+1 yılCinsel ilişki sırasında kitap okumuşluğum, çay demlemişliğim, ellerimi yıkamışlığım falan var yani ;))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇüş artık.
Klasikleri okurken Raskolnikov diye haykırarak 31 çektim. Yaaaa :'(42 Yorumla- +1 yıl
Neyse, okuyun da nasıl okursanız okuyun. Yeter ki okuyun...
Soran+1 yılAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAH ÖLDÜM
Ben bir ara denemiştim hatta bir video yapmılar youtube de var değişik bir şey olur du aslında.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
O nasi bir fantazi laa iyice b0kunu cikardiniz haa. Yok fiskiyeyle su fiskirtma yok kitapla yok istee sandalye ayagi kapi kolu tencere kulpu klozet fircasi yok anten catal kaşık.. ne ayaksiniz kizimmmmm iiiiiiii
12 Yorumla
Soran+1 yılseni geren ne 31 çekmekten daha güzel şeyler bunlar
+1 yılbunlar hep o grinin elli tonumu ne onun eserleri :)
14 Yorumla
Soran+1 yılyoo
- +1 yıl
ya da o tip kitabın işte yoksa pamuk prenses ve yedi cüceler kitabını okurken prensin prensesi öptüğü bölümden etkilendim mas yapmış olamazsın dimi :)
Soran+1 yılyapmış olabilirim
- +1 yıl
kudurmuş arkadaşımıza bir erkek gönderiyoruz nasıl bir şey istersiniz efendim?
eskiden playboy ve hustler dergilerinin ağzı olsa da konuşsa :p
140 Yorumla
Soran+1 yılahah aynen
Soran+1 yılkesinlikle internetten daha iyidir
Soran+1 yılamma yaşlı çıktınız ha :D
- +1 yıl
ya biz de ergendik ama ben 12 yaşında cinsel bilgiler ansiklopedisini okuyup yutmuştum. 15 yaşında arkadaşlarıma fallop borusunun işlevini anlatıyordum. Buradakiler hala gaz çıkardım kızlığım bozuldumu derdindeler, hele erkekler daha komik, 16 santim yeterli mi diye sormuş, evladım önce kadın ruhunu keşfet, bedenini keşfet, gerisi gelir diyemiyorsun tabi :)) gülüyorum sadece.
Soran+1 yılkötü anlamda demedim ya en güzel zamanları yaşadınız en çok istediğim şey 80'lerde falan yaşamaktır valla böyle bir konuda bile duygulandım okuyunca yazdıklarınızı :D
- +1 yıl
Gizli eskiden hayat neden güzeldi biliyormusun? Çok değerliydi, bulunmazdı, ulaşılamazdı. Bulduğumuzda elimizle hissederdik, gözlerimizle, burnumuzla, ağzımızla.. Bildiğin gerçeği yaşardık :) Şimdi gerçekten şanssızsınız belki ama, duygu yine var, şekli anlamı değişti sadece. Kitap oku, gez, arkadaşlarınla paylaşımlar yap. Hayat inan böyle güzel. :)
Soran+1 yılherşey çok kötü şu an ya kendİ jenerasyonumdan nefret ediyorum yaşıtlarım hiçbi şekilde ilgimi çekmiyo. aynı şekilde yeni çıkan kitaplar filmler diziler falanda. kitap okuyorum eski filmleri izliyorum baska bisey yapmıyorum valla. hayat da şu an pek güzel değil yani :D
- +1 yıl
Yanlis anlama Gizlicim, ama ben su anda hayati cok güzel buluyorum. Bilmiyorum, belki de cocukluktan gelen bir aliskanlik bu, cünkü bizde mutlu olmak kolaydi. Sokaga cik, iki topa vur. Amiga alsin diye babaya yalvar. Cumartesi olsun Kara Simsek izle saat tam 4'de. (Bunun yüzünden takewondoyu biraktim, iyi mi? :)) Bunlar bizi mutlu ediyordu.
- +1 yıl
evet internet tehlikesinin farkında değil çoğu kimse. Gizli hayat sadece güzel değildi senin yaşlarında bize, aynı anne baba tartışmaları, gelecek kaygıları, arkadaş kıskançlıkları yine vardı :)) sadece bu problemler bizi sallamıyordu, biz de zamanla alışıyorduk. Sizin şu an gözünüze gözünüze sokuyorlar.
- +1 yıl
Bak burada okudugum birseyi paylasmisim: www.kizlarsoruyor.com/.../q1609122-dunyadaki-her-sey-bos-geliyor-benim-gibi-olan-var-mi
Soran+1 yılhahah estağfurullah ya çok hoş bir sohbetti :D
- +1 yıl
Olmadı şimdi, o dergileri niye kazağının altına sokup arkadan gelen var mı diye baka baka gidiyordun elMaestro. Şimdikinin farkı ne :) Kaşkolu ağza iyice sarıp, 18 yaş altı olduğumuz belli olmasın da rahat rahat girelim 3 filme diye cambazlık yapan da biz değil miydik :)) arkadaşı mazur görmek lazım :)
- +1 yıl
Sende haklısın :) Dostlar keyifli sohbet için teşekkür ederim. Mesaimi az biraz keyifli hale getirdiniz. Lakin eve geçmeliyim. Programımıza son verirken, herşey gönlünüzce olsun, geceniz mutlulukla daim olsun diliyorum. Se se se bir bir bir ki ki ki ;) https://www.youtube.com/watch?v=opKCoPHEjP8
Soran+1 yılcinsellik konulu soru sorunca mesajda baya darlıyorlar :D normalde gercekte de burada da utanılcak birşey değil :D
Nasıl kitaplar okuyorsunuz anlamıyorum ki. Gerçi Grinin bilmem kaç tonu diye bir kitap manyak bir karının fantezileriyle milyonlar satıyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılseks yaptığı ya da fantezileri olduğu için mi manyak bir karı
Soran+1 yılhertürlü kitabı okurum erotik de okurum ama grinin 50 tonunu okumadım okumayı da düşünmüyorum. bence fazlasıyla overrated. bir konuda haklısın.
Soran+1 yılvarolmanın dayanılmaz hafifliği güzel birşey. erotik olarak marquis de sade çok severim. en sevdiğim yazarlardandır. erotik olduğu için değil. sadece seviyorum mesela.
Soran+1 yılokumalısın. salo or the 120 days of sodom'u izledin mi
Soran+1 yılben ilk izlediğimde hayatımda gördüğüm en güzel şeydi. kitabı da öyle.
Soran+1 yılaynen :')
Tabikide p*rno kitaplar dergiler okuyordum ön eden cooook 31 çektim yalan yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGece gece bunu soran bir kız kuvvetle muhtemel abazadır ve yine kuvvetle muhtemel ks çıkışı mast yapacaktır ;)
015 Yorumla
Soran+1 yılgece gece dediğin saat 9. abazalıkla alakası yok gerzek gayet ciddi sordum. masturbasyon yapmak da abazalik ya da utanılcak bişey değil ama senin gibi kendine bakmayıp millete sataşan 31ciler rezilsiniz.
Cevap sahibi+1 yılPardon canım mesajı yazdığın saate bakmamışım hem ayrıca ne bu tepki ne bu soruyu sormanı ne mast yapmanı yadırgamadım ki dilediğin zaman dilediğin kadar ve dilediğin şekilde yapabilirsin abazalığa gelince cinsel tatmini ilişki üzerinden değil de mast yoluyla sağlamaya abazalık diyorum ben ve buda yadırganacak bir durum değil neden bu kadar öfkelendin anlamadım açıkçası bu ben de dahil herkes için geçerli olabilecek bir durum boş yere gerildin sen
Soran+1 yılgerilmedim. her zaman da seks yapcak birisi olmuyor yanında.
Cevap sahibi+1 yılYani.. ve bu durumda da mast tek çözüm oluyor bak mast konusunda seni yadırgadığımı düşündün ama siteye üye olduşumun hem de ilk haftası bir kız göğüsleriyle ilgili bir soru sormuş çoğu kişi dalga geçince özelde gayet seviyeli bir mesaj atmıştım karşılıklı bir kaç mesajın ardından sohbet öyle bir hale geldi ki yemin ediyorum kız bana göğüslerinin resmini gönderdi ve bu göğüsler düşünerek neler yaşamak istersin açık açık yaz dedi yeminle şoka girdim.. ve sonra noldu biliyomusun ben anlattım o mast yaptı o anlattı ben yaptım.. hal böyle iken mast için seni nasıl yadırgayabilirim
Soran+1 yılya benim sorduğum soruyla alakası yok ama benim sorduğum şey bir çeşit fantezi gibi birşey. beni niye masturbasyoncu ilan ettin ki ben öyle bişey hiç demedim. çok merak ediyosan kitap okurken de masturbasyon yapmıyorum ya da sanal şeylerden de hiç hoşlanmıyorum mesela.
Cevap sahibi+1 yılSorunla dolaylı yoldan alakası var yani kitap okurken ya da p*rno izlerken veya hayal kurarak yahut sanal yolla.. hepsinin yolu mast da kesişiyor bu tuhaf birşey kişiye göre bakış açısı değişir tabi sana itici gelen birşey bit başka kıza tanımadığı biri ile yazışarak mast yapmak haz verici gelebiliyor bir ötekine titreşimli birşey veya başka bir yöntem zevk veriyor. . Bence buna bir ölçü koymamalı eğer dediğin gibi kişinin o an yanında partneri yoksa ve bunu yapması gerekiyorsa bunun metodunu da kendisi belirlemeli ve anın tadını çıkarmalı..
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılOh nihayet hemfikir olabildik neydi o öyle bir ara telin ekranından kafama bir terlik gelecek sandım..
Soran+1 yılilk yorumun gercekten sacmaydı ama kabul et :D
Cevap sahibi+1 yılBişey sorabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılYazarken çok fikkat etmedim ama öyle bir izlrnim veriyodu mesaj yazarken diğer eli külotunun içinde her an mast yapabilecek bir ateşböceği gibi sanki :))
Cevap sahibi+1 yılŞşş sana diyorum bişey sorabilirmiyim?
Soran+1 yılsor
Cevap sahibi+1 yılSen bu tür durumlarda nasıl bir çözüm yolu buluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEee cevap yokmu?
- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılKitapladamı yiyişmeye başladınız a*k nası bir millet olduk l*n biz
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah ne gerizekalısın yahu evet iğrenç bir milletiz ama bunun milletle ne alakası var cahil. bütün dünyada olan birşey.
- +1 yıl
ha ben anormalim? kitapla masturbasyonmu olur l*n insanlığa aykırı bu
Mastürbasyonum ritüeldir, özel ambians ve düzen gerektirir.
00 Yorumla
+1 yılfilm izlerken yaptım. bana canlı bir görsel lazım. kitaptan pek bişi anlamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast yapmadım ama ereksiyon olmuştum erotik roman okurken sertleştiğimi hatırlıyorum bikaç defa
08 Yorumla
Soran+1 yılhangi kitap
Cevap sahibi+1 yılgrinin elli tonu. duydun mu?
Soran+1 yılevet biliyorum
Cevap sahibi+1 yılfilmi de çıkacakmış
sever misin erotik roman ve hikaye
Soran+1 yılgrinin elli tonunu beğenmiyorum. genel olarak da ehh yani.
Cevap sahibi+1 yılben erotik hikaye de yazardım bir ara. resim paylaşma eşliğinde cinsel yazışma da yaptığım oldu. ama bir süre sonra sıkıyor insanı..
Cevap sahibi+1 yılsanal yapmayı denedin mi hiç?
Soran+1 yılyok hoslanmam öyle seylerden
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi kitabın arasına attırdım hatta, nerde kaldığımı öyle buluyordum
24 Yorumla
Soran+1 yılbence bu güzel birşey.
Cevap sahibi+1 yılnasıl yaratıcı mı buldun
Soran+1 yılevet kesinlikle öyle. yapmadıysan yapmalısın
Cevap sahibi+1 yılpeki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet harika bir sevişme yazısıydı karakterle bütünleştim o anı ben yaşadım ve... bilindik şeyler işte...
01 Yorumla
Soran+1 yılHAHAHHAHAH
histerik edebiyat var bu konuyla ilgili p*rno yıldızlarına kitap okuturken masanın altında dildo çalıştırıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne tür bir sapıksınız arkadaş ya fantazilere bak ya
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılsen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkitaba boşaldım a*mk. sayfaları yapış yapış oldu:DDD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir mastürbasyon yaparken kitap okudum o is hep önceliklidir
21 Yorumla- +1 yıl
asdasfdsafsdfas :D Bu iyiydi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatmadan önce 100 fırça darbesi diye bir kitap boşalttı beni:))
03 Yorumla
Soran+1 yılçok güzeldi o. direk boşaldın mı ya yuh :D
Cevap sahibi+1 yılFışkırdı valla oh neki bağıra bağıra:)
Soran+1 yıl:((
+1 yılyazdığım seks kitabını okurken yaptım ben neymişim be :):):)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsesli kitap sayılır mı :) erotik bir hikaye vardı sesli onu dinlerken yapmıştım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılewt yaotımm canımm cokta eglencelı vede zevklı :P yha sen yaptın mı?* hatta kıtabın arasıuna bosalmıstım :)
00 Yorumla
+1 yılokuduğun kitaba bağlı puhahah :D
00 Yorumla
+1 yılNeden kitap okurken mesela anlatsana biraz?
05 Yorumla
Soran+1 yılyapanlar var
Soran+1 yılolağan birşey.
- +1 yıl
Merak ettim sen yapiyon mu
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
dene o zaman nasıl olduğuınuda anlat bize :D
+1 yılhayır kıtaba odaklanırım ben
12 Yorumla
Soran+1 yılbu ciddi yorum için teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Ben ingilizce dersinde yapmıştım buda geçerli mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılneden :(
Soran+1 yılneden ingilizce dersinde masturbasyon yaptın
Soran+1 yılay iğrenç ya :(
Soran+1 yılhadi yapıyon da kızın üstüne niye siliyon a. q yazık değil mi :D
Soran+1 yılgazlayan arkadaşınınkine boşalsaydın herkes için en iyisi olurdu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha l*n ne kadar azgın kızlar var TC de !
01 Yorumla
Soran+1 yılTC ne alaka jahfkjshfksjfşjşkfrisfkis
Gizli Üye(30-35)+1 yılewt 50 ton serisini okurken
12 Yorumla
Soran+1 yılne 50 tonmus yahu
- +1 yıl
kitap okurken planlamış mıydın peki? doğal mı gerçekleşti
+1 yılben kıtap okurken genellıkle uyuya kalıyorum :')
00 Yorumla
+1 yılo nasıl bir fantezi :D
014 Yorumla
Soran+1 yılyapanlar var
- +1 yıl
örnek sen :D
Soran+1 yılyaptığımı söylemedim
- +1 yıl
nerden geldi bu soru öyleyse arkadasın mı var
Soran+1 yılfotoğraf görmüştüm. yani bir çizim. atacaktım ama bulamadım.
- +1 yıl
hım yani o uydurma da olablir ancak cinsel içeriği olan bişeyse olalblir normal kitapda zannetmem
Soran+1 yılmutlaka yapanlar vardır. yapmak isteyen hertürlü yapar gerçi.
- +1 yıl
orası oyle ama gözümün önüne getirdim tolstoy okurken de :DD
Soran+1 yılhahahhahah :D
- +1 yıl
eee ama öyle değil mi :DD sen de bir düşünsene :D
Soran+1 yılkomik ama olağan :D
- +1 yıl
evet komikk gerçekten :D deneyecen mi peki :D
Soran+1 yıltabii, birgün
- +1 yıl
:DD bana da anlatta bakalım nasıl bişey oluyormus :D
+1 yılAbazaligin farklı boyutu :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 416 cevap paylaştı. Yok öyle bir fanteziye erişemedim henüz :)
00 Yorumla
+1 yılNasil oldu sen yaptinmi :)
00 Yorumlakitap okudum sadece masumum
00 Yorumladergılerı sayarsak evet bır kac kere oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDers çalışırken yapmıştım sayılır mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrinin elli tonu ve serisi :-) az çekmedim ;-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkitap devri çoktan kapandı be gülüm
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san
yok yapmadım
00 YorumlaYapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa nerde kafaaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!