öncelikle ks de izlenmesi gereken filmler adına arama yaptığımda, bu soruya ''a serbian film'' diye cevap veren arkadaşın ben taaa *******
neyse, bu filmin etkisinden nasıl çıkcağım ben?
neyse, bu filmin etkisinden nasıl çıkcağım ben?
bir arkadaş tavsiye etmişti harika film diye izledim ve 1 hafta unutamadım. Filmin konuşu şöyle: Eskiden bir tane p0rn0 yıldızı varmış bu adam döneminin en iyi p0rn0 yıldızıymış. Sonra bu adam evleniyor çocuk yapıyor falan mesleğini bırakıyor. Ama aradan yıllar geçince parası bitiyor ve buna bir iş teklifi geliyor. Yeni bir p0rn0 filmi teklifi ve ucundada çok büyük bir para var. Adam bunu kabul ediyor ama adama çok değişik sahneler çektiriyorlar aşırı derecede iğrenç insanı sexten soğutur öyle söyliyim.
Şimdi izlemeyenlerde merak edip izleyecek :/
bir kaç güne unutursun.
o filmi abazalara izletmek lazım cinsellikten soğutuyor :/
Açıkçası izlemedim ama fragmanına falan baktım bu tarz psikolojik film çok ancak bilinmiyor. Bunun film olduğunu unutma kurgulamışlar düşünmemeye çalış
Nssil bir filmki merak ettim simdi konusu ne dramatik fekanmi
Cevap
15Cevap
Ben var ya öyle dehşet bir film görmedim ya yeminle sırplar pislik olduklarını bir kez daha kanıtlamışlar :D film sırasında baya küfür ettim ben, ama çoook sevdim gerçekten de. Bişey olmuyo ya abartmayın, bikaç gün sonra geçiyo gidiyo aklınızdan :D
Bu film Sırbistandaki malum film endüstrisini eleştirmek için çekilmiş. Tabi eleştirinin dozu biraz kaçmış sonuçta böyle izleyenlerin kısa süre etkisinde kalacağı bir film ortaya çıkmış. Tavsiyeye gerek yok kısa sürede unuturun Etkisinde kalıncak bir iki film daha
-Human Centipede-
-Cannibal Holocaust- biraz eski 80'ler ama gerçekçi bir film.
-İnside. (İçerde)-
Tavsiye ettiğin filmler sırp filmini aratır yalnız :D
İzleyim ben de..
En son iki kız arkadaşıma " soraya'yı taşlamak" filmini önermiştim ve çok uzun bir mesaj atmıştı kız küfürler dolu..
İzle sen de..
Filmi izlemeden önce konusuna bakma zahmetini göstermediğin için suç sende ergen kardeş
Pardonda insan bir özetine ya da fragmanına bakmazmı filmin? Neyse müziğine hastayım ben :D
ahaha :D Sırpski :D ohoho :D bir sırp filmi ohoho :D ihi la sadece anlatan oldu diye izlemedim ben :D miğde kalmaz bende :D ohoyt :D laan :D böyle sizi izlemek fena komedi :D
Çok zor. Ben bir kaç ay kendime gelemedim. Nasıl bir psikoloji ile o filmi çekmişler anladım var ya.
yaaa şimdi 1 hafta manyak gibi dolaş bakalım sırpların kendisinden hayır yok filminden ne bekliyodun ki
konusundan bahsedersen
ona göre cözüm söyleyebilirim
okurken kfr ettim bu nasıl konu
valla bilemedim bea nası kurtulcan
Ne Yap Biliyonmu Filmi bir daha izle sıkılırsın :)
Sonuna kadar izlediysen unutmakta da sorun cekmezsin. Hepsi yapmacik o filmin.
iyi ben izlemiyim ozaman beni kan tutuyor kanka
Nasil bir film güncellemeye onu da yaz
New born p*rno der susarım :P
Ben de şu filmin etkisinde kalmıştım
Legion
Psikolok yok. Hiç olmayacak.
komik bir film yav ne etkisi
Konusu ne, güzel mi?
siz kadınlar neden bu kadar meraklısınız ya meraktan ya y*****tan lafını duymadınız mı
iyi mutlaka izle o zaman izledikten sonra beni hatırla
:/ işkence, p*rn starın seviştiği kadını işkence ederek oldurmesı, bu stara ilaç içirilip oğlunu şeyetmesi, kan vahşet, yeni doğan bebeğin sey edilmesi vsvs.. ölülüeri falan şeyediyolar... allah kahretmesin:/ izlersen cinsel sorunların olur. g*tün biri burada tavsiye etmiş. türkün aklıyla kuyuya inilmez. mk. burada önerilen filimleri bilisteye alcan. özellikle onları izlemicen
Ahaa bide tesekkur etmis * :D
haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar