Umudumu kaybettim?

21 yasindayim. Bu yasima kadar ilk defa bir sevgilim oldu. Basta arkadastik onunla ve cok iyi anlasiyorduk. Cok mutluyduk sonra bana asik oldugunu itiraf etti ve sevgili olduk. 10 ay ciktik. Hergün bulusuyorduk. Beni isten aliyordu evime birakiyodu yemek aliyodu yani ilk defa biri benimle böyle ilgilendi. Sonra ciddiyete baglamak istedik ve ailelerimize konuyu actik ama malesef nasip olmadi ve yollarimiz ayrildi. Beraberken ilk defa onunla yakinlastim. Bekaretime ellemedi ama yakin bir iliski yasiyorduk. Öyle kötü seyler yapmadik. Oral veya anal seks gecmedi aramizda. Kiyafet üzerinden oldu hersey iste. Simdi yollarimiz ayrildi ve ne onun ailesi nede benim ailem onayliyor bu iliskiyi. Ben babamin yüzüne bakamiyorum okadar utaniyorum ki hergün agliyorum. Nasil kabullenicem bunlari bilmiyorum. Baska bir adamla nasil olucam diye düsünüyorum. Bu hayatta tek bir hayalim vardi oda sadece tek bir adama ait olmak. Basaramadim bende nefsime yenildim ilk defa. Böyle birseyin basima gelecegini hic tahmin bile edemezdim. Konusabilcegim kiz arkadasim veya yakinim hic yok. Kimseye derdimi anlatamiyorum. Umudumu kaybettim artik..
Umudumu kaybettim?