üstüm zayıf bacağım da ele gelir. belim ince kalç * kalkık ama göğsüm 75 ve vajinamın dili uzun bu yüzden yatakta özgüvensizim. Erkekler bunu çok önemser mi?
Vajına dılın uzun olması pek sorun degil emmesi guzel oluyor ceke ceke dudaklarımla. Yınede bıraz onemli nasıl uzun oldugunada baglı net bse dıyemıyorum Göguste pek onemli degil sonucta var cokta büyük olmasına gerek yok Belin ince kalçan kalkık daha ne ıstıyorsun ıdeal bı partnersın
bunların çokta bi önemi yok, önemli olan yatakta nasılsın, aşırı istekli ve sınırsız olman bunları kapatır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkekler bunu önemser mi? hangi erkekler? abazalar veya kendi bedenleride kusurlu olanlar önemsemez. 190 yakışıklı zengin v. s ise taş gibi o kadar çok talepleri var ki onlar bakmaz bile.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Vajına dılın uzun olması pek sorun degil emmesi guzel oluyor ceke ceke dudaklarımla. Yınede bıraz onemli nasıl uzun oldugunada baglı net bse dıyemıyorum
Göguste pek onemli degil sonucta var cokta büyük olmasına gerek yok
Belin ince kalçan kalkık daha ne ıstıyorsun ıdeal bı partnersın
daha ne istiyorsun ben genelde kafaya takmam çünkü karşılıklı zevk alındığında çok çok güzel olur o kadar kafaya takma
bunların çokta bi önemi yok, önemli olan yatakta nasılsın, aşırı istekli ve sınırsız olman bunları kapatır
erkekler bunu önemser mi?
hangi erkekler?
abazalar veya kendi bedenleride kusurlu olanlar önemsemez.
190 yakışıklı zengin v. s ise taş gibi o kadar çok talepleri var ki onlar bakmaz bile.
Acil bir jinekolog görün paran varsa estetik yaptırabilirsin erkeklerin en çok taktığı şeydir o 🤦
o dediğin ne
Bir estetik cerrahisi başvur diyorum jinekolog yalnis yazdm o vajinal hastalıkları olan uzman doktorlar oluyorlar 🤦🤦🤦
Çok zengin biri isen estetik cerrahisi başvur estetik yaptır göğüslerine
erkekler o anda onu önemseyecek kadar ince düşünmezler merak etme
İnan hiç önemli değil
önemli olan sesin istekli olman
göğüs küçük olabilir sorun değil bence önemli olan kalçanın dolgun belin ince ve şekilli olması
Vajina dili sorun olmaz ama meme yoksa sıkıntı.
Maalesef çok önemser ama kafana takma bunlari
önemsiyosa nasıl takmayacağım
Herşeyin çaresi var anlamında var demiştim kadın kadına konuşup içini dökmek ister misin
olurr
Gel açtım kisa süreliğine gizliliği
mesaj attom
Başlığın komikliği😀😁
Uzun derken dışarı çıkık mı
Nasil dil uzub
vajinamın iç dudakları deliğin ordaki, kenarlara açılıyor sarkık
Sorun olmaz bence
Nasıl göründüğünü göre bilseydik keşke
G. t deliğin nasıl?
😂😂😂