AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Bu iş biraz sıkıntılı sanırım , senin daha önce kaç kişiyle ilişkin oldu o sordu mu sana eger anladirsaniz seviyorsan saygiliysaniz birbirinize olabilirde
Bayagı dürüst müş. Namus altda değildir , ağızdan çıkan sözdür
yani geçmişinde yaşadığı şeyler size göre fazla gelmedi mi
Senden kaç kişiyle ilişki denemiş zevk alamamış ya senden de zevk alamazsa o zaman aldatmayacagina nasıl emin olucaksin?
Karşı taraf istedi diye yapması zor kanks kendide zevk almıştır illaki ama dürüst olması güzel
evet ve hepsinin hata olduğunu söyledi. bana karşı aileme karşı çok iyi bi kız birbirimizi de seviyoruz. zaten o yüzden ciddi düşünüyoruz. ama abartıyormuyum bunu sorun ederek sence de? 5 ayrı erkeğe sakso 1 anal 1 de vajina seksi çok değil mi dürüstçe
Kanka o tercih meselesi,
istemiş yapmış diyip geçeceksin yani ciddi düşünüyorsan
tabi orası öyle ama sizin fikrinizi soruyorum ne yapardınız
Benim hiç sevgilim olmadı ama düşürsem beni sevdiğine eminsem benim için problem olmazdı sonuçta geçmiş gitmiş yani
anladım fikriniz için sağolun
Rica ederim.
Erkeklerin yattığını 3 e böl kadınların yattığını 3 ile çarp gerçek sayıyı bulurusn
Gecmise takilma, onemli olan seninle birlikteyken sana karsi tutumu
Kardesım bız ne desek boş
Sen kendı kararını vereceksin
haklısın sen olsan ne yapardın sonuçta dürüst davrandı
Bilmiyorum ki o an kı ruh halime bakardım
Evlılık dusunuyor musun
düşünüyoruz kız çok iyi bana ama bu geçmiş aklıma takılıyo okuduysan eğer durumu anlamışsınızdır
Anladım kanka hayırlısı olsun
Kız sna herseyı anlatmıs
sağol evet anlattı
Kızın hakkını vermek lazım helal olsun
neden ki
Dogruyu soylemıs
o konuda evet peki sence de o kadar oral seks fazla değil mi yoksa takmayıp önğme mi bakıyim
Yapacak bısey yok ama yapmıs olan olmus
Senın bırlıktelıgın oldu mu
tabi ciddi düşünüyoruz çünkü ama bana analdan vermedi zaten onu da sadece bi kez yapmış hayatında
Onunla birlikte oldun mu
çok çünkü ciddi düşünüyor benimle ben de onla ama anal teklifim olumsuz oluyo ben de bıraktım istemeyi ama aklıma o an başkasına bi kez de olsa anal verdiğimgeliyo üzülüyorum ama sonra gereksiz deyip unutuyorum
Sen ondan önce bişeyler yaptın mi
hayır sadece öpüşme en fszla erkek olarak ama o 5 kişiyle sakso ve anal tarzı yasamış siz kız okarak bu durumu daha iyi degerlendirebilirsiniz ne diyorsunuz
Yani Öpüşmek de yanlış ona bakarsan. Bi de ben ilişkilerinde hiç durust olmam bende çok ilişki yaşadım ama yalan söylüyorum. Yani bunu kanitlayamazsiniz da kız drust davranmis en azından
evet durus davrandı ana sence de fazla degıl mı bu kadsrı
etiketlere bak mk dsakjdsjdnsakdsakjsd :D
konunun gözüküp fikir alabilmek için mecbur diğer türlü yorum gelmiyo. senin düşüncen nedir tabi söylemek isterseniz
Tabi kardeş söylim, bir şeyleri kendiliğinden itiraf etmek, güven vermenin en kolay yollarından biridir, inanıyorum ki söylediklerinde samimidir, saklama ihtiyacı duymamış, bunlar gelip geçici şeyler böyle şeylere çok takılma kardeşim... Seviyorsanız birbirinizi böyle şeylere çok takılma...
peki çok sağol
rica ederim kardeş iyi günler
Herşeyin hayırlı
evet
God of godoşsun bilmem anlatabildimmi
beden böyle söyledin? dürüstce
Bi düşün anlarsın
ciddi anlamda açıkca söylemenizi istiyorum bunu neden bu şekilde söylediniz diye? çekinmeden söyleyin madem o lafı söylediniz nedeni olmalı düşününce bulamadım kendimi öyle görmediğim için sizden bekliyorum
Biraz daha düşün düşünmek iyidir
Bu kadar geniş olma derim.
ne açıdan söylediniz açıkca
?
Ayril ya miden nasil kaldiriyor
neden böyle söylediniz peki tam açar musınız dürüstce?
Peki abicim bak soyle soylim temiz kisilerin temiz kisilerle beraber olmasindan yanayim sizde bir sey yasamamissiniz bu kiz bir cok halt yemis bastan kabul etmeseydiniz keske bu dusunceler sizi rahatsiz edecektir vede boyle seyler bastan konusulmali diye dusunuyorum sevgili olmadan mi soyledi bunlari?
sevgili olduktan sonra ve detaylı anlat dedikten sonra dürüstçe herşeyi bana anlattı. 5 erkeğe sakso çektiğini bir kişi ile anal diğee bir kişi ile de vajinadan seks yaptığını hepsinin hata olduğunu da ekledi. hanşunu da söyliyim beni aldatıcak yalan söyliyecek bi kız değil bana çok bağlı ailem de çok seviyor ilişkimiz de şükür çok iyi gidiyor ciddileşerek ancak bazen az da olsa aklımı kurcalıyo bunlar dürüstçemsize göre fazla değil mi bu yaşadıkları veya açıkça düşüncenizi merak ediyorum..
Fazla bana gore ayrica baskalarina oral yapmasi benim midemi bulandirirdi karar sizin ama bu isler en basindan konusulmali ve eger uygun degilse baslanmamali diye dusunuyorum bu benim dusuncem tabiki
düşüncene tabi ki saygı duyuyorum. midenin bulanmasının sebebi nedir? eskiden yalayınca birşey kalmıyo
Ne bilim ben kendim icin konusim bi kiz eli tutmamaisim kendisi 5 kisiye bide oral yapmis bu beni kotu hissettirebilirdi neyse siz sorun etmiyorsaniz devam edin derim
yani öyle hissetmekte anlattığına göre haklısın aslında benim en çok tüylerimi ürperten bi kerede olsa anal vermiş olması başkasına sevdiğini öyle düşün bi
?
Evet o dusuncede kotu
Bu hikaye niye bana tanıdık geliyo
benzerini okumuşsunuzdur belki yaşamanızdan iyidir 🙏🏼
senin hayatin bize laf dusmez
evet ama işin içinden çıkamadığım için fikir istedim nacizane. dürüstçe bu konuda fikrinizi merak ediyorum
ben istemezdim acikcasi cunku bir sey yasamadim, ha karsima belki saklayacak beni kandiracak biri cikacak bilmiyorum nasip bu isler neyi hakediyorsak artik.
bak o dediğin önemli saklamadı benden sizce de 5 ayrı kişiye sakso bi kez anal ve başka biriyle de vajinadan seks normal mi yoksa abartıyormuyum? dürüstçe
normal degil zina bu, genelev calisani bile analdan vermiyorken o onuda yapmis. dedigim gibi herkesin kendi hayati ciddi bir yola girmeden kafada soru isareti birakma
analdan sadece bir kez vermiş başka vermedi. ben normalde zaten anal düşüncem yoktu onunla ama sormak istedim anal istemediğini söyledi ama önden yapıyoruz. başka problemimiz de yok şükür ama kurcalıyor aklı bazen işte
Dürüst olması güzel işte.
Bence denemelisin diye düşünüyorum
Ohooo yol geçen hanı olmuş mübarek😀
niye öyle dediniz ki?
Senin daha önce cinsel beraberliğin oldu mu? Olduysa kaç defa oldu?
benim önceden yoktu öpüşme dışında ama siz neden öyle söylediniz peki dürüstçe
Hayır evlenme, sen temizsen karşında ki de temiz olmalı. O erkeklerin aklında hayalinde o kadın var. Sağda solda nasıl ilişki yaşadıklarını arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatıyordur. Ayrıca ileride evlenseniz bile o kadının mutlaka aklına hayaline gelecektir.
beni çok seviyor benimle evliyken aklına nasıl gelsin ki? bi de sormak istediğim bu kadar cinsel etkileşim yaşanmadı normal mi? dürüstçe
?
Dene bi
denedim ve emin oldum aldatmıcanı. ama çok mu ataerkil düşünüyorum? fazla değilmi o kadar oral vs dürüstşe söyliyebilirsiniz çünkü ciddi düşünüyoruz
Geriye pek bişey kalmamış. Ufak ufak uza bence.
tam olarak kavrıyamadım neden böyle söylediniz?
Senden önce çok şey yaşamış, seninle ilken durur mu, ya da söyledikleri ne kadar gerçekçi. Seni test mi ediyor tespit önemli
aslında benle iken duracağına aldatmıcağına eminim bana bağlı bi kız aileme de ancak kafamı kurdalıyan şey bu kadar ağza alma az değil ve anal gibi bişiy yapmış olması da abartıyormuyum diye korkuyorum da
İlerde aklına takılır. Senin beni dinle yavaş yavaş ayrıl.
sana göre aklıma takılacak olan kilit nokta tam olarak hangisi bu kadar ısrarla söylediğiniz için soruyorum
Başkalarıyla bunca şey yaşamış olan biri ilerde de yapabilir mi.
ileri konusunda cidden eminim ama farklı yaprak tatlarını almış olması yeter artar maakesef
Test et dene
denedim ve emin oldum aldatmıcanı. ama çok mu ataerkil düşünüyorum? fazla değilmi o kadar oral vs dürüstşe söyliyebilirsiniz çünkü ciddi düşünüyoruz
Bakireliğini bilemem ama yalan varsa durum kötü
yalan yok herşeyi açıkca söyledi eskiden yaşadığı seks normal bişiy herkes öyle diyo evet normal ama bu kadarı da fazla diil mi? dürüstçe
Normal demedim. Ama olmuş sonuçta
evet
tut bırakma
dürüst olduğu için mi bunu dediniz
ewett
anl için nasıl ikna olmuş
karşı tarafın ısrarı ile
büyük jestt
ne oadar ciddisiniz
nasıl yani?
ilerisi için
baya ciddiyiz bana karşı harika neden büyük kest
analı herkes yapmaz
sen hiç anal denedinmi
zaten onu sadece bi kez yapabilmiş analı bende kabul etmedi
önden denedinizmi
sana jestt yaptı mı
çok ama anal teklifim olumsuz oluyo ben de bıraktım istemeyi ama aklıma o an başkasına bi kez de olsa anal verdiğimgeliyo üzülüyorum ama sonra gereksiz deyip unutuyorum
unut eskiyi
kız güzel mi bari
güzel evet ama kalbi de öyle gerçek anlamda iyi kız ama keşke bu kadar şey yaşamasa idi. sence fazla mı bu kadarı?
yaşı kaç
giyimi nasıl
sadeliği nasıl
bunlar önemli değil kardeşim boşver yani yorumun eskiyi unut sanırım öyle söylediniz çok sağol fikriniz için 🙏🏼
ciddi sordum
by
önmli soruydu
27 yasında
senin kaç
30
hmm
denk simiz
anlıyamadım
ikinizin yaşı iyi
evet dediğin gibi eskiyi unutmak gerek ilerisi önemli
tutbırakma
evet
nefsini çekiyorsa güzelse tut
beni aldatıcak biri değil o yüzden bırakmam
boyunu sordum onun en önemli sorusustun
1.85
kızın boyu kaç
1.85 işte kardeşim neden sordun
o kadar boylu mu kadın
aynen neyse zaten aramızda herşey gayet iyi gidiyo büyüteb ve boş yere eskiyi düşünen benim sağol fikrin için
sende boy nasıl
1.88
bunkar harika ya..
boy uyumunuz çok güzell
oyle birrine nasıl denk geldin
boy uyumundaki ahenk nsll
nasıl bir tanışma oldu
nerdesin senn
merhaba az bakk
bi baksan yaaaa