https://www.hizliresim.com/400zalt
O kadar insan varken neden benim adım çıkıyor fenomen olmaya çalışıyoruz burada rehberim gör bu emeklerimi😂😂😂🥳🙈🙈😂😂

Çok pis gerçekten ama erkek arkadaşlarını aldatan bir kaç kızla, erkek arkadaşlarına naklen yayın olacak şekilde bir organizasyonla sınırsız takılmak.
Erkek arkadaşların onayı dahilinde tabi.
Issız bi tepedeyim aşağılarda ovada koyunlar otlayıp meliyor bizde battaniyeyi atmışız püfür püfür bi havada arabamızıda park etmişiz insan olarak incin topoynuyor yanıbaşımızda köy çeşmesi çırılçıplak önce dudaktan öpüşme sonra oral akabinde vajinayla ben boşalırken anala gcümüz yettiğince çatır çatır. kişmek çok güzel bi anı benim için
Bastaki fotoyu gorunce korktum o nasi el tutmak oyle kopartacak valla 😁😂
Hhhh😈😈😈😂😂😂
Kafamı bacakların arasına gömüp o şekilde ayağa kalkıp duvara yaslamak
Thank you baby 😘
Ricalar
Cevap
51Cevap
Bdsm fantazilerini merak etmiyor değilim gadası
Bdsm, seks anında arzularım yüksekken vücuduma ya da ağzıma tükürülmesi
partnerimi kucaguma alıp onu duvara dayayıp duşun altında hızlı hızlı içine girmek ve aynı duşta iken arkadan girip onu zevkten çıldırtmak en son boşalacagım zaman agzına boşalmak ve onun benim menimi yutması
beni en fazla tahrik eden renk kırmızı dır işte o zaman çoşarım
Gerçekten hafif alkollü ve cinsel içerikli sohbet esnasında ergenliğimde geçen bir kaç anıyı fantaziye çevirmiştik biriyle. Sonra pişman olmuştum.
Bir şey sorabilir miyim? Cinsellik konusunda soru sorup yorum yapmandan ve bu soruyu sormandan dolayı merakım uyandı
Sor
Cinsel konularda yoğun olarak varsın. Mesaj kutun açık mı bakamadım ancak yine de çok fantazi duymuş dinlemiş olabilirsin diye düşündüm. Aşırı farklı üst düzey fantazi ya da ilişkiye denk geldin mi?
Gelmedim
Teşekürler 🌹
Ricalar
Kirli diye adlandıramam ve fantezilerin sınırları olmamalı partnerimle o tutkuyu yakalamışsak.. özgür fantezilerim tabiki var
@persordinary ayrıca bdsm kirli değil ruhu , tutkuları özgürleştiren bir dünyadır
Söyle bir spoiler verebilirim sanırım. :)
İşte herşeyi ama herşeyi yazarım da
Bu olmaz yahu bende kalsın
Ama can alıcı bir soru tebrikler
Zaba kadar seks yapmak. Her noktasını incelemek ve öpmediğim noktası olmayacak.
Merhaba,
En sıradışı deneyimim threesome olmuştu sanırım..
Güncelleme cevabını görünce düşüncelerimi yazmaktan vazgeçtim :)
Resmen tutuşmuşsun. 🔥
Bende kirli yok çok masum şeyler, liseli eteği mesela. 😋
Henüz hiç bir şey 😂 aklım yapmak isteyip yapamadıklarım da. 😂 klozet üstünde seks yapmak gibi
Yemeğin arasında penisimi yedirmek olurdu
Pizzayla beraber yedirmek falan
Yani diyeceğim diyeceğim ama işte. bari gizliden itiraf edeyim😅😬Güzel kalçalı olmak ve süper temiz olmak kaydıyla sağlam bir pozisyonda g. t yalamak.. hiç yapmadım o yüzden sanırım 🙊
Beni tarif etmişsin yorumunda 😀 kaçacak yer aramalı elimden sınırları zorlamak gerekir
Cuckold ve swinger ilişki seven bir eşim olsun istiyorm, diğerlerini buraya yazmayayım
Hiç kirli bir fantezim yoktur. Hepsi pırıl pırıl tertemiz. O yüzden pek yazacak bir şeyim olmadı.
Hiç düşünmedim. Öyle bir deneyimim olmadı. Cirkinlestirmemek gerek 😅
bi kız arkadaşım bana etek oje falan kadın yapıp beni yapmıştı :D
Temiz duzenli düzgün olmali herşey😂kirli işleri sevmem
çılgın bakire seni 😂 bende tayt fantezisi var. Giysin beni deli etsin. Sürtünerek taytlı yüzüme gelerek. Çıldırtsın beni ki onu acımasızca yapayım.
yaomak iatiyormuyum bilmiyorum ama fantazi olarak grup seks hep hosuma gitmiatir yabi degisik biay baskalriyla ayni anda o isi yapmak
İki kadınla sevişmek. Bir de karı kocayı aynı anda becermek
İçim kalktı, bunu yapmış olduğuma inanamıyorum şu anda.
İki erkekle seks yapmak fkdjds
Yok ablacım kirli de yok temizde sksks
Anal
Onada güzel popo gerek dik ve sert
Benim öyle şeylerim yoktur.🙂
Kirli deyince bende yanlos anladim
Çamurda yuvarlanmak.
Kirlenmek güzeldir!
Anal istiyorumda yok yapacak
Tamda beni anlatmışsın sınır tanımam
Yok ya ben seksten soğumak istemiyorum 😅
Yapmadım. Ilgi alanım değil ☺
Partnerime kendimi teslip edip özgür bırakmıştım 😍
Ormanda 2 gün yaptım ter kokmuştum
Cuckold Fantezilerine katılıyorum
Kirli bir fantezim yok heralde ya
Sksksk
Hiiiiiic 🤣
Kendimi ifşa etmek istemiyorum
duyguları öldürmese swinger yapmak isterim
Cuckold teşhircilik ve bdsm
Cuckold olan bir çiftle görüşmek hoşuma giderdi
Anal
ffm /bdsm
Bunu ulu orta yerde açıklamayacak kadar akıllıyım.
Benim sınırım yok 👿
Ağza işxxxemek
Kirli fantazi nedir ya nasıl oluyor
Oral,69, doggy ve kucak en çok yapmak istediğim
Kuzen 🙈
Karşılıklı işemek 🤔
Kirli derken
Yok.
Public yapmak
Öldürmesinde
Bacak omza