İç çamaşırlarımız vardı içine girmedi ama sürtündükten sonra iç çamaşırımda kan vardı bu ne demek içine girmediği halde kızlığın kanı olabilirmi:(( nolur bir anlatın kafayı yicem
Cevabın nedir?
+1 yılNe kızlığı kaybetmekten bahsediyorsun SEN HAMİLE KALABİLİRSİN !
Geçmiş olsun artık yapacak bişi yok !
Seni ciddiye alıpta cevap verenlere şaşıyorum.
Ya senin yaşın 13 14 ya da iyi dalga geçiyorsun.
Bu arada gizlisin kendini savunmana gerek yok ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkardeş sen bir ayna tut. sonra buradaki www.fundayazicierol.com/?tag=kizlik-zari-resimleri resimlerden bak ve tiplerini oku. bozulmuş olada bilir olmayada bilir illa penisin girmesine gerek yok düşerek te kızlığını kaybeden var.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır saçmalama iki üç santim ilerde kızlık zarı hem diyorsun ki kilot vardı okşamakla gitmez koca sik bozamıyor kızlığı sen okşamakla bozamazsın canın yanar bozulsa. eben iki santim soktum doktora gitim kızlığıma bişe olmamıştı düşün yani
07 Yorumla
Soran+1 yılSürtünme de baski oldu ama
Cevap sahibi+1 yıldeliğine mi bastırdın? canın yandı mı peki
Soran+1 yılIc camasir olduğundan anlamadimki deligemi bastirdigini yani sert oldugu icin acidi biraz ama surtme kuvvetinden acidi o bide cok kucuk ve dudaklar arasinda hala anlayamıyorum nasil olduğunu
Cevap sahibi+1 yılacı dan çok yanarmış
Cevap sahibi+1 yılyani aah die bağırman lazımdı bozulsa doktora git bir
Cevap sahibi+1 yılve yaşıın kaç
Soran+1 yıl20 ahh die bagirmadim yani delige baski olmadi ya adetim 7 gun önceydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık okadar kolay bozulmaz..
010 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun
Cevap sahibi+1 yılEbelik okuyorum. İcine girmedigi surece birsey olmaz.. Hem madem korkuyorsun neden yapiyorsun bacim...
Soran+1 yılOnun yüzünden ilk defa oldu zaten bır anda ustune aldi :(( hic bise anlayamadım gercekten eminmisin 2 tane ic camasirim vardı vajinadan akintiyla birlikte geldi kırmızı peceteye
Cevap sahibi+1 yılGirmediyse birsey olmamistir. Sertmi yapti?
Soran+1 yılBiraz sertti şu an 2 gun once oldu ve hala pembe kan geliyor kasigimda agri var Bunun nedeni ne?
Cevap sahibi+1 yılBaya zorlamis galiba, belki biraz zarar gormustur ama tamamen bozulmamistir.
Mesela bize bir bayan gelmisti, 2 haftalik evli. Ve hala kizligi tamamen bozulmamis, her iliskiye girdiginde kaniyormustu.
Yani okadar kolay degil bozmak, seninki biraz zarar gormus olsada, tamamen bozulmamisti. Bir kac gune gecer o pembe kan. (Adet olamayasin?) birdahada sakın zorlama...
Soran+1 yıl1 hafta once adetim bitti
Yok daha hayatta yanasmam :( aslinda dediklerin mantıklı cok saol bana oyle geliyor ki o küçücük yer ilk gerdek gecesi girildi diyelim o kadar hassas ki tekrar kanicak gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılKanr kanar merak etme. :) bu arada eic icin sagol :)
Soran+1 yılRica ederim asil ben teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
34Cevap
+1 yılHERKEZIN zar yapısı aynı degıldır kımıısn kı ılk cınsel ılıskıde bıle patlamaz zarın esneklıgı ve bırazda ne kadar dıpte olduguna baglıdır kımısınınkıde cok ondedır senınkısı ondeyse buda cok nadır olur patlama ıhtımalı var bence bı bayan arkadasına gostermende fayda var
00 YorumlaKızlığın ne önemi var. Karakterin bozulmuş senin buna yan bence..
48 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun be sen evlencez
Soran+1 yılYok biz gerçekten evlencez sadece ilk gece olsun isterdim o kadar
- +1 yıl
Gerçekten evlenicez diyenlerin yüzde kaçı evli sence şu an :D Allah bilir 17 18 yaşında ergenliğini yeni tamamlayan bir kızsın. Ve yaşadıkların normal yaşaman gereken zamanda değil. Evlenecek seven adam o zamana bırakır. Buna emin ol. İpleri ona vermişsin şimdi sen. Evlenme zorunluluğu bile olmucak tadını aldı doyduktan sonra bırakıcak. İnşallah dediğin gibi olur. Eğer olmazsa ilerleyen zamanlarda pişmanlık duygun tavanda olucak. Şu an duyduğun mutluluktan eser kalmıcak
Soran+1 yılNe 17 si allah askina oyle bise yok nişanlım biz zaten ilk geceye bırakacaktık farkindaysan girdi demiyorum kıyafet varken surttu sertce dedim o kadar
Soran+1 yılKiskandinmi neden:)))
bozulmuş olabilir ayy kıyamam arrık kimse evlenmicek mi senle :(
25 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun sen ya evlencez biz erkenden oldu diye korktum
- +1 yıl
ciddi bir cevap verecek olursam kızlık zarı kişiye göre değişir bazısında doğustan yoktur bazısında ince çok deliklidir kolay yırtılır bazısı ancak zorlarsan olur. sürtünmeyle genelde bişey olmaz ama biraz bastırdınızsa zarında inceyse yırtılmış olabilir. ya da kalınada anca zedelenmiştir ondan da bişe olmaz
- +1 yıl
ikiyüzlülük yapma diyen bacım sen cansın can :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim yinede
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkulağın her aktığında kulak zarın delindi mi diye düşünüyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılOnla onun ne alakasi var
- +1 yıl
fiziksel bir darbe olmadan bozulmuyor, dediğin gibi bozuluyor olsa ip atlarken ya da ters bir harekette bozulur.
g. tünüzden başınızdan haberiniz yok biraz dikkat edin lütfen :)
Soran+1 yılUzerine aldi cok sert surttu simdi bozuldumu bozulmadimi
- +1 yıl
içine girmediyse bişi olmaması gerekiyor ama senin vajinan sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılYa ben nerden bilim vajina mi sen de varya ilk defa boyle bise oldu zaten:((
- +1 yıl
Dert etme sorun yok
+1 yıltakma kafana.. diktirirsin yarın birgün evlenmelik bir adam bulduğunda..
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlencez inşallah ama korkuyorum
- +1 yıl
evet.. eminim evlenirsiniz.. birbirinizi deli gibi seviyorsunuzdur da siz..
+1 yılaynı olay eski sevgimle başıma gelmişti baya paniklemiştik çok sert sürtüyordum ama sonradan bir baktım penisimin altındaki sivilce patlamış derin bir ohh çektik :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozulsa nolur bozulmasa nolur.
Neren bakire senin? Ha girmis ha girmemis41 Yorumla- +1 yıl
Bravo tebrikler. Kalbi bozulmus. Zar delinse ne olacak.
Bozulsa nolur bozulmasa nolur artık bakire dilsin bakireyim diye gezme ortalıkta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkan geldiyse ya çok sert sürtunmüş tahriş olmuştur ya da kızlığın bozulmuştur, gerçi bende bilmem bu işleri ama mantıklı olanı bu sanırım, kanın nerden geldiğine baksaydın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bozuldu. Kızlık zarı hassastır. Farkına olmadan ileri gitmiş olabilir. Yoksa başka türlü hafif sürtünmeden kan gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz sertti:((((
Gizli Üye(36-45)+1 yılo nasıl iş yahu olmaz öyle şey sürtünme etkisidir tahriş olmuştur.
00 YorumlaZar senin vajinanın 2-3 cm içerisindedir. dolayısı ile belki küflenmişsindir ama bozuk değilsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem sevişiyor hemde korku duyuyor. Kızım sen manyak mısın sevişmicektin o zaman o an herşey olabilir. Bu arada evleneceğin adama ne saklıcaksın?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecegim adam o
Cevap sahibi+1 yılHe he evlenirsiniz :D
Soran+1 yılNumarani yazda cagiririm
Cevap sahibi+1 yıltamam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece sende külot onda külot vardı. Sende sütyen yoktu değil mi? Kaç dakka sürtündü penisi ile kuku'na?
015 Yorumla
Soran+1 yıl5 dk bile degil hadi 5 dk olsun hizlica ve sertce oldu
Cevap sahibi+1 yılHızlı ve sert bir şekilde mi sürtündü. Boşaldı mı?
Soran+1 yılEvet:(((
Cevap sahibi+1 yılNerene attırdı?
Soran+1 yılKendi ic camasarina niye boyle Sorular soruyosun sorunun cvbini verceksen ver zaten morelim bozuk uğraşma benle
Cevap sahibi+1 yılPeki son sorum Zevk aldınız mı ikinizde?
Soran+1 yılOnun aldini düşünüyorum cunku beni zorladi:(((
Cevap sahibi+1 yılAlmıştır tabi hemde aşırı zevk almıştır başka biride olsa o an senin kukuna sürtünse herkes boşalır. Sen hiç mi almadın. s
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılKızlığın kan geldi ise bozulmuştur yüzde 99.9 . Sert ve hızlı yaptıysa kesin bozulmuştur
Soran+1 yılO kadar soru sordun bunami vardın
Cevap sahibi+1 yılAbi çocuk diyosun hızlı hızlı sürtündü sertti diyorsun sonra kanda geldi diyorsun bozuldu yüzde 100. Benimde başıma geldi kız arkadaşla. s
Soran+1 yılAma kıyafet vardi
Cevap sahibi+1 yılbozulmuş dıorum kanda gelmiş. bozulmuş bu kadar basit
- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılzaten bozulmuşsun -_- kızlığın gitse ne olur gitmese ne olur neden bu kadar takıyorsun ki
20 Yorumla
+1 yılyok be canım olmaz bisiklet sürerkende sürtünür o zaman
00 Yorumlaişallah bozulmuştur sonra namusluyuz diye bize kakalanıyosunuz gerci bu devirde EVLENMEMDE
01 Yorumla- +1 yıl
Eic
Ruhun bozuk dert etme
27 Yorumla
Soran+1 yılO kadar cevap arasinda buna güldümyaaaa:)
Soran+1 yılNe dıyosun ya ben evlencem zaten yazdığına güldüm o kadar
Soran+1 yılEvet oyle ama evlencem hayırlısıyla sadece tek istediğim ben hep kendimi korudum ilk gece istedim sadece tek istegim oydu
- +1 yıl
Bu nasil koruma surtmussun. bir girmedigi kalmis. Oda zaten 2 dk surer. Sen asil on sevismeyi herturlusunu yapmissin.
Soran+1 yılYapmadim:(((
Her yerin bakire olsa nolur
51 Yorumla- +1 yıl
aynen panpa bunu günün cevabı seçiyorum :D
He kezo he patlamıstır aynn
40 YorumlaHayır kızlık zarın yırtılmamış. Emin ol rahat ol
08 Yorumla
Soran+1 yılVallahimi diyosunuz banada anlatinda bende rahatliyim nolur ayrica hala pembe akinti geliyor neden :(
Soran+1 yıl1 hafta once adet bitti
Soran+1 yılBaskidan ya bise olmussa:(
Soran+1 yılIyi bari peki nasil yirtilir
- +1 yıl
Giriş olması gerekir vajinaya giriş olmadan sadece ters bir hareket ve bacakların orantısız sert bir şekilde açılması ile yırtılır.
7 tip kızlık zarı vardır. İkisi giriş olsa da yırtılmazken bunlardan biri doğum olmadan asla yırtılmaz. Diğeri farklı girişler ya da boyutlarla alakalı değişkenliklere göre yırtılabilir.
+1 yılNasıl sürttüyse artık :))
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olacağını düşünmüyorum.
00 Yorumla bozulmamıstır merak etme
00 Yorumla
+1 yılAdet olmussundur. Oyle kizlik bozulmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta once adetim biiti ne alalakasi var
- +1 yıl
O zaman harin olmamistir zevkten parmak sokmustur seninki.
köküne kadar girse bile bozulmama ihtimali var
04 Yorumla
Soran+1 yılAma pembe kan geliyor peki neden
Soran+1 yılAcamazdim ben daha once boyle bise yasamadım cunku:((
Yok yaaaa cok sacma olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz öyle şey korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin anlatir misin
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYiyeceğini yemişsin zaten.
00 Yorumla icine gırmedıyse bozulmaz
021 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi eminmisin
Soran+1 yılHala pembe kan geliyor neden peki?
Soran+1 yılPembe ama eminmisin vajinal akıntı neden pembe peki neden pembe olsun kasigimda ağrıyor
Soran+1 yılBozulmamistir dimi
Soran+1 yılPeki saolun:(
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılIlk gece olmasi benim icin cok onemli ben kac sene kendimi korudum bılıyomusun:((
Soran+1 yılZatenn oyle yapıyorum ilk gece olcak diye diyorum asla hic bişeyim i cikarmadim bile vallahi
Soran+1 yılIc çamaşırı vardi zaten bir anda ustune aldi aniden kendi zevk aldi bende birazcik yapma dedim hizlica ve sertce surrttu korkuyorum bozulmasindan ısteya
Soran+1 yılKizarim ona
Soran+1 yılTamM saolun:S
+1 yılye şu kafayı da kendini de kurtar bizi de
10 Yorumla
+1 yılkızlık falan kalmadı sen bildiğin kadın olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamınah gomuş valla, hemenevlenin
00 YorumlaHamilesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeyin:(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılpatlamışsın sen kızım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgitti de gelmedi canım buna bir çare :/
00 YorumlaKesin hamilesin
00 Yorumla
+1 yılGitmis kizlik...
01 Yorumla
Soran+1 yılIcine girmeden nasıl bole bise olabiliyor peki
Yooo bozulmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun uz banada anlatin bende bilim hala pembe akinti var ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılpatlamışsın bacım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yok bozulmadı.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevkten akmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılKan zevkten akarmi
Cevap sahibi+1 yılkastıysan kendini neden olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi sehir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaç bakayım