olan bi tecrube var yani hamile iken dahada guzel oluyor kadin ve daha da istekli
Yani zaten düşük tehlikesi yokmuş prezervatifle yaparız bizde yani o kendini tutuyor bazen ama ben tutamıyorum bu yüzden oral yapıyor ama şimdi yapabilirz o zaman😅
Hamilesin ya ne prezervatifi tadini cikarrin ya zevk vermez ki 🤣 ayrica kocan cok sansli ben daha oral nasil birsey onu bile bilmiyorum acik olacak ama gel desem gelmezsin simdi dm kocamda yapiyor mu oral
Biliyor olmalısın ama oral partnerlerin birbirinin cinsel organlarını yalayıp emmesi demek
😅😅o kadarrini biliyorum canim ama nasil bi his iste onu bilmiyorum onu demek istedim
Cok guzel bi his aşırı zevk veriyor insan zevkten 4 köşe oluyor yani böyle hafifliyor cok guzel yani anlatılmaz yaşanır sen yapmadın mi
Yok ne yaptim ne yapan oldu acaip merak ediyorum iste ozellikle karsilikli yapmayi birsey desem inanmazsin farkli vajina bile gormedim ben dogru düzgün
Off sen boyle dedin ya vala cok merak edtmeye basladim ya bir cok sey sormak istiom sana ama soramiom ya kaldırılacak diye
Peki gizliden çıkıp saygı çerçevesinde sorabilirsin sorun yok
Cok tesekkur ederim ciktim
8 aya kadar ilişkıye girebilirsin
9. ay da mi sorun olur ve prezervatifle degil mi
Aynen dedigin dogru
Peki tesekkurler
ne zararı olacak ki gay olsamda biliyorum olmayacağını
Hmm bebeğe zarar verir mi diye dedim
bebişe zararı olmaz ama keşke doktora danışsanız
oral yapman zaten eşini tatmin ediyordur sürtünmek sadece sana zevk verir partnerlerimde öyle
Teşekkürlerr yorumun icinn🌸
rica ederim
bir şey sorsam ya
Evet tabi
eşiniz çok mu istekli ya
O da bende öyleyiz yani karşılıklı
ay çok tatlı ya
hep hayalimdir öyle erkek
kızmadı n dimi ya
Yok ya inşallah sanada gelir öylesi bu herkesin hakkı saygı duyuyorum tabi istemek kotu birsey degil
ay çok tatlısın ya çok sağol iyi kalplisin ne güzel ya
inşallah kuzum ya nerelisin peki
Mutluluk herkesin hakkıdır bu böyledir herkes eşittir 😊
Adanalıyım ben
ay ne güzel bende tarsusluyum:)
çok haklısın kuzum bu herkesin hakkı
ay takipleşelim mi ya
bebiş kaç aylık peki
hayır olmaz ama son 2 3 ay kala yaparsanır erken doguma sebep olur diye biliyorum
Hmm seksin degil mi 2 aylık hamileyim ogrendigimizden beri yapmıyoruz zararlı olur diye birsey olmaz degil mi
yok zararı bu durumun sadece son aylarda yapılması erken doguma yol acar bu sebepten yapılmıyor son aylarda bide delik genişliyo zaten o aylarda hiç keyifli olmaz
Seks zararlı olmaz mı yani son 3 ay yapmayız ama korkuyorum
yok zararı olmaz
Hayır olmaz sanmam sürtünme zararsız. ama vucuduna baskı olmasın sürterken
Prezervatifle mi olmalı peki veya seks olur mu
Evet onunla olsun vajinaya sıvı akmasın. Seks konusu doktora danışmak lazım. Ama bence o da olmasın gerek yok. Sürtünme yeterli
Prezervatifle olsun degil mi surtunme
Evet sıvı akmasın öyle daha hijyenik olur. Yoksa tam yapmış kadar akıyor
Peki tesekkurlerr
rica ederim ;)
Son aya kadar sorun olmaz
Seks in mi sürtünmenin mi
Sürtünmek zararlı değil. İlk üç ay riskli
3. Aylık bebek
3. Ay geçtikten sonra zorlamadan ilişkiye girebilirsiniz. Doktora aksini demezse
Yokk olmaz
Prezervatifle olmalı degil mi
Yoo fark etmez artik hamileyken isterden takma , ama vajinana mi surtu Nasil oldu tam o an
Önce oral yaptı islatti beni sonra ben ona yaptim sonra sürttü prezervatifle ama seks yapmadık zararı olur bebeğe diye
Tamam sorun olmaz. ama neden agzina almadin dHa iyi olurdu
Alıyorum ki zaten
Ozmaan daha iyi beyeniryorsan ne guzel
Sekste mutlu ediyormu seni
Evet etmese böyle soru sormazdim
Cok guzel bence yaa, goguslerinin arasina veriyormu hani o pozisyon vardi ya
Bu seni hiç alakadar etmez özel hayatımız kimseyi ilgilendirmez
Haklisin sadece sordum
Doktora bir danış ya
Kaç aylik
3 aylik
İçine de girebilir