bu sorumda cinselikten olsun dedim -soru acik net yorumlayin ben olgun kadinlarla birlikte oluyorum bacakalrini oksamayi seviyorum. ya siz nerlerinde zevk alirisiniz iliski zamani ve tercihiniz yaş olaraktan.
Olgun kadinmi yoksa gencmi cinsel iliskide olmayi ve ne icin olgun ve ya genc tercih edersiniz , nerelerini oksamayi seversiniz?
olgun kadın her ne kadar güzel alımlı oturmasını kalkmasını bilse dahi evlilik hayatı için genç kadın her vakit iyidir olgun kadınla uğraşmak gerekir genç kadın öyle değildir birde olgun kadın yaş ilerledikçe yaşlı göstermeye başlayacaktır genç kadın seninle birlikte olgunlaşır seninle birlikte yaşlanır ileriki yaşlarda da güzel durur tavsiyem genç kadından yana
dogru abi genc kadin evlenmek icin elbette amma ben olgun kadin seviyorum kendimde 15 18 yas buyuk olsun amma ne yapalim onuda olgun kalmayacak ki yaslanacak amma benim dedigim abi vakit gecirmek icin evlenmek icindegil fantezi olrark dusun abiii
evlilik dışı ilişkilere karşı olduğum için bu yönden düşünmedim lakin her ilişki sonu evlilikle bitecek diye bir durum söz konusu değil iken dahi ilişkiye başlarken sonu evlilik olacak kişiler seçmende fayda vardır
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Olgun kadinmi yoksa gencmi cinsel iliskide olmayi ve ne icin olgun ve ya genc tercih edersiniz , nerelerini oksamayi seversiniz?
En İyi Cevaplar