Anneme iftira atıldı?

Merhaba ben elif almanyada yasiyorum ben bir ailemi tanitiyim Annem 18yasinda babamla kacarak evlenip Almanyaya gelmis + babannemde gelmis ama babannem istememis neyse bizaman sonra ilk cocuklari yani ablam serpil şu an (28) dogmus ve babam onu kucuk yastan belli dovmus &zaten annemi surekli dovermis annemde napsin sesini cikartamamis cunku hic kimsesi yok ve ailesi onu affetmiyordu. Sonra birkac sene sonra ablam sedef dunyaya gelmis oda dovulmus falan o şu an (24) ve babanem bunu istemiyor surekli annemin ustune iftira atip duruyormus. Bizaman sonra babam kucucuk seyler icin bile bizi dovup kufur ediyordu ablam Serpil dayanamayip turkiyeye kacti babam buna cok sinirlenerek bizi dovdu ve sinirini aldi bundan sonra ablam sedef'te ayni sekilde Tukiyeye kacti. Babanemde bunu firsat gorup yeni bir kiz bulmus babama ve Annemin uzerine iftira attilar Oros*uluk yapiyor diye ama bu dogru değil annemde buna dayanamayip benide arkasinda birakip kacti ve ben babamin yeni sevgilisiyle beraber kaldik. Ben dayanamadim cunku benim uzerime surekli iftira atti babama gidip boyle seyler dedi mesela kizin opusurken gordum falan babamda beni surekli dovdu. Ben dayanamayip baska bir eve tasindim e haliyle okuyamiyorum bir carsida calisip ev kirami anca cikartiyorum. Ve disardaki herkes benimle dalga geciyor oros*unun kizi diye !! , agrima gidiyor. Aplamlara gorusuyorum ama maddi olarak durumlari cok kotu ve beni yanlarina cagriyorlar bende gitmek ve burdan kurtulmak istiyorum ama turkiyeye gitmem icin en fazla €500,- ihtiyacim var yani yaklasik €1000,- bu parayi bulmam mumkun değil bir kac gun daha burada dursa, cildircam... Lutfen lutfen lutfen yardim edin cok kotu zor durumdayim maddi olsun manevi olsun benim Turkiyeye gitmem lazim burdan kurtulmam bu isin altindan nasil kalkarim of ;((((((((((((((((.
Anneme iftira atıldı?