Geçmişin de ilk aşkına inanıp güvenmiş ve o olmazsa kimse olmaz diye düşünmüş yıllarca hayatında kimse olmamış sadece bir erkek olmuş ve o erkek kızın bekaretini almış bu kız sizce çok düşük biri mi kendimden utanıyorum nasıl kandim çocukluk mu desem salaklık mı desem ne desem bilemiyorum sadece düşündükçe ölmek istiyorum bu yüzden kimseye yaklaşamıyorum teklif almama rağmen reddediyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada geçmişte yenen haltları "ama bir hata yaptım" kisvesi altında masum ve şirin gösterme çabası görüyorum ama yemezler. Hata yapmasaymışsın. Hata yapmış ile hata yapmamış asla aynı muameleyi göremez, hem de sonsuza kadar. O hatayı yaparken de aslında hata yaptığının bilincindeydin, ama anın zevkini çıkarmasını da biliyordun.
Pişmanım da deme şimdi. Ben pişmanlık kavramına inanmıyorum. Pişmanlık, geçmişte yapılan hataların bedelini ödemekten yırtmak için yapılan bir tür duygu sömürüsüdür. Geçmişinde hata yapan, hatasının bedelini mutlaka ödemelidir.
Bekaret konuda son derece sert ve tavizsizimdir. Bu benim tercihim, kimse bana aksi yönde bir tercih yapmayı dayatamaz.
Ben kimsenin günahına girmediysem tabi ki de kendini korumuş kızı seçeceğim. Senin gibi biriyle ne işim olur, kendini muhafaza etmeyi başarabilmiş kızlar dururken? Senin gibi birini seçip neden kendime haksızlık edeyim?
Bekaretini doğru kişiye vermeyi bile başaramadıysan neyi başarabilirsin ki? Ben elime fırsat geçtiği halde bu yaşıma kadar kimsenin günahına girmemişsem, ama evleneceğim kız bana bekaretini bile veremiyorsa daha başka ne verebilir ki? Hiçbir şey. 2 sorunun da cevabı bu.
Elin itine kopuğuna vurulmuşsun işte. Hiç güvendim diye kıvırma şimdi. İt kopuk serseri olmayan hiçbir erkek sevgilisinin bekaretini alıp onu terk etmez. O it kopuk gibi biriyle sevgili olmak uğruna kim bilir kaç düzgün adamı küçük görmüş ve reddetmişsindir.
Geçmişte elin itine kopuğuna bekaretini veren kız düzgün bir erkekle evlenmeyi kesinlikle hak etmez. İte kopuğa verip düzgün erkekle evlenmek isteyen zihniyet, "her sevgilim versin ama karım bakire olsun" zihniyetinin kız versiyonudur. İkisi de benim gözümde aşağılık zihniyetlerdir.75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah dostum, ama bu konuda umudum yok. Artık ortalık bunun gibi kevaşelerden geçilmiyor.
Bunların doğru düzgün adamları kandırmak için yapmayacağı şey yok. Sen ikincisin demek mi dersin, hata yaptım diye duygu sömürüsü yapıp ağlamak mı dersin, temiz kız arayanları geri kafalılıkla suçlayıp üste çıkmak mı dersin, zamanında önüne gelene verdikten sonra evlenmek için düzgün bir adam bulup evleneceği adama iffetli gözükmek için elini bile tutturmamak mı dersin, diktirip evlenmek mi dersin, hepsi var.
İte kopuğa kendilerini s.. tiriyorlar, bedelini de doğru düzgün adamlar ödüyor.
Cevap sahibi+1 yılSoran, bak burada bekaret önemsizdir diyen bir sürü erkek var. Sayıları az da değil. Bunlarla evlenebilirsin işte. Evlenip yuva kurmak için hala büyük ölçüde şansın var, kesinlikle her şey bitmiş değil. Ama benim gibi biriyle evlenme şansın yok. Ki benim gibi biriyle evlenmek zorunda da değilsin. Bu yüzden benim zihniyetimdeki biriyle evlenme şansının olmamasını kafaya takma. Evlenme çağına geldiğinde bizim gibilere bulaşma, bu bizim için yeterli.
Cevap sahibi+1 yılKısacası ortada moral bozacak, ölmek istemeyi gerektirecek bir durum yok.
Soran+1 yılHerşeyi kendi açından düşünüyosun ama oturup burada sana nasıl olduğunu anlatacak değilim evet suçsuz değilim evet çok büyük bir hataydı ve senin de dediğin gibi başkasının günahına girmemek için kimseyi hayatıma almıyorum bile anladın mı ama bu hakaretlerini de haketmiyorum çünkü öyle 5 dk lık zevk için olmadı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak samimi olalım canım..
Bir kadın için tecrübeli erkek herzaman iyidir.. Bir erkek içinse tecrübesiz..
Kadın yatakta sadece mutlu olmak hazzı doruklarda yasamak ister. Erkek ise bunu kadına yaşatmayı ama daha çok kendine ait birşeyi ister..
Yani bir kadın eğer geçmişte birçok sey yasamıssa.. ya da daha açık söyliyim, bakire değilse %20 ihtimaldir geleceğinde o kadını düsünmesi..
İşte bu yüzden sorun yapmaz.. Ve bu yüzden değersiz olur gözünde.. Ve işte bu yüzden sıkılınca bırakır...
İşte bu yüzden mutsuzdur kadınların çoğu..
Ve ne bu durumlar nede sen n gibi soru soranlar bitmeyecek.. :)02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olacağını biliyorum zaten o yüzden kimse yok hayatimda o insandan beri kimse olmadı yıllar geçmesine rağmen
Cevap sahibi+1 yılHayatında biri olmaması yüreğine hislerine eziyettir..
Hayatında biri olsun ama yüreğin hislerin için olsun.. ve inan böyle biri her zaman vardır.. sadece bakmayı görmeyi bil :)
Hayir neden düşük olsun öyle düşünme sonuçta bir hata olarak gormen bile o insani ortaya koyar zaten namus iki bacak arasında degil
26 Yorumla
Soran+1 yılBenim bu hayatta tek istediğim şey evlendiğim erkekle beraber olmaktı ama şimdi çok utanıyorum
- +1 yıl
Utandigini biliyorum ama utanilcak biri varsa bunu sana yasatip da giden utanmali. Bak bu senin hayatin sen kirlenmiş bir insan değilsin. O kişiden sonra kimseyle de birlikte olmadin sanirim. Bunu yasadin diye mutluluğu haketmiyosun diye düşünme sakin. Bunu yasayip gununu gun
- +1 yıl
sen hep kızlara özelden yazsana diyon ne iş yahu
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşadığını kabul etmedikçe erkekler sana nasıl yaklaşırsa yaklaşsın sen kendini kusurlu görüceksin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
+1 yılGörüşleri okudukça yemin ediyorum kanım dondu, midem bulandı erkek zihniyetinden...
Seviştiğin kişi tek bir erkek olsa da olmasa da, bakire olsan da olmasan da senin bu dünyada hesap vermen gereken ve sorumlu olduğun tek bir kişi var o da sensin. Biz yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim vücudumuz, bizim kararımız diyerek.
Şunu düşün bu milletin erkekleri küçücük çocuklara, hayvanlara bile tecavüz edebiliyor. Sen sevdiğin ama malesef ki seni sevmeyen bir erkekle cinselliği tatmışsın. Keşke o da seni sevseydi. Ama en azından sevdiğin adamla beraber olmuşsun. (Rıza durumunu göz önüne almadan bu yorumu yapıyorum.) Neymiş iki damla kan çok önemliymiş. İlk ilişkisi olmasına rağmen kanamayan binlerce kadın var. Neymiş erkekler tecrübesiz kadın severmiş. Erkeğin ne sevdiğinden banane. Mühim olan benim ne sevdiğim. Şunu düşün. Hayata bir kere geldin. Ve ortalama 80-90 yıl yaşayacaksın. Tüm hayatını birilerinin düşüncelerine sığdırmak sence ne derece vicdanlı bir hareket olurdu? En büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Yapma, ve kendini affet. (Ki affedecek bir şey de yok.)
Ayrıca yorum yapan erkekler arkadaşlara da ufacık bir yorum yapmak istiyorum. Ayy ben kendimi sakladım bakirim. Bakire de kadın isterim diyen arkadaşlar. Gerçekten bakir misiniz? (Türk toplumunda kadın kendi cinsel organına dokunması ayıplanırken erkekler ergenlikten sonra çok rahat bir şekilde mastürbasyon yapmaya başlıyor. GERÇEKTEN bakir misiniz? ) Yoksa sevabına bile sizinle sevişecek birilerini mi bulamadınız? Kusura bakmayın ama iki yüzlülük böyle bir şey. Siz seveceğiniz, hayatınıza alacağınız kadın için bile hesap kitap yapan insanlar olursanız diktirip namuslu gibi davranılmasını da hak edersiniz.
Ne derece acımasız insanlarsınız ki bir kadının pişmanlığı üzerinden egonuzu tatmin ediyorsunuz. Bu görüşleri okuyan tek bir kadın bile geleceğinden ümidi kesip, canına kıymaya kalksa bu durumdaki payınız, hayatınızdaki kadının iki damla kanından daha önemlidir.40 Yorumla
+1 yılkendinizi üzmeyin hiç bir zaman. önemli olan yaşadığınız o anların ve o günlerin hayatta bir defa yaşanıp pişman olduğunuz sizin için hiç bir önemi ve değeri kalmayan zamanlar olduğunu bilin.
siz o hayatı yaptınız ve pişmansınız bu en güzel düşünceniz. yanlış olup hayatınıza etkisinin büyük olduğunu benimsemeniz güzel bir düşünce.
siz bole düşündüğünüz için kalbinizin ne kadar temiz olduğunu gösteriyorsunuz. zaten siz kalbi temiz duygularla bu zamana kadar yaşamış bir bayansınız ama o anın etkisine kapıldınız ya da size yaklaşan kişinin size dürüst davranmaması sonucu bu günleri yalamak zorunda kaldınız
unutmayın elbette sizi kabullenen bir erkekle tanışanız zaman alacak ama sizin kalbinizi bilen dürüst duygularınız olduğunu bilen bir erkekle mutlaka tanışacak arzu attiğiniz mutlu hayatı yaşayacaksınız10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi insanların hatalarından ders almaları güzel. ama ortada farklı bir durum da var. öncelikle öyle yok güvenmeydi bilmem neydi diye kendini kandırma. muhtemelen bunu yaptığın yaşta öyle güvenmeyi falan da bilmezdin. bir şey yapmışsın neyse o masum değil yaptığın. tabi bunları seni üzmek için de söylemiyorum yanlış anlama ama bunu yaptıysan sonuçlarına da katlanman lazım. hala başka erkeklerden bahsediyorsun bak belli ki başkasına karşı bir şey hissediyorsun bu sana engel oluyor ama eğer durum böyle olmasaydı şimdi ilgi duyduğunla da sonu böyle olabilirdi. tabi bunlar erkekler için de geçerli. yani çok mu zordu anlamıyorum cidden çok saçma geliyor bana. çok üzülüyorsan da merak etme bak dün bekaretini alan bugun hayatında yok. bugün hoşlandığın da yarın olmayacak işte. sana tavsiyem böyle efendi doğru düzgün tiplerden uzak dur başkalarının hayatını da yakma.
20 Yorumlakaldır basını! sen ne pssın nede ezik! sevgı ıcın yapılmış bırsey bu.. sevgıye ınanmak karsındakını adam saymak ınanmak ne zamandan berı kotu bır sey, ınsandır dusecek kalkacak da ıcap ederse.. ustu bası batacak bazen ama oyle oldum dıye yıkanmayı ıhmal etmeyecek.. her dustugunde gıdıp lavaboya temızlenecek ama her seferınde, mutlaka ama mutlaka gonlunuzu titretecek bırı cıkacak ve sızı beynınız ıcın karakterınız ıcın sevecektır bacagınızın arasındakı ıncecık zarda neyın nesı ola!
30 Yorumlakimse yanlışlıkla sevişmez bian bir boşluk diye biirşey yoktur.
istersin.
ve olur.
birşey yapmadan önce iyi yönlerine bakma kötü yönlerini de düşün şimdi sen kendine kötü biri gözükle bakıyosun kendine haksızlık etme hatan büyük eğer 2. olursa... kimse seni durduramaz.12 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek olmadı da neyse herkes aynı düşünüyor burada anlatacak halim yok
Arkadaşım sen niye utanıyorsun ki?
Bence yanlış düşünüyorsun nedeni dersen bak arkadaşım sen pişmanım dedikten sonra eski konu kapanmıştır ha sana ile bakire önemli diyen varsa islami iyice araştırsın diyorum!
bak hiç değilse sen pismansin ama şunu da diyim sana herkesin hatası olur ama o hatayı düzendirmek de sizin elinizde şimdi ki yaptın gibi bence hiçte düşük değilsin eğer o erkek senle evlenmeyi düşünmese işte o erkek benim gözümde düşük derim.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. klasık kız mevxusu tabı kızarım. o zaman ne yaparım bılmıyorum arkadasım. acıkcası zor br durum. ben evlılık bazlı bakıyorum karsı cınse artık yasımız geldı. sanırım benim reedddetme ihtiymalım yüksek kusura bakma. yaradana sıgn bence. işte bu yüzden koca ile sevgili 2 farklı kelime
00 Yorumlakimseyi geçmişi ile yargılayacak biri değilim. hatta her zaman söylüyorum, karşımdaki kadının bacak arasından akacak iki damla kan için ben ona değer vermem. o kadın benim olacağı, bana yaşatacağı mutluluk için değer veririm. geçmişinde yaptıkları kendisini, benimleyken yaptıkları da ikimizi ilgilendirir.
30 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seven bir insan sana inanmalı ve güvenmelidirde sen istesen bir ameliyatla onu kandırabilirsin fakat doğru olan seni seven aşık olduğun biri karşına çıkınca ona gerçekleri anlatmaktır zaten sana inanmıyorsa evleneceğin kişiyi daha bulamamışsın demektir.
10 Yorumla
+1 yılsaygı duyulacak hatun. kızlar sevdiği erkekle seks yapmayla hormonlar için seks yapmayı bir türlü tutturamıyor. sevdiğin erkekle seks yapmakla hormonlarını susturmak için seks yapmanın arasında incecik bir çizgi vardır ve çizgiyi geçtin mi "kaşar" olarak nitelendirilirsin. ama seninki çizginin alt noktası bence kendini hakir görmemelisin. emin ol senin cinsinin çoğu bunu beceremiyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sen kötü bişey mi dedin iyi mi anlamadim
- +1 yıl
iyi birşey. benm gözümde yaptığının hiçbir sakıncası yok. sevmişsin birlikte olmuşsun..
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa kızım deli misin sen. İnsanların kişiliğini neden bekareti kriter olarak koyup sorgulayalım. Bunu söylüyorum ama seks olayını sıradan kılıp cok sayıda erkekle olan kızları tenzih ediyorum. Benim için kızın dürüstlüğü önemlidir. o da benim gibi daha önce birini sevip onla birşeyler yaşamış olabilir , bu bir sorun değil. yeter ki dürüstlüğünden şüphe etmeyeyim.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor bununla yaşamak çok zor geliyor kafayı yemek üzereyim zaman geçti yıllar geçti ama hala atlatamadim kimseyle de olamıyorum çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılya yapma böyle allah aşkına. sen eger bu söylediklerinde dürüstsen bence cok iyi bir insansın ve seni sadece sevdiğin kişiyle yattın diye kötü bir insan olarak sınıflandıramayız. eger seni öyle sınıflandıracak olursam ben kendimi de aynı kefeye koymam lazım.
+1 yılinsanları geçmişte yaptığı hatalara göre yargılamak gibi bir adetim yoktur, benim için önemli olan şu anda kim olduğudur, herkesin hataları olur elbet hepimiz insanız
22 Yorumla
Soran+1 yılAtlatamıyorum bunu cidden ölmeyi çok düşündüm kimseye yaklaşamıyorum
- +1 yıl
sana gerçekten değer veren birini bulduğun zaman böyle bir şeyi umursamayacaktır zaten, gemişte yaşadıkların ne olursa olsun iyi ya da kötü artık olan olmuştur orada yaşayıp sonsuza dek onlar güzünden mutlu ya da suçlu olamayız, elbette insanlara yaklaşırken zorluklar çekeceksin ama kendini tamamen kapatma, hayat devam ediyor sen onu yaşasan da yaşamasan da
+1 yılnamus iki bacak arasinda degil ayrica erkekler sanki bakir hemen 18 yasina girince karsi cinsle munasebete giriyorlar..
rahat olmalısın.. acik sekilde seni kabul eden böyle eder12 Yorumla
Soran+1 yılBen bile kendimi bu şekilde kabul etmezken nasıl hayatima devam edebilirim
- +1 yıl
bunu asmalisin evet genclik hatasi tercubesizlik ama olmus olanla ölene care var mı ki?
ayrica hangi erkek temiz ben cevap vereyim hic biri.. yani temiz olmayan birisinin temiz bir kiz istemesi bence sacmalik
ha bu durumda istisnalar vardir ama onlar kaideyi bozmaz
Benden öncesine takılıp kalmam.. Asıl önemli olan benimleyken ki hareketleri.. Ayrıca hatasız insan yoktur... Takılıp kalma geçmişine ki geleceğin olsun..
10 YorumlaBence düşük biridir, yok aşık olmuş yok çok sevmiş namuslu kız sevdiğinede vermez arkadaş. Git elin kucağında zıpla nefes nefese kal sonra duygusal boşluk, seksin nasıl yapıldığını biliyoruz...
36 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olduğunu nerden biliyosun
- +1 yıl
Yani bak kullandırtmışsın kendini aslında hiç bir erkek kullanılmış bir kız istemez. Sonuçta o çocuklarının annesi olacak, sen düşünsene annenin babandan önce başka erkeklerle yattığını, kaldırabilir misin bunu? Nasıl böyle hatalar yapıyorsunuz anlamıyorum... Yinede karşına çıkan insanlara karşı dürüst ol keisnlikle seni kabul eden böyle etsin yalan söyleme asla.
- +1 yıl
Sen kendini avutacak birilerini arıyorsun galiba. Sana gerçekeri söyliyeyim burada ki bazı erkekler ki çoğuda 30 yaş üzeri sürekli takma kafana falan demiş. Gerçek hayatta karşına çıkan insanların çoğu emin ol böyle düşünmeyecek. O yatpığın hata sürekli kalacak içinde, fakat bundan sonra yapacak birşey yok geleceğe bak ve bu sitede çözümü aramak yerine Allaha yalvar yakar tövbe et tek kurtuluş orada.
Soran+1 yılEn gerçekçi şeyi sen söyledin biliyorum herşeyin farkındayim ama dediğin gibi de olmadı zıplamalk falan söylediğin çok ayıp yani ne düşündüğünü söylemekte özgürsun ama çok kirici zaten ölmeyi düşünüyorum tek çözüm bu başka türlü devam edemiyorum
- +1 yıl
Yok asla ölmek çözüm değil bunu çıkar aklından. Sen pişman olmuşsun artık yapacak bir şeyin yok, pişman olmak iyi bir şey. Allaha dua et yaptığın hatalar için, dünü bırak senin için bugün var, geçmişi değiştiremezsin önemli olan ders alıp aynı hataları yapmamak. Artık bu günü düşün bundan sonra yapacaklarını ve karşına çıkan insanlarıda kandırmak gibi bir yanlışa düşme asla.
+1 yıl1 erkek ve yaptigina pisman olman elbette af edilir birsey.
Sorun etme yeterki bu kez dogru bu kez dogru diyerek defalarca drneme yanilma yapma.
Evlenene kadar yatma.00 Yorumla
+1 yılkızlar hep bu yalanı atar. Sadece eski sevgilimle yaptık, evlenecez dedi beni kandırdı vs.. Neyse kafanı yorma her malın alıcısı vardır. Hem çoğu kişi artık önemsemio
00 YorumlaEğer tövbe etmiş ise Allah affetmis ise bana söz düşmez nikahı kiyarim Alnindan öpüp helalimsin derim
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi düşünmüyor düşünse bile yani eşim beni affetse bile ben affedenmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız arkadaşım da seninle aynı derdi paylaşıyor, oda yapmış bir hata, herşey o demek değil elbet seninde karşına çıkar değer veren birisi. saçma sapan şeyler düşünüp sıkma canını.
20 Yorumla
+1 yılsamimi olarak pişmanlık duyuyosan emın karşındakı senı anlıcakdr hepmz insanz ve hatalrımz var ve tövbe ederek samımıce herşey duzletlebılr
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şeyin düzeleceği yok bunun düzelmesi mümkün değil
- +1 yıl
o olmaz başkası olur başkası olmaz şu olur şuda olmazssa ben varım ))
Sıkıntı yok insanların sadakatına biraz inanayım geçmişte ne yaptıkları umrumda olmaz, ve bilirim ki bana yanlış yapmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılBence kabullenmek o kadar kolay değil şimdi sen burada böyle söylüyorsun sevdiğin insan olsa o kadar çabuk kabullenir miydin
Seviyorsam önemli değil. asla üzülme geçmişi geri getiremezsin. dün geçmişte kaldı. geleceğinide heba etme
02 Yorumla
Soran+1 yılAffedemiyorum kendimi
pişmanlık önemli içten ve samimi bir pişmanlığın varsa sorun değil ama 5 dklık zevk için yaptıysan sıkıntı var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes anlamak istediği gibi anlamış zevk mi ne zevki o anda bile ben bunu yaparken bu adam ya beni bırakırsa diye acı çekiyodum hiç de sandığınız gibi olmadı ama burada tutup anlatacak halim yok
Herkes hata yapar önemli olan o hatadan bir ders çıkarmaktır, pişman olmaktır ve tekrarlanmamasıdır.
00 YorumlaBekarete önem vermeyen çok insan var bu kadar karamsar olma geleceginide mahvedersin
12 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki insanın önem verip vermemesi önemli değil o a kabullense bile ben kabul edemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayım ama bekaretimi kaybetmedim kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum onunla seviştim diye çok pişmanım
00 YorumlaNamus 2 bacak arasında değil, kafada olmalı... bunu kesinlikle problem haline getirme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. hatasız kul olmaz anlayışla karşılarım
hayat devam ediyor00 YorumlaYapmasaymis hata; ben yapmadim cunku.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yapmasaymışim şimdi bu utancı yaşamak zorunda kalmazdım
+1 yılAsla evlenmezdim o kızla çünkü bende bakirim.
00 Yorumla
+1 yılErkek olsam kabul etmem
11 YorumlaGelişine vururum affetmem.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama sanki o hiç bir şey yaşamaış mı olacak
00 Yorumla
+1 yılgiden gidmiş, yapacak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılhata mata demeyin yahu yapmışsın işte tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız değilsin
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir kızla tanıştınız ve o geçmişinde büyük bir hata yapmış tepkiniz nasıl olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler