selam arkadaşlar ben yurtdışında tek okuyorum burda herkes cinsel odaklı birliktelikler yaşıyor yani Avrupa. İşte ilk seks yapıp sonra birlikte oluyorlar filan. Neyse işte bir pislik çocukla tanıştım arkadaş grubunda ama başta pislik olduğunu bilmiyordum şerefsizin. İşte salak dolandırıcı sahte aşık biriydi zorla benle sevgili oldu filan ben de 25 yaşındayım bakireydim ama bu çocuk bana çok iyi davrandı ve manipülasyon ustasıydı. Hep olayı bir şekilde yatağa getiriryordu. Hep bana oraller yapıp duruyordu böyle sexe ısıtmak için. Neyse böyle ben de birlikte oldum ama olamadık bile tam çünkü bunun şeyi küçüktü ve penetrasyonda iniyordu hep. Çocuk baya agresif kompleksli sorunlu ve hasta ruhluydu. İnanılmaz toksik ve iğrenç biriydi hep kavga ediyorduk. Çok kıskançtı. Hep beni sev sarıl öp ilgilen diye benek gibi davranıyordu 30 yaşında olmasına rağmen. Arkadaşları da diyordu manyak diye. Ayrılmaya kalktığımda da bana hareket ediyordu. İşte tehdit ediyordu peşimi bırakmayıp taciz ediyordu seni seviyorum vs diye. En sonunda polise giderim filan demiştim. Böyle ona rağmen zor bıraktı. İğrenç biri onun yüzünden sınavlarımdan kaldım odaklanamadım derslerime. Unutmak için de başka insanlarla flört ettim ve penisi ve performansının me kadar iğrenç olduğunu gördüm. Salak penisi durmuyor diye şeker çikolata yiyordu mal. Bi de beni suçluyordu işte çok konuşuyorsun sen kendini kasıyorsun filan diye. Şerefsiz vicdansız adi. Benim hemen ardımdan gitmiş kendinden büyük kadın bulmuş bi de yalvarıyorsu seni seviyorum bitiyorum canım prensesim sen benimsin diye. Ayrıca çevresinde iki erkek bana sarkıyordu. Salak salak kıskanıyordu ya da bana gergin davranıyordu ama hiçbir bok yapıp kormuyordu da şerefsiz. Gebersin istiyorum. Benim duygularımla oynadı. Ben onu sevmiyordum ve zorla sevdirmeye sevgili olmaya çalıştı ve özel olan ilkimi böyle iğrenç ve şerefsiz biriyle yaşamış olmak çok üzüyor beni. Dolandırıcı adi düzenbaz. Hep manipüle ediyordu beni.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca moral bozacak şeyler yazmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar