Yahu dünyada seks kadar güzel bir şey mi var? evliliği niye bekliyorsun, canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma. Anal sağlıklı değil, yapacaksanız doğru olanı yapın. Bakirelikte bu coğrafyanın saçmalığı, gelişmiş, medini ülkelerde sorsan şunu, insanlar bir taraflarıyla gülerler bu soruya.
Birbirinizi istiyorsanız yapın, altı üstü bir zar parçası, seks ise ihtiyaçtır.43 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsiyor çünkü güneydoğulu...
- +1 yıl
Güneydoğulu olması, bir insanın modern olamayacağı anlamına gelmez. Eğer o modern değilse, sen ona uymak zorunda değilsin. İlle de uyucam diyorsan da , söyleyebileceğim hiç bir şey yok.
Sadece şunu diyebilirim, cinsellik kadın erkek, her insanın yaşamaya hakkı olduğu, son derece keyifli bir şeyidir. Evlilik gibi ağır bir sorumluluk şart değildir bunun için.
En İyi Cevaplar
+1 yılValla şahsen ben ucuz olduğunu düşünürüm gözümde değeri kalmaz ki öyle de oldu artık bunları bırakmak lazım toplumun ahlaki alt üst oldu bir uçkur yüzünden biraz ar edep namus lazim ya ben ne olursa olsun yapma hatta bence böyle birşeyi evlenmeden önce teklif ettiği için azarla hem anal seks haramdir ve büyük günahtır
35 Yorumla
Soran+1 yılnasıl öylede oldu? anlatırmısın?
- +1 yıl
Ailemle bile tanıştırmıştim bende onun annesiyle tanışmıştım. Anal ilişki yaşadık iki kere. Fazla değil iki hafta falan sonra ayrıldık. Tiksindim bildiğin. Insan bazen şehvetle ister ama gerçeğini yaşayınca tiksinebilir. Bu reel anlamda senin bedenin de olabilir manevi anlamda senin kişiliğin de olabilir. Şimdi burada bütün durum analizlerini bir kenara bırakalım. Sadece Allah i düşün. Ne kadar günah olduğunu düşün. Zinanin ne demek olduğunu düşün. Kendine olan özsaygini kaybetme riskini düşün bunlar basit mevzular değil bir kardeş tavsiyesi kesinlikle bir ilişki yaşama. Mastürbasyon yapmak günah olmakla birlikte ZINA yapacak duruma gelmişse şahıs ki senin adam öyle gözüküyor mastürbasyon yapmak vaciptir. Buna çok meyilli ise mast. yapsın. Seni seven seni bekler zaten. Ayrıca evlenince ilk gece denen birşeyiniz olmayacak o heyecan olmayacak. Dini adablar aklınıza bile gelmeyecek çünkü siz daha önceden bir günaha girmiş olacaksınız
Soran+1 yılBizde aynı şekilde bende onun ailesiyle tanıştım oda benim ailemle tanıştı. İlişkimiz ciddi bir şekilde devam ediyor şuan.. Ve cinsel anlamda sadece seviştik. Aslında biliyorum ki ben ona anal istemiyorum desem asla üstelemez. Aynı şekide vajinal ilişkide istemesem tamam der ama onu kırmakta istemiyorum ve korkuyorum 21 yaşında ve bakir. Sanki bunu yaşamasının artık vakti gelmiş gibi geliyor benimlede yaşamazsa kiminle yaşıcak? bu duyguları yaşamak onunda hakkı gibi geliyor.. ve sanki onunla yaşamazsam gözü etrafa kayar diye korkuyorum
- +1 yıl
Bu bence hak mevzusu değil. Bu ahlaki ve dini bir mevzu olması gerekiyor. Dediğim gibi zina yapacak dereceye gelmiş ise günah olan masturbasyon vacip olur. Ben 25 yaşındayım. Evlilik yaşım gelmiş ve bazen gerçekten biyolojim beni çok şeye zorluyor ama yapmamak en iyisi. Zinayı yapınca emin ol daha iyi hissetmeyeceksiniz. Helali olduğun zaman da belki ondan bir heyecan duymayacak tabi sende
- +1 yıl
Ulan toprak sevgili olmak zina ztn ne anlatiyon verse nolcak beyninize açıyorum şu Kur'an'ı adam gibi okuyun ahlaktan bahsediyor bide
+1 yılsen zaten anal iliski yasadiktan sonra guzelim bakireyim deme kendime sadece zarin olcak bakire olmicaksin gunah we saglik kismina girmiyorum bile madem biseyler yasicaksin bakireligini wer gitsin hak yolu warken b*k yoluna gitmeyin madem biseyler yasicaksiniz duzgunce yasayin
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorsa beklesin yapma sakın canım nolur sonra ayrılıp gidiyorlar olan sana olur ben yaptım o hataları yapmayın nolur erkeklere güven olmuyo daha ayrılalı iki hafta ancak oldu vicdan azabından öldüm ağlamaktan mahvoldum sakın lütfen bir de beni çok seviyodu nolur yapma ;(
64 Yorumla
Soran+1 yılne kadar zamandır beraberdiniz ? neden ayrıldınızkiii :( üzülme kıyamam noldu :(
Cevap sahibi+1 yıl1 yıldır beraberdik tam nişan olacağı zaman terkedildim ailesi beni istemedi sevgilimde onlara uydu diyelim hiç bir hatam yokken ayrıldık beni çok seviyordu ona inandım güvendim beni asla bırakmaz dedim beni seviyor dedim ama, meğersem sevmiyormuş içim acıyo bu sözü yazarken ama bıraktı işte insan düşünür terkederken ben bu kızla neler yaşadım diye benle yatar kalkarken hiç öyle demiyordu ama bırakmayacaktı ama küçük bir engelde zorlukta sırtını döndü ve gitti benim ilk sevgilidi böyle bir hata yaptım ve şu an vicadan azabından ölücem nasıl yaptım ona izin verdim diyorum insan bunu ayrılınca anlıyor günaha girdim yapma sende nolur seviyorsa öyle kabul etsin beklesin sabır etsin sonra alah korusun ayırlısın benim gibi olma ben her gece ağlıyorum :' :' .7 :( :( :( :(
Soran+1 yılBence üzülme. Eğer cinsel birşeylerde yaşamasaydınız yine ayrılırdı. Eğer ailesinin ağzıyla hareket ediyorsa ve senden bu yüzden ayrılmışsa seni yeterince sevmemiş demektir zaten ne insanlar var ailelerne rest çekip evleniyor kızla.. Boşversene senin için rahat olsun sevdiğin adamla yaptın. O seni bu halde bırakıcak ailesinin lafını dinlicek kadar serefsizmiş.
Soran+1 yılvicdan azabı duyması gereken sen değilsin o.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstedigini verirsen 3 yila kadar sana tekmeyi basar hem neden bukadar ayaklar altina aliyorsun haysiyetini analdan yaptiracak kadar haysiyetin yok mu hicmi saygin yok kendind adam olan skine sahip bende s i k tasiyorum hemde 34 yildir kimseye anal yapmadim yaptirmak isteydnide terslerim gozunu ac biraz okulunu oku meslek is guc sahibi ol ondan sonra adam gibi adam olan karakterli birini bul evlen temiz bir anne olki evlatlarinin yuzune bakarken icin rahat olsun
116 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
Cevap sahibi+1 yılTskr kardes
Soran+1 yılKarakterli birisi zaten bunu tanımadan bilemezsin. Birbirine aşık iki insanın cinsel anlamda birbirini istemesi kadar normal birşey yok.. Bu dediğin dışındakilere katılıyorum anal yapıcak kadar düşmedim. :(
Cevap sahibi+1 yılBirbirini istemek normal ama bu iliski tek tarafli olacak o keyfine bakarken sen ızdırabıni cekeceksin yani biraz mantikli ol ben sizin gibi gencleri anlamakta zorlanyorum dusunce yapilariniz cok mantiksiz geliyor bana kimseyi mutlu etmeye mecbur degilsin mutluluk kafadadir belde degil
Soran+1 yılevet o keyfine bakıcak ben kötü hissedicem. Ve bana anal hiç çekici gelmiyor. Eğer yaşıcaksam vajinal ilişki yaşamak istiyorum. Ama onun içinde hazır hissetmiyorum bilmiyorum 20 yasına kadar korudum bakireğimi ve şimdi yaşamak istemiyorum. Ama o duyguyu yaşamak istiyor.:(
Cevap sahibi+1 yılValla sen bilirsin ben erkekken 34 sene bakirligimi koruya bildiysem sizin bunu ornek alip hayatta yapacak oncelikli daha onemli seylerinizin oldugunu gorebilmeniz lazim dahada birsey demicem iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yildir cikiyoruz en az bir 3sene daha var evlenmemize hicte boyle bisey istemedim kiz arkadasimdan. Cunku inancima gore onu boyle bir gunaha sokmak istemem. Anal desen uzun vadede ona zarari olcak bisey. 10yil daha sabretcemi bilsem ona bu kotulugu yapamam kendi istese bile. Herseyin zamani var. Evlenince hersey cok guzel olur. Bence seni 3sene daha bekleyemicek biriyle evlenmen nekadar askla olur bilemem.
51 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.
evlenmenize 3 sene var evleneceğiniz kesin değil zina yapıyorsunuz kardeşim yapmayın kurbanın olayım yapmayın günahların en büyüğüdür zina evlenmiyorsanız nişanlanın ve sadece dini nikah kıyın 3 yıl sonra resmi olarak evlenirsiniz dini nikah oldumu eş oluyorsunuz zaten
https://www.youtube.com/watch?v=jZiKSOIV-hI60 Yorumla
+1 yılAnaldan vermek , şüphe uyandırır , sanki kendini başkasına saklıyomuşçasına.
https://www.youtube.com/watch?v=_h1gNbkojng
Bence girme ilişkiye falan, al karşına onu aynen bu videodaki gibi mutlu et zaten ilişkiye ihtiyaç duymaz.(eğer gerçekten seni seviyorsa.)12 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=_niWpF_WI88
Atmak istediğim video buydu pardon.
Soran+1 yılgüzel videoymuş. Ama biz bunları yaşıyoruz zaten
ne diye ilişkiye girmiyo da analdan veriyo? bir açıkla bu mantığı bana... şu demek, olur da aşkım seninle olmazsa ileride karşıma çıkacak enayiyi kandırayım diye
22 Yorumla
Soran+1 yılbu açıdan düşünmemiştim evettt haklısın. Düşünebilir bunuda
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 3 yıl uzun bir süre. Çok tutucu biri değilsen ve ailen de öyleyse bence sevişebilirsin. Dikkat etmen gereken durum korunmaktır. Ame bekaretten dolayı kendini çok kötü hissedeceğini düşünüyorsan ilişkinize ara vermenizi tavsiye ederim evlenene kadar. Ateşle barut maalesef yan yana fazla duramıyor.
00 YorumlaYapma bence ilişkinin tazelenmesi için felansa ahlak ve unsur dışı kesinlikle hayır diyorum ben sevdiğim kişi hakkında hiç böyle düşünmedim düşünmemde seven insanın kanun ve tabiatları çok farklı unsur içeriyor bu unsurlar çok farklı bambaşka işte yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyor sa sabretsin...
İlişkiye girdikten sonra erkeklerin %80i partnerinden soğur geri kalanda onu se× objesi olarak kullanır yapmamani öneririm yoksa 3 yıl sabredemez seni terkeder yaşanmayan bitek o kalmış anladığım kadarıyla onuda 3 yıl sonra yaşasın...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılDaha 2 gün önce uzaktan bir akrabamın damadı öldü düğününe 1 hafta vardı çocuğun oysa evi bile hazırdı..
12 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
ben bilmem karar sana kalmış. hayat bu herşey olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam olan bir erkek üstelik ciddi düşünüyorsa sevdiği kızdan bunu istemez.. üstelik anal istemesi daha iğrenç.. demekki en ufak bir arızada seni ben bozmadım defol git diyecek.. asla yapma derim, gözünde değerinde düşer..3 yıl sonra ne olacağını bilemezsin. küçük bir tartışmada sana o. ospu yaftasını yapıştırır, ölürsün pişmanlıktan.. sakın yapmaa..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. evlenme niyetiyle yatıp ortada kalan bir yığın kız var, sende bunlardan biri olmak istemiyorsan ne önden ne arkadan verme, arkadan verip başkasıyla evlenince namuslumu olacaksın,
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne anal ne vajinal ilişkiye girme fikrimi soracak olursan hem zina yapmış oluyosun hemde ilerde keşke demek istemiyosan yapma seni seviyorsa zamanı gelince yaparsınız
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnaldan versen de bakireliğini kaybetmiş olacaksın önden versende. En iyisi önden ver ki mertliğin bozulmasın. Dürüstlüğün bozulmasın ortalıkta bakireyim diye gezme sonra.
30 Yorumla
+1 yılBoyle durumlarda gozlerini kapatip kalbinin sesini dinle.. Bu durum senin kararin iyiyi ve kotuyu ayirt edebilecek yastasindir diye tahmin ediyorum. Ve vericegin kararda umarim pisman olmassin basarilar..
10 YorumlaZor soru ilk tercih değildir tabi ama sana kalmış. Bakirelik konusunda ben cesaret etmem yarın öbür gün bişey olur ayrı düşeriz sıkıntı yaşayabilir sevgilin de illa tatmin olmak istiyorsa oral deneyebilirsiniz ama sıklığını ayarlayın 3 yıl diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılorall yaptık zaten./
+1 yılBelli bir zaman sonra anal da yetmycektir zaten iyi düşün seviyorsan özel bir ortam oluşturup normal yollardan sevişblrsinz ya da evlenene kadar bekle bu kararı en doğru sen verirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla anal kabul etmem , ama eğerki sevgilimin bekaretini alırsam aslada bırakmam evlenirim yani , çünkü daha çok severim bunu göze alıyor tamamen beni seviyor derim...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yüzlü olduğunu düşünürüm sözde bakire ama başka türden zevk almanın yolunu biliyor derim basarım tekmeyi :D ayrıca evlenip hak yolunda yol almak varken evlenmeden bok yoluna girmek nedir la
14 Yorumla
Soran+1 yılevlenmemize 3 sene var daha. Okullarımız var onun askerliği var
Cevap sahibi+1 yılpeki normal ilişkiye girmemenin sebebi ne
Soran+1 yılkorkuyorummm
Cevap sahibi+1 yılneden
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal hayatta yapmam ama bekaretini bana verirse herhalde daha bir bağlanırım
14 Yorumla
Soran+1 yılneden peki bağlanırsın?
Cevap sahibi+1 yılBu bence çok özel bir şey de o yüzden ve bu kadar istediysem arzuladıysam karşımdakine de o güveni vermiş olmanın mutluluğuyla onun bana olan sevgisinin ne kadar yoğun olduğunu düşünmeme neden olur :)
Soran+1 yılHaklısınnnn :))) senin gibi düşünen erkekler çoğalmalı bana kaırsa:)
Cevap sahibi+1 yıl:) :))
+1 yılAnal yap sonra bakireyim diye gögsünü gere gere kendinle gurur duyarak gezersin.
32 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir amacım yok
- +1 yıl
öyle bir amacın yoksa bu soru niye? geç bunları kızım yuz kişi de gelse hayatına hepsi aynı şeyleri söyleyecek seni seviyorum biraz ilerleyelim ve yüz kişi de seni terk edecek ister ileri gidin ister gitmeyin sen temiz kal ve kaderindekini bekle ki evlendiğin kişiye karşı ilerde geçmişin yüzünden vicdan azapların olmasın çocugunun yüzüne bakarken utanma..
kendi iyiliğin için girme. ben 5 yıllık ilişki yaşadım sadece seviştik. hiç içine girmedim. bakirim ve o da bakirdi. sımdı 5 yıl sonra ayrıldık... ilişki yaşasaydık olacaklar bin pişman... anladın mı
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık ilişkin sürecinde kaç yaşındaydınız? yaşlarınız küçüktü sanırım
+1 yılAnal lın bürsürü zararları var biliyomusun, osurunu tutumama bazen gene büyük abdestini bile tutamıyomuşun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seviyorsa beklesin. Anal çok iğrenç.. Hem günah hem sonunda kanser olabilirsn
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Üstüne kalmandan veya senin hayatınla oynamak istemiyor
sonuç ? Yaptın mı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. iliskiye gir... millete sonra zar düşeş diye yutrurmayin..
00 Yorumla
+1 yılBabalarida kizim okul okuyor diye seviniyordur. Sanki iliskiye girmeye mecbursunuz da. Bu kadar sene durmussunuz ne olur yani 3 yil daha bekleseniz. Gerci evleneceginizdende supheliyim ya neyse
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılevlenince her şeyi eşinle yaşa bu kişiyle evleneceğinin garantisi yok yarın öbür gün bir çok kişi seni istemicek ki haklılardır başkasının altına girmiş kişiyi ben napim iyi gözle kimse bakmıcak
20 Yorumla İlişkiden bir süre sonra seni terkederse sen ne düşünürsün?
10 Yorumla
+1 yılevlenmeyi düşünüyorsanız kesinlikle yapmayın. ne güzel ikinizde tertemiz kalmışsınız. öpüşmekten öteye geçmeyin derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın da terkedilince ben napcam şimdi diye başlık açacaksın.
2 ay sonra kimse seni öyle kabullenmeyecek ve namus 2 bacak arasında mı herşey zar mı diye aglayacaksın ve hep mutsuz olacaksın uyarıyorum. İkisini de yapma.00 Yorumlaanal seks yaptıktan sonra hangi sıfatı kazanacağını bir düşün derim
00 Yorumla
+1 yılYaşayacağımızın garantisi var mı ki? Onun Gitmeyeceğinin Garantisi Olsun... Ona Göre Dök Düşünü Karar Ver...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ön-arka fark etmez. verdikten sonra ne önemi var senin için. İllaki cinsel ilişki yaşayacaksan vajinal olsun. analdan sadece kendini kandırırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğerin kalmaz, adamın niyeti bozuksa versen de gider vermesende, ama verirsen daha bir rahat gider, ama seni seviyosa saygı duymayı bilir, bekler, değerini yitirme bence...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe senden nede ondan adam olmaz ne bok yiyosaniz yiyin bide burada haysiyet siz ligini anlatiosun utanmaz !!!
12 Yorumla
Soran+1 yılokby
Soran+1 yıltamam sensin qanq
kendi kararını vermelisin bence... ama anı yaşamayıda unutma... bir şeyler yaşayacak sorumluluğu üzerine alabilmelisin.. yoksa bekler bekletirsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsağlığından olabilirsin yürümen değişir oturamayabilirsin hem çok günah zaten evlenmeden ikiside öyle ama ben yapmazdım zaten yapmadımda bu yaşıma kadar sürterdim oral flan yapardım
02 Yorumla
Soran+1 yılbizde 2 senedir bu şekilde tatmin oluyoruz. aslında ben nişan vs olana kadar ilişkiye girmek istemiyordum ama kendisi o zaman oral yapalım madem onu istemiyorsun dedi.
Cevap sahibi+1 yılbence analdan ve vajinadan yapma sonra çok üzülebilirsin senin gibi iki tane kız tanıdım ben
senin ruhun kaşar olmuş bakirerik gitse ne olur kizim
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka sevdiğin insanla cinsel bişeler yaşamak kaşarlıkmı? ben 4-5 kişiyle sevişmiyorum sevdiğim insanla yapıyorum.
+1 yılBen sevdiğimi evinden telli duvaklı olmadan itelemem. Erkek arkadaşın seni yeterince sevmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElemana bir tane tenga al. Ne oldugunu bilmiyosan googlla. Kizin icinde hisseder kendini. Agirdan alan biriysen bence kandirmasina izin verme derim :/
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne farkeder ki vaj*nal ilişki ve anal ilişki sonuçta ilişkiye giriyon. zevk almaya bak.. sen nasıl istersen öyle olur...
00 Yorumlabence ikisini de yapmayın sonra çok pişman olursunuz
00 YorumlaBence izin verme sakın. Sonra cok pisman olursun bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüveniyorsan küçükten başlayın o zaman anal olur oral olur artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnala katlanamazsın çok zahmetli önden yap dicen ama ya bırakıp giderse güveniyorsan adam gibi adamsa yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılver gitsin yahu analdan birşey olmaz. 2 yıllık sevgilin ikinizde bakirsiniz kolay kolay o da aldatmaz. birşeyler paylaşın artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabıkı sevgılıme saygı gosterırıım anal yaparım ama vajınayada temas ettırmek ısterım temas derken yanı surterumm . anal yap bence
00 Yorumla
+1 yılbence bır eskort ayarla sevgılıne sende orda ol oralı senle seksı onla yapsın
00 Yorumlaİlla bir yere gircekse oral yapın..
02 Yorumla
Soran+1 yılonu yaptık zaten
+1 yılVerme mk verme. !
Ulan agzimi bozucaksiniz ha.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bırak verme bakireliğini , girme o riske. Çok istekliyse "git parayla ker.. ne 'ye git " de daha iyi.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum adamı sence keraneye gitmesine izin verirmiyim. Biriyle göz göze gelse bile kıskanıyorum delimi ne:)
Cevap sahibi+1 yılO zaman kusra bakma verecen başka yolu yok. Ama seni bu yüzden bırakabilir de birkamayabilirde. O birazda kişinin dünya görüşüne bağlı. Çoğu erkek evlenmeden ilişkiye giren kızlar ile evlenilmez diye bir düşünce içerisinde. Yani seni bırakır başka bir bakire kız bulur. O kız daha önce anal bile yapsa bakir olacağı ve bunu ona açıklamayacağı için , onu el değmemiş kız zannedip evlenecek. Sen de bakire olacaksın ama senin sırrını bildiği için seninle evlenmiyecek. Bence gerçekten seni seviyor ise , kararına saygı duyar ve seninle ilişki yaşamak istiyorsa önce nikahı kıyar , nikah kıymadan seks istemekte ne demek. Götü evlenmeye yetmiyor demekki.
+1 yılGitsin profesyonel yardım alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanrı bile zar atmıyor bence sen de zar atma
10 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten seviyorsa sabretmesini de bilmeli
00 YorumlaBu kızla evlenecek erkeğin haline acıyorum
10 Yorumlabence izin verme.. seviyorsa seni anlar..
00 YorumlaPişman olucak şeyler yapma.
10 Yorumlaanala bayılıyorum ya daracık favorım
00 Yorumla
+1 yılhe yap !
► desem yapcan mı?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra ahh vahhh
00 Yorumla - Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne