i̇tiraf edin! bu sitenin yabancı klonlarından kopya çekiyor musunuz?

Bir süre önce çok kaliteli, çok felsefik bir soru ilişti gözüme. Kim bu filozof acaba diye öyle merak ettim ki kızın profiline saniyeler içinde istem dışı tıkladım.
Şöyle gözlüklü ve mürekkep yaladığı her halinden belli bir profil beklerken küçük bir şok yaşadım.
Estetik abidesi, makyaj küpü ve tek kaygısı acaba bugün hangi mekanda eğleneyim kafasında biri olduğu, hayatının yarısını giyinmeye ve makyaja, kalan yarısını ise soyunmaya ve makyaj silmeye harcadığı apaçık belli olan biriyle karşılaşınca yanılıyor muyum acaba diye daldım sorularına. Yeminle yorumları incelendiğinde ne sorduğunu kendisininde bilmiyor oluşunu anlamak beş dakikanızı almazdı.
Makyajı da makyaj, estetiği de estetik olsa!
Dudakları yeni yumurta fırlatmış tavuk dötünden farksızdı. Öyle abartılı bir makyajı vardı ki bir tırnak atsan massey ferguson traktörün kar da bıraktığı iz gibi iz kalırdı yüzünde yeminle. Pek üstelemedim ama soruyu ingilizceye çevirip taratsaydım kesin bu sitenin ingilizce versiyonuna yönlendirilirdim. Eminim yani, soruyu ordan alıp türkçeye çevirmiş atmış. Zaten profilinde yurtdışı yazıyordu. Yemezler anam yemezler diyecektim ki vazgeçtim.

Geçen gün de kızın biri sormuş "sizi en çok ne tahrik eder?"diye ve ardından eklemiş. Ben sevgilimin iç çamşırlarıma dokunmasından tahrik olurum yazmış.
Bir gülme tuttu önce, sonra olamaz dedim bu bizim kızların fante. zisi olamaz, olmamalı dedim.
Belliydi yani yabancı delilerden fante. zi çalıp ithal ettiği😀
Arada dedikodu yapsam kızmassınız di mi?
Eskiden hiç yapmazdım, pandemi sürecinde ev hanımı gibi evde otur otur değistik istemeden😀
i̇tiraf edin! bu sitenin yabancı klonlarından kopya çekiyor musunuz?