İki ay sonra dügünümüz var kaygınlaştırıcı gerekıyormu yoksa onsuzda olurmu hangisi daha iyi?
Erken bosaliyormu insan o kaygınlaştırıcıyla?
Erken bosaliyormu insan o kaygınlaştırıcıyla?
Bence sakın prezervatif kullanmasın zevk falan almaz. Bir bok anlamaz afedersin. Anadan doğma girişin ;) Kayganlaştırıcı olursa senin için daha ağrısız olur ;) Olmasa da uzun bir ön sevişme yapıp vajinanı iyice sulandırsın ;)
Hap kullanmaya başladim dün :)
Ne hapı ya saçmalama.
Niye ki?
ne hapı kullanıyorsun ki?
Dogum kontrol hapı
? :D
Yok daha neler :) Eşin olacak insan biliyor mu bunu?
O biliyor ama ben degil
eğer sevişme uzun sürerse senin kuş zatan zevk suyunu boşaltr zemin kayganlaşır yani anlayacağın kreme gerek kalmaz eşn ama eğer ben sevişmem direk olaba başlarım derse o zaman krem şart kolay gelsin size gerdekte
erken boşalmayı neden sordunuz ki. siz erken boşalmasınımı istiyorsunuz kayganlaştırıcıyla erken boşalmanın alakası yok
Erken boşalmasın
anladım canım mutlu olursunuz inşallah kafana takılan bişey olursa sorabilirsin
Tamam sagol
yeterli şekilde uyarıldıysan ıslanmıssan kayganlaştırıcı gerekmez
ben de + ladım yaa sıkma canını
ben de -ledim sıkıntıdan :D
Cevap
14Cevap
ilk defa seks yapacaksan kanama riskin var prezervatif kullansın enişte
zaten prezervatiflerde yeterli kayganlık vardır
önsevişmeyi abartacağınız için sıkıntı olmaz
ama hırcın olmayın
Gerek yok. Zevk suyu doğal kayganlaştırıcı zaten. Herşeyin doğalı güzel
Kayganlastiricisiz yaptim bir kere artik ne kadar hızlı yaptıydam penisimin üstü kanadı sürtünmeden
Et parcasi koptu bildigin
Onun için kontrolsuz güç güç değil ve bundan sonra hep kayganlastirici kullanicam
Hanimefendi herkese ilk gece icin kadinin sagligi bakimindan enfeksiyon kapmamas icin muhakkakk kondom oneriyoruz bilgnize
Nasıl yani ilk gece kondommu kullanalım?
Muhakkak hemde ilk gece enfeksiyon kapip aylarca tedavi goren insanlar dolu
Yeterli ıslanma olduktan sonra kayganlaştırıcıya gerek yok.
olay sende bitiyor kanks kendini ne kadar kasmazsan o kadar az sancılı atlatırsın o ilk geceyi
Kukun darmı? Darsa kuku'na bebek yağı sür. Partnerinin penisine'de sür bebek yağı ya da vazelin. Kolay girsin acısız vajinana.
alın gerekirse kullanırsınız gerekmezse kullanmazsın bnde öyle yapcam alacam gerekrse kullanırım :)
Vajinal ilişki için kayganlaştırıcıya gerek yok..
Evliyim !
ulan hahaha :D
Ne?
erken boşalma olabilir ama geçiktirici kullanırsa süre uzar..
Vazelin Kullanın
boşalmaz erken
onusuz
Onsuz bence.
Gel deneyelim ^^
S. Git
Deneme-Yanılma yöntemi kullanırız nolacak tecrübelenirsin kafanda soru işareti kalmaz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar