Uzun süre duş jeli kullanacağım, vücuduma alışması ve doğal olarak güzel kokmak için. Fikirlerinizi alayım arkadaşlar :) En güzel kokan duş jeli hangisi sizce ?En güzel kokan duş jeli
Günlük olarak duş yapıyorum. Bu sebeple duş jellerini banyomdan hiç eksik etmiyorum. Duş jellerinin cildi yumuşatması ve nemlendirmesinin yanında güzel kokması da önemli. Duş jelinin vücudu iyi bir şekilde temizlemesi kadar güzel bir kokuya sahip olması da önemli. Bence duş jellerini klasik sabunlardan ayıran en önemli detay kokularının güzelliği ve çok çeşitli olması. Peki benim severek kullandığım ve size de önerebileceğim duş jelleri neler derseniz okumaya devam edebilirsiniz :)
En güzel kokan duş jeli hangisi denildiğinde aklıma ilk gelen Pure Line oluyor genelde. Duş jellerinde kokuya da çok önem verdiğim için ilk tercihim Pure Line. :) 12 saat süren kokusu ile kendimi şımartıyorum. Pure Line cildimi yumuşatıyor, nemlendiriyor ve kokusu ile mest ediyor. Çeşit çeşit kokusu olduğu için kendine en uygun olanı seçebilirsin. Ben en iyi kokuyu seçerken bir hayli zorlanmıştım.
En güzel kokan duş jeli tavsiyesi olarak Pure Line diyorum. Benim favori kokularım Yasemin & Sarı Kantaron ve İncir & Beyaz Gül <3 Saatler boyu süren güzel kokunun tadını çıkarıyorum.
Bunun dışında erkeklerin de duş jeli seçiminde kokuya önem verdiğini biliyorum. En iyi kokan erkek duş jeli konusunda benim erkeklere önerim Le Petit Marseillais Duş Jeli Men Serisi Mineral ve Sedir Ağacı.
en iyi kokan erkek duş jeli
Erkeksi kokular arıyorsanız bence erkekler için en iyi kokan duş jelleri arasında bu ürün ilk sırayı alır. Kadınlar için en güzel duş jeli konusu bence tamamen kişisel. Çiçek kokuları, meyve kokuları ya da daha ferah kokuları mevcut. Her konuda olduğu gibi bu konuda da erkeklerden daha fazla seçeneğe sahibiz :) Güzel kokulu duş jeli ile temizlik keyfini artırabiliriz bence 🌸 Bunların haricinde benim severek kullandığım duş jelleri arasında Duru ve Palmolive duş jelleri var. Ancak son dönem favorilerim ve önerilerim bu şekilde.
Palmolive termal spa 👍 Öncelikle fiyatı oldukça uygun ve kokusu harika. Cildime çok iyi geldiğini de söylemeden geçemem. Kesinlikle denemeniz gerekiyor.
o çikolata kokusu o kadar farklı ve hoş ki aldıktan sonra piyasadaki diğer çikolata kokularının ne kadar uyduruk olduğunu anlayacaksın, sırf koklamak için saatlerce elimde gezdirmişliğim var yani ama en son kedimin kafasından aşağıya dökülmüştü, orada noktaladık işi ama sonra o da bağımlısı oldu :D
söylediğim gibi önceden ben de öyle düşünüyordum saçma bir yılbaşı hediyesi olarak ablamın ta new york dan yolladığı bir paketin içinden çıktı ama o kadar hafif o kadar güzel bir çikolata kokusu ki yani alırsan eğer anlayacaksın ne demek istediğimi, kedim keş oldu neredeyse diyorum ya daha ötesi var mı :D
jellerın coğu vucuduna zarar gozeneklerı tıkıyo en ıyısı zeytın yağlı sabun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
herşeyn zararı var ona bakacaksan pis pis mi kokalım parfüm önerisi soruyoruz ona da doğal kokun diye cevap veriyosunuz ne kokalım o zamn ayıptır sorması
En İyi Cevaplar