Annemlerin sesini duyuyorum 10 dk da iki inleyip hemen cıkıyolar ne anladim bu isten. Yani düsündüm böyleyse cok sıkıcı bu sey.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
annengilin yaşadığı seks değil. babanın bencilce kendini tatmin etmesi annenin kölelik yapmasıdır bu.
Valla annem de iyi zevk alıyor sanki ama :)) bilemiyorum tabi hep böyle miydi
o an zevk alıyordur ama sona ulaşamaz asla. 10 dakika nedir yahu.
Nedir o son dedigin sey
yahu son dediğim orgazm. bir kadın 10 dakikada orgazma ulaşamaz. baban boşalır ama anan hayır
Cok iddialısın dogru da olabilir djjrjjsjfjs yasamak lazım
arkadaşım benim yaşım 53 yaşıyorum zaten. 25 yıldır 20 yi aşkın ülkede projeler yaptım. tanımadığım ırkta renkte kadın kalmadı. tecrübe ile sabit. ayrıca eğitimsiz de değilim. 3 ün. eğitimi aldım
Tamam amca sakin bütün kadınları yedin bitirdin tamam bi sey demedim. Ben kendim icin dedim 20 yasındayım algılamam icin hissetmem lazım dedim
çok iddaalısın deyince ben de açıklamak durmunda kladım. sanki ben bir zanda buluyormuşum gibi hafife alıyorsun. benimki zan değil yaşanmış tecrübe
Annenlerin ki kisa suruyor.. asla sıkıcı degil... en az 20..30 dk on sevisme olacak 15.20 dk da seks olacak... ve zevki harikadir
15 20 dk seks diyorsun da böyle bir kasılma orgazm olayı oluyor o gectikten sonra devam ediliyor mu ki
Evet tabiki oluyor..2.3 kez olabilir sorun olmaz tabiki... annenler direk mevzuya gectikleri icin kisa suruyor...
Yıllar geçmiş onların ne yapsınlar yapalım mı diodur biri diğeri he diyordur çat pat cut orgazm hadi dön kıcı yat :)
Orası öyledir de bazen düşünüyorum zaten ne kadar uzayabilir
Uzar biter biter yine başlar önemli olan ten uyumu istek uyumu sonra sabahlar olmasin
Umarım öyle olur
Olur olur.. sesler isteklendirdi mi seni?
E tabi shjdhsJj
Yazsana bi bana bisi sorcam
10 dk sen ses duyuyorsun onlar zevkini alıyor ama öyle düşün
Orası öyle guzel de biraz sorumluluk olayına dönmüs sanki. Hani bir isi 10 dk da yapar bitirir sonra hicbir sey olmamis gibi devam edersin ya. Ben sey olur diye hayal ediyorum. Baya böyle zevkini alacaksın yorulacaksın uzun saatler sonra o hisle sarilir uyursun. Çok odun geldi onlarınki bana
E ama onlar yıllardır içinde işin. Hiçbirşey ilk Zamanlar gibi olmaz. Ama sonuçta onlara yetiyor mutlu ediyor. Bazısı saatlerce olamıyor yAŞ ilerledikçe ama
10 dk ses iyi zaman o yaşlarda unutma sen giriş gelişmeyi duyamazsın ancak finali duyuyorsun ses arttıkça iyi zaman onlar İçin. Çok yorulmalarına gerek yok efora🤫
Dogru bak 😂 iyi madem
Aç kulaklarını olumsuz gidişat olursa endişelen ses duymuyorsan hayattan zevk almıyorlar demektir
Ses varsa hayat var zevk var 😎
yapmak için yapılan seks gir çık boşal bitti hiç tarzım değil ;)
Onlar da öyle yavrum herkes bizim gibi pompacı değil
Evde senin olduğunu bildikleri için kısa tutuyor olabilirler
Öyle değil onların ki öyle
Yaş gecti diye mi acaba?
Olabilir tabi uzun süren de çıkabilir
Yav ne seksi annen baban boşalana kadar sabrediyordur zevk falan almaz kadın o tarz az süreli ilişkilerden
Evet bizimkiler de aynı ama annem dewam ediyor
Tek başına mı 🤣
Evet mast yapıyor
Düşündüğün gibi değil güzelim ya
Nasılmiş yani napılabilir ki ekstra
Onlar kısa kesiyorlar 10 dk. da iş bitermi ya en az 1 saat sürmesi lazım sen vmduymasin diye kısa kesiyorlar demekki
Of merak ediyorum ya uzadigini düsünemiyorum pek orgazm dan sonra devam edilir mi mesela
Elbette edilir, kadın daha çok zevk alır girip çıktıkça, eğer soruların varsa özelden sorabilirsin siliyorlar burdan sonra
Pekala teşekkürler
Rica ederim iyi geceler
Onlar fantezi yapmıyor
Nasıl oluyor normalde
Fantazi değişik şeyler
Onlara yeter ama sana yetmez 10 dakıka
Onlar sadece bırlıkte olurlar
Sende oyle olmaz
Hiç yasamadigim icin mi öyle olur diyorsun?
Tabıkıde oyle olur kac yasında sın
20 :/
Biliyorsundur bu konuları
E tabi biliyorum sadece hayal etmekle yasamak bir degil belki de yanlıyorum diye emin olamadım.
Bısey demedin ama
Konusmak ıster mısın peki
Yıne bısey demedin ama
Ne demeliyim
Baska yerden konussak olur mu
Yıne bısey demedın ama
Onlar öyle
Bizde nasıll
3-4 saat
Hmm anladım denemek lazım o zaman :))
Hiç denemedin mi;)
Hıc denemedim ))