2 yıllık ilişkiden ayrıldım. Yediremeyip adam tutup bana tecavüz ettirdi?

iki yıllık ilişkim vardı severdik birbirimizi sonra bana ilgisi azalmaya başladı sonra öğrendim ki beni aldatıyormuş. Sonra ayrıldım. İlk başta yalvardı yakardı seni seviyorum hata yaptım dedi. Onun öncesinde aramız iyiydi hiç aldatmamıştı. Ama yinede terk ettim acı çekiyordum. Sonra beni tehdid etmeye başladı. Senin hayatını bahvederim diye. Ben ciddiye almadım. Sonra bir gün markete gitmek için evden çıktım markete gittim eve dönerken Doblo tarzı bir araba yaklaştı içinde adam laf attı 30 yaşlarında vardır. Ben ise 18 yaşındayım. Sonra koştum kaçtım peşimden geldi arabayla sonra hala koşmaya devam ettim indi arabadan tuttu beni arabaya attı. Sonra ormanlık gibi bir yere çekti arabayı arabanın içinde bana tecavüz etti ben ise bakireydim. Hatta oo bakireymiş çıtır dedi. O Kadar canım yanmıştı ki öleceğimi zannettim. Bende o haberlerde ki ölen kızlar gibi olacaktım. Hem para aldım hemde çıtır kız s*kiyorum dedi. Anlayamadım çünkü o ara çok acı çekiyordum çok dövüyordu. Sonra mehmetten selam var diyince şok oldum eski sevgilimin adı. Bana tecavüz etmesi için tutmuş ve adam çok dövdü beni bilerek içime boşaldı hamile kalayım diye 8 kere içime boşaldığı sadece benim hatırladığım bayıldıktan sonra kaç saat yaptı bilmiyorum yani saatlerce tecavüz etti en sonunda bayıldım. Uyandığımda perişhan bir haldeydim ormanlığa atmış bırakmış gitmiş beni. Sonra yürüye yürüye bir yol çıktı karşıma bayan bir sürücü vardı durdurdum ve gitmek istediğim yeri söyledim beni götürdü ısrar etti polise götüreyim dedi ama hiçbirşey anlatmadım tecavüze uğradığımi bilmiyordu. şu an kimse bilmiyor rüyalarımda hala o ormandayım hala tecavüze uğruyorum her gece rüyamda ne yapıcam ben? hamile değilim çok şükür adet oluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Polise gidemem çok utanıyorum. Kimseye anlatamıyorum ve polise gidersem yine yapar aynı şeyi bu sefer hamile kalırım çok korkuyorum evden dışarı bile çıkamam ben artık. Ver trol demeyin nolur öyle diyince daha çok üzülüyorum. Keşke trol olsa keşke.
Güncellemeler
+1 yıl
En acısız kolay intihar yöntemi nedir? Lütfen dalga geçmeden söyleyin zaten kalbim darmadağın. Sadece kendimi en kolay nasıl öldürürüm? Fikir İstiyorum
2 yıllık ilişkiden ayrıldım. Yediremeyip adam tutup bana tecavüz ettirdi?