Ben yeni sevgili olduğumuz dönemde ona sordum daha önce cinsel ilişki yaşadın mi diye o da evet dedi. En son ne zaman yaptin dedim 2 ay önce dedi. Sonra dedimki nerde yapti n kızın evinde mi senin evinde mi ormanda dedi. Ben kendimi zor tuttum kahkaha atmamak için cinsel ilişkiye girdiğine inanmıştım ama ormanda yaptığına inanmadım bu kesin bana hava atacak diye ormanda yaptım diye yalan atıyor dedim. Ama geçen sevgilimle buluştum ve onun elinden telefonu alıp instagrama girdim beraber komik videolar falan izledik sonra kahve almaya gitti. O kahve almaya gittiğinde mesajlara girdim kızlarla neler konuştuğuna baktım şüpheli bir şey bulamadım. Sonra evde mesajlasmalara falan detaylı bakabilmek için instagram ayarlara girip ordan verileri indire basıp kendi e mail adresimi girdim ve onun instagram hesabındaki sildiği ve silmedigi bütün mesajlaşmaları , hikayeler , postlar ve şimdi ve eskiden takiplestigi herkes benim telefona yüklenmiş oldu. Eve gittim baktım bir sürü kızla mesajlasmis. Ormanda da sevişmiş gerçekten kız video çekmiş ona nerdesin diyor o da burdayım diyor kız onun yanına gidince o da soyunmaya başladı. Başka kızla banyoda fotoğrafları var. Ohooo neler gördüm neler oturup ağlıcam.
Beni dövüp sonra felç bırakıp sonra öldürseler bu kadar canım yanmaz
Ya bu bin kızla yatmış ben de inanmadım salak gibi dalga geçtim bir de.
Napicam ya buna güvenmeli miyim?
Şimdiye kadar hicbir sıkıntı yaşamadım onunla ve o bana çok iyi davranıyor. Çok kararsizim yardim edin ya
Beni dövüp sonra felç bırakıp sonra öldürseler bu kadar canım yanmaz
Ya bu bin kızla yatmış ben de inanmadım salak gibi dalga geçtim bir de.
Napicam ya buna güvenmeli miyim?
Şimdiye kadar hicbir sıkıntı yaşamadım onunla ve o bana çok iyi davranıyor. Çok kararsizim yardim edin ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Allahım yarabbim akıl dağıtılırken bu kıza az mı verdin? o videosunu gördün hala napacam diyorsun yuhnh artık.. az onurlu olun.. söz ile ağzının payını ver ve ilşkine kaldırmamak üzere noktayı koy.. tabi bu söylediklerin gerçekı ,üse?
Son önce beynini kullanıp ne söylemek istediğimi anla
kuş beyinli onursuz.. yediği b*kları söylüyorsun... ee "beni çok seviyor. kararsızım" sen önce yazdıklarını tekrar oku..
Adam sana dürüst olmuş, yalan söylememiş, saklamamış.
Bir başkasıyla bu kadar yakınlaşmış birisini ben istemezdim ama karar senin tabikide
Sana söylemiş yaşadığını sen niye şaşırıyorsun bu kadar
Biraz gururlu ol lütfen.
Bunu neden söylediğini anlamış değilim. Sorumla alakasız bi şey. O beni küçümsemedi , yalan söylemedi , bunları saklamadı. Ben başka bir şey sordum farkındaysan
Canım sama şunu söylim sen bakireysen git kendin gibi temiz birini bul daha mutlu olursun. Evet seni kandırmamış ama bir kadın için kabullenmek çok zor kendimden biliyorum onun için güvenme derim bu zamana kadar kendını tutamamışsa sorun var. Ayrıca daha yenisini sana iyi davranması normal yarın bir gün değişme ihtimali çok yüksek. Yinede kendin bilirsin bence yapma derim ilerde aşk bitince bunlar kafana takılır.
Sen bakire misin hiç yaşamadın mı
senin yerinde olsam namuslu erkekle evlen derdim
Önemli olan senden öncesi değil seninle olanlar
hoş olmamış ya yolver
Hemen ayril