Sevgilim bekaretimi bozmak istiyor ve ona güvenmediğim için beni suçluyor?

6 aylık bir ilişki. Pandemi döneminde tanıştık. O zamanlar mekanlar açıktı ilk buluşmalar dışarıda oldu sonraki buluşmalarda evine gittim ilk hiç bir şey yaşanmadı. İkinci gittiğimde sevişme oldu ama ben ilerisi için durdurdum. Daha önce çok sevdiğim biriyle belli şeyleri yaşamıştım.. O da anladı bazı şeyleri yaşadığımı.(arkadan falan değil öpüşmemden sevişmeden anladı) En başta demiştim ona ben evlenmeden birlikte olmam diye. Bazı zamanlarda tekrar evine gittim bir şeyler yaşandı sonra kestim evine gitmeyi.. Şimdi de bana sen aslında bakire değilsin işini sağlama alıyorsun bana güvenmiyorsun diyor.. Yapsam ben de çok zevk alacakmışım. Ben baştan birlikte olmam evlenmeden demeden onun şevkini kırmışım. O bana ne yaparsa yapsın ben onunla olmazmışım o yüzden de çok da emek vermesi gerekli olmadığını düşünmüş. Ben ondan sonraki insana bunları anlatacakmıymışım. Resmen birşeyler yaşadım diye namussuz damgası yedim ben bekarete önem vermiyorum diyor taksam çoktan ayrılırdım senden diyor ama bana gelecekle ilgili bir garanti de vermiyor. O kadar içime oturdu ki bu dedikleri.. Bir daha evine gidip en ufak bir yakınlaşma düşünmüyorum. Belli yere kadar izin de versek kötü kadın oluyoruz.. Bu adamın düşünceleri çok çirkin değil mi benle böyle konuşmasa saygı duysa belki kendiliğinden olacaktı bazı şeyler.. ne yapmalıyım
Sevgilim bekaretimi bozmak istiyor ve ona güvenmediğim için beni suçluyor?