Sevgilimin başka kızlarla çıplak videolarını gördüm. Ağlıcam ya?

Ben yeni sevgili olduğumuz dönemde ona sordum daha önce cinsel ilişki yaşadın mi diye o da evet dedi. En son ne zaman yaptin dedim 2 ay önce dedi. Sonra dedimki nerde yapti n kızın evinde mi senin evinde mi ormanda dedi. Ben kendimi zor tuttum kahkaha atmamak için cinsel ilişkiye girdiğine inanmıştım ama ormanda yaptığına inanmadım bu kesin bana hava atacak diye ormanda yaptım diye yalan atıyor dedim. Ama geçen sevgilimle buluştum ve onun elinden telefonu alıp instagrama girdim beraber komik videolar falan izledik sonra kahve almaya gitti. O kahve almaya gittiğinde mesajlara girdim kızlarla neler konuştuğuna baktım şüpheli bir şey bulamadım. Sonra evde mesajlasmalara falan detaylı bakabilmek için instagram ayarlara girip ordan verileri indire basıp kendi e mail adresimi girdim ve onun instagram hesabındaki sildiği ve silmedigi bütün mesajlaşmaları , hikayeler , postlar ve şimdi ve eskiden takiplestigi herkes benim telefona yüklenmiş oldu. Eve gittim baktım bir sürü kızla mesajlasmis. Ormanda da sevişmiş gerçekten kız video çekmiş ona nerdesin diyor o da burdayım diyor kız onun yanına gidince o da soyunmaya başladı. Başka kızla banyoda fotoğrafları var. Ohooo neler gördüm neler oturup ağlıcam.
Beni dövüp sonra felç bırakıp sonra öldürseler bu kadar canım yanmaz
Ya bu bin kızla yatmış ben de inanmadım salak gibi dalga geçtim bir de.
Napicam ya buna güvenmeli miyim?
Şimdiye kadar hicbir sıkıntı yaşamadım onunla ve o bana çok iyi davranıyor. Çok kararsizim yardim edin ya
Sevgilimin başka kızlarla çıplak videolarını gördüm. Ağlıcam ya?