Bu soruya kızlar gelmez bizde bilgisel amaçlı meraktan bakarken uğradık😂
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gelsin kızlar niye gelmiyor. Gizli yazsın. Gerçekten merak ediyorum. Mast yaptığıma şaşıran erkekler oldu. Burda da çoluk çocuk bile yapıyor imajı var.
Yapmıyorum diyen çevresindekileri kandırıyordur bence. Her insan doğası gereği merak eder dener bi şekilde. He düzenli yapmaksa mesele o da bence %70-80 en az. Yaş olaraksa gençlik yaşlarıdır 16-20 arası
Aile arkadaş yapısı bulunduğu çevre il vs herşey bunu etkiler İstanbul da yaşayan 15 yaşındaki kız ile doğunun köyündeki aynı mı olur erkek için de aynı şeyler geçerli daha detaylı sohbet istersen konuşuruz burda sınırlı oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu soruya kızlar gelmez bizde bilgisel amaçlı meraktan bakarken uğradık😂
Gelsin kızlar niye gelmiyor. Gizli yazsın. Gerçekten merak ediyorum. Mast yaptığıma şaşıran erkekler oldu. Burda da çoluk çocuk bile yapıyor imajı var.
Yapmayan mı var 🤫 herkeste bi şekilde kıpırtı oluyor illa ki
Dört kişilik ve 8 kişilik odalarda kaldım. Gece en geç ben yatardım. Hiç sahit olmadım😅
Ben bilmem 🤷♂️ başka şekilde yapıyor olabilirler
Bende bilmediğim için soruyorum. Kykda kalanlar cvp versin 😅
Doğal fiziksel bişi illa ki herkes bi elini atar ya çok da önemli değil rahatlatıcı kimseye de zararı yok varsın inkar etsinler yapmıyorum diye 😂
Yapmıyorum diyen çevresindekileri kandırıyordur bence. Her insan doğası gereği merak eder dener bi şekilde. He düzenli yapmaksa mesele o da bence %70-80 en az. Yaş olaraksa gençlik yaşlarıdır 16-20 arası
Yapmayan kız yok ama mastürbasyon yapmaya alışan kızlar vajinal orgazm yaşayamıyor
Var. O kadar da değil. 20 yaşında tanıdıklarım var. Kız yurdunda muz olayını duymuş ne ki diyor. Herkes aynı değil
Kezban olanlar hariç o evden çıkıp yurda girmiş 2021 bitiyor internet olduğunu hatırlat😂
Kezban iyidir. Candır. İlerde kızım kezban olur inş
İçinde varsa olmaz birşeyler öğrenerek evlenirsen daha zevkli heyecanlı bir evlilik yaşarsınız yoksa fazla sürmez mahkemeye gidersin
Evlenene kadar illaki öğrenir. Ama 15 yaşta başlamaları garip geldi bana. Hayat cinsellikten ibaret olur
Zamane kızları herşeyi o yaşta çoktan bilip unutur bile ayrıca 26 yaş çok geç o yaşta evlenenler çocuk yapanlar var
26 geç tabi. 18 altı da erken bence
Aile arkadaş yapısı bulunduğu çevre il vs herşey bunu etkiler İstanbul da yaşayan 15 yaşındaki kız ile doğunun köyündeki aynı mı olur erkek için de aynı şeyler geçerli daha detaylı sohbet istersen konuşuruz burda sınırlı oluyor
Şu an 10 lara düştü başlama yaşı
Yok artıkkkk
Evet
Kaç yaşında keşfettin kendini
26
Sen çok fazla geç keşfetmşsin şimdi ne kadar keşfettin sadece 5 dk rahatlama durumu kadar mı
Fazlası mı var dermişimm😅😅 bakire ve yalnız biri olarak yüzeysel bir keşif tabiki
Tabiki fazlası var kendini derinliğine keşfedip sarsılarak hissedip yapmakta var 😅
Neden sordunuz bunu
Merak. Kendimi yaptığım için suçlu hissediyorum. Erkekler yadırgıyor ya da tek yapan benmişim gibi bulunmaz nimet diyor
Yaşın kaç
Ne cevap versinler😁
Kaçta ise onu
Senin bana mutlaka bı yazman lazım ua
Yaz burdan
Sağol
18 sen
bakiremisin