Arkadaşımın kardeşi ile yakınlaştıktan sonra hiç yüzüme bile bakmıyor neden böyle yapıyo?

Evet arkadaşımın kardeşi var benden yaşça baya küçük, 1 kere odasında gece onunla Film izlerken ben dar tayt giydiğim için benden etkilendiğini vs. söyledi. Benimle sevişmek istediğini söyledi ama ben istemedim o gün, daha önce sevișmedim kimseyle çünkü. Bende yaş olarak biraz küçük gösteriyorum ve bakımlı biriyim. Her neyse uzatmayalım fazla, sonra başka bi gün odasına gittim kıyafetler üzerimizdeyken sürtünme oldu. Neyse işte ondan sonra hiç yüzüme bakmaz oldu hep bana kötü davranır oldu. Başka zaman bi daha seviștik yine aynısını yaptı sonra beni engelledi. O değil de ben anlamıyorum ben zaten yaş olarak büyüğüm ondan ve evlenmicez zaten, alt tarafı her oraya gittiğimde onun odasında sevișecez peki neden böyle yapıyo anlamıyorum. Sonuçta o karli çıkıyo ama işte yinede böyle yapıyo. Engelimi vs. Kaldırdı ama az önce apartmanda ışıklar kapalı seviștik 5 dk bile sürmedi her zaman ki gibi, sonra mesaj yazıyorum geleyim mi diye ama hiç mesajlarıma bile bakmıyo. Yok yani anlamıyorum neden böyle yapıyo, bide hiç opmuyo beni, dudaktan öpüşmeyi zaten hiç sevmiyo. Sakın yargılamayın böyle şeyler neden yapıyorum ve neden yaptım hiç bilmiyorum, tek bildiğim böyle şeyler hayatta yapacak biri değilim ve oldu işte. Ama neden işi bitince yüzüne bile bakmıyo ve işi olduğunda yüzüme gülüyor. Biliyorum yaptığım saçmalık biliyorum doğru değil ama yinede zoruma gidiyo onun bana öyle yapması. Yok yani amacı ne olabilir? Üstelik sevişme teklifleri de hep benden geliyo zaten, kendimi kötü hissediyorum böyle şeyler yapacak biri değildim hemde kendimden küçük biriyle ama oldu iste. İnsan belirli bi yaşa kadar doğru kişinin gelmesini bekleyerek ömrünü geçirdiği için bi zaman sonra boşluğa düşüp hatalar yapabiliyor. Lütfen yargılamayın. Sadece neden böyle yaptığını bilmek istiyorum ve ne yapmam gerekiyo? Gerçi artık bundan sonra olmicak hiç bişey, yaptığım yanlıştan dönmeye karar verdim
Güncellemeler
+1 yıl
Olur sor bakalım
Arkadaşımın kardeşi ile yakınlaştıktan sonra hiç yüzüme bile bakmıyor neden böyle yapıyo?